Liquit

Effectief IT-beheer is een van de hoekstenen van de moderne bedrijfsvoering. Het vereist naadloze samenwerking tussen diverse technologieën om de productiviteit te verhogen en de complexiteit te verminderen. Met Liquit kunnen we hier voor zorgen, omdat we gezamenlijk streven naar een eenvoudiger en intuïtiever applicatiebeheer voor organisaties over de hele wereld.

Wie is Liquit?

Liquit, opgericht in 2015 in Nederland, richt zich op het vereenvoudigen van de manier waarop bedrijven applicaties beheren. Hun oorsprong ligt in het herkennen van een behoefte aan verbetering in de bestaande applicatie management diensten. Gebruikmakend van hun gecombineerde ervaring in applicatiebeheer, hebben de oprichters Liquit gecreëerd als een allesomvattend platform dat bedrijven helpt om de complexiteit van applicatielevering te verminderen.

 

PCI & Liquit

Bij PCI hebben we altijd gestreefd naar praktische oplossingen voor complexe IT-uitdagingen. Onze samenwerking met Liquit is gebaseerd op een gezamenlijke visie van efficiëntie en gebruiksgemak. Door hun robuuste end-to-end applicatiebeheerplatform te combineren met onze uitgebreide expertise en breed scala aan IT-oplossingen, kunnen we klanten een holistische benadering bieden om applicaties naadloos te integreren en te beheren.

 

Toekomstgericht

Onze samenwerking met Liquit is een dynamisch proces dat voortdurende innovatie en verbetering omvat. Samen verkennen we nieuwe mogelijkheden en benaderingen om het applicatiebeheer verder te vereenvoudigen en te stroomlijnen, zodat onze klanten zich kunnen concentreren op groei en succes in een snel veranderende digitale wereld.

"*" geeft vereiste velden aan

Inschrijfformulier nieuwsbrief PCI

Ik ben geïnteresseerd in*

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe laat wilt u gebeld worden?
U kunt meerdere tijdslots aangeven.

Contact opnemen
Voorwaarden*
Op de hoogte