Barracuda MPS

In de voortdurend evoluerende wereld van IT-beveiliging zijn betrouwbare oplossingen van hoge waarde. Barracuda biedt cloud-first oplossingen die van de hoogste kwaliteit zijn.

Wie is Barracuda?

Barracuda is een bedrijf dat zich toewijdt aan het creëren van een veiligere digitale omgeving voor bedrijven wereldwijd. Met een focus op cloud-first beveiligingsoplossingen van enterprisekwaliteit, heeft Barracuda meer dan 200.000 klanten over de hele wereld die vertrouwen op hun oplossingen om een breed scala aan bedreigingen het hoofd te bieden.

 

Diepgaande beveiligingsoplossingen

De samenwerking tussen PCI en Barracuda stelt ons in staat om een breder scala aan beveiligingsoplossingen te bieden die aansluiten bij de steeds veranderende behoeften van onze klanten. Door de expertise van Barracuda op het gebied van e-mailbeveiliging, applicatiebeveiliging, netwerkbeveiliging en gegevensbescherming te combineren met onze diepgaande kennis van IT-integratie en oplossingen, zijn we in staat om holistische beveiligingsstrategieën te ontwerpen die robuust, effectief en gebruiksvriendelijk zijn.

 

Partnerschap

Barracuda is een waardevolle partner voor PCI, en onze samenwerking versterkt onze mogelijkheid om hoogwaardige beveiligingsoplossingen aan te bieden aan bedrijven wereldwijd. Met een focus op praktische oplossingen en gedegen inzichten streven we ernaar om onze klanten te ondersteunen bij het opbouwen van veerkrachtige beveiligingsstrategieën in een steeds complexere digitale wereld.

"*" geeft vereiste velden aan

Inschrijfformulier nieuwsbrief PCI

Ik ben geïnteresseerd in*

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe laat wilt u gebeld worden?
U kunt meerdere tijdslots aangeven.

Contact opnemen
Voorwaarden*
Op de hoogte