PCI en HPE: ontzorging van strategie tot uitvoering en beheer

Data is het nieuwe goud en luidde een nieuw tijdperk in. Een waarin alles van edge tot cloud direct kan worden verbonden en waarin kansen worden onthuld waarvan je niet eens wist dat ze bestonden! In samenwerking met HPE helpt PCI bedrijven bij het maken van de volgende stap in de digitale transitie. Door te ondersteunen in het verbinden, beveiligen, analyseren en gebruiken van data en applicaties – van de edge tot de cloud – worden inzichten omgezet in resultaten. En dat met een snelheid die noodzakelijk is om in de complexe wereld van vandaag te gedijen. Of je nu on-premises IT gebruikt of wenst over te stappen op een veilig, cloud-gebaseerd, hybride model. In samenwerking met HPE bieden wij jou de marktexpertise die jouw bedrijfsmodel ondersteunt en die je nodig hebt om jouw doelen te bereiken.

HPE en PCI: strategische partners

PCI en HPE werken al meer dan 10 jaar samen als strategisch partners. Gestart als IT-partner voor lokale ondernemers en inmiddels uitgegroeid tot landelijk opererende IT kennispartner voor ondernemers, overheden en middelgrote organisaties.

PCI haalde eind 2020 de HPE SMB Partner of the Year 2020 Award binnen. Dé ultieme bekroning op de samenwerking met HPE. HPE geeft met deze award aan dat PCI dé partner is voor het SMB segment en daar zijn we bij PCI natuurlijk erg trots op!

HPE-PCI-Gold-Partner

HPE oplossingen bij PCI

Customer Service

Waar kunnen we je mee helpen?

Customer Service Klantenservice

"*" geeft vereiste velden aan

Inschrijfformulier nieuwsbrief PCI

Ik ben geïnteresseerd in*

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe laat wilt u gebeld worden?
U kunt meerdere tijdslots aangeven.

Contact opnemen
Voorwaarden*
Op de hoogte