Q-SYS

Q-SYS is een bedrijf dat al sinds 2009 aan de weg timmert in de wereld van audio, video en besturingsoplossingen.

Expertise

Q-SYS heeft zich bewezen als een betrouwbare speler in de branche, met een focus op het bieden van geavanceerde AV&C-oplossingen die naadloos integreren in moderne IT-omgevingen. Het is van groot belang om IT en AV goed samen te laten werken, zodat je echte bedrijfswaarde kunt genereren. Daarom werken we nauw samen met Q-SYS, omdat we geloven dat hun technologie en expertise een waardevolle aanvulling zijn op ons portfolio van IT-oplossingen.

 

Partnerschap

Onze partnerschap met Q-SYS is geworteld in een gedeelde visie om impactvolle en naadloze ervaringen te bieden aan onze klanten. Of het nu gaat om het creëren van geïntegreerde audiovisuele oplossingen voor zakelijke omgevingen, onderwijsinstellingen, horeca, of andere sectoren, we geloven dat onze gezamenlijke inspanningen de basis leggen voor verbeterde connectiviteit en communicatie.

We bundelen onze expertise om aan de unieke behoeften van onze klanten te voldoen. Onze samenwerking gaat verder dan alleen technologie; het draait om het begrijpen van de uitdagingen waarmee onze klanten worden geconfronteerd en het leveren van oplossingen die echte waarde toevoegen aan hun activiteiten.

"*" geeft vereiste velden aan

Inschrijfformulier nieuwsbrief PCI

Ik ben geïnteresseerd in*

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe laat wilt u gebeld worden?
U kunt meerdere tijdslots aangeven.

Contact opnemen
Voorwaarden*
Op de hoogte