Rapid7

Bij Rapid7 draait het om het vinden van eenvoud in de complexe wereld van cybersecurity. Zorgt voor gedeelde zichtbaarheid, analyses en automatisering om effectief de uitdagingen en successen van cyberbeveiliging aan te pakken. De focus ligt op het creëren van mogelijkheden in plaats van hindernissen, waardoor jouw bedrijf op een veilige manier kan groeien met duidelijkheid en vertrouwen.

Toewijding

Onze samenwerking met Rapid7 is geworteld in gedeelde waarden en doelen. We erkennen de waarde van beveiliging als een onmisbaar onderdeel van elk modern bedrijf, daarom hebben we ervoor gekozen om samen te werken met Rapid7 om onze klanten nog beter van dienst te zijn.

 

Met de expertise die Rapid7 biedt in het vereenvoudigen van cybersecurity, voegen we een extra laag van inzicht en mogelijkheid toe aan ons brede scala aan IT-oplossingen. We geloven in het bouwen van beveiliging in de kern van organisaties, en de samenwerking met Rapid7 helpt ons dit doel te bereiken.

 

Krachten gebundeld

Door de krachten te bundelen, bieden PCI en Rapid7 een alomvattende benadering van beveiliging. Het platform dat gegevens uit de hele omgeving van een organisatie verzamelt, stelt onze klanten in staat om kwetsbaarheden te beheren, verdacht gedrag te monitoren, aanvallen te onderzoeken en automatisering toe te passen. Deze aanpak stelt teamleden in staat om zich te concentreren op strategische prioriteiten, terwijl de achtergrondprocessen soepel verlopen.

 

Partnerschap

Het draait om de resultaten die jouw bedrijf beschermen en laten groeien. Onze samenwerking is gebaseerd op vertrouwen, inzicht en de gemeenschappelijke wens om beveiliging op hoog niveau te bieden. We zijn er trots op dat we onze klanten ondersteunen met beproefde oplossingen en expertise die voortkomen uit onze samenwerking met Rapid7.

"*" geeft vereiste velden aan

Inschrijfformulier nieuwsbrief PCI

Ik ben geïnteresseerd in*

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe laat wilt u gebeld worden?
U kunt meerdere tijdslots aangeven.

Contact opnemen
Voorwaarden*
Op de hoogte