Mimecast

Bij PCI hechten we waarde aan strategische samenwerkingen die onze klanten de meest effectieve en uitgebreide IT-oplossingen bieden. Mimecast is een toonaangevende naam in cybersecurity, e-mail- en samenwerkingsbeveiliging sinds 2003.

Beveiliging

De samenwerking tussen PCI en Mimecast biedt onze klanten de mogelijkheid om proactieve dreigingsdetectie te benutten, hun merken te beschermen en bewustzijnstraining te krijgen die essentieel is in de moderne werkomgeving. Mimecast’s geavanceerde oplossingen worden gezien als de ogen en oren van organisaties, waardoor ze hun risico’s kunnen beperken en zich kunnen wapenen tegen steeds veranderende bedreigingen.

 

Mimecast en PCI

In een wereld die wordt gekenmerkt door voortdurende digitale evolutie, is robuuste beveiliging en betrouwbare samenwerkingsoplossingen van groot belang. Mimecast heeft zich bewezen als een partner die deze waarden deelt en de expertise inbrengt om organisaties te beschermen tegen de toenemende complexiteit van cyberbedreigingen, menselijke fouten en technologische uitdagingen.

We zijn trots op onze fijne samenwerking met Mimecast, een partner die niet alleen technologische excellentie biedt, maar ook een diepgaand begrip heeft van de behoeften van moderne organisaties. Samen blijven we onze klanten ondersteunen bij het versterken van hun beveiliging, het vergroten van hun veerkracht en het creëren van een duurzamere toekomst voor gemeenschappen over de hele wereld.

"*" geeft vereiste velden aan

Inschrijfformulier nieuwsbrief PCI

Ik ben geïnteresseerd in*

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe laat wilt u gebeld worden?
U kunt meerdere tijdslots aangeven.

Contact opnemen
Voorwaarden*
Op de hoogte