Over Newline interactive

Newline interactive ontwikkelt interactieve hardware- en softwareoplossingen die een intuïtieve gebruikerservaring bieden en de kloof overbruggen tussen de digitale werkplek en je persoonlijke digitale wereld. Onderwijzen, presenteren, samenwerken, video callen, brainstormen of gewoon annoteren. Newline maakt het makkelijk en leuk!

De mensen achter Newline hebben een duidelijke visie op het ontwikkelen van hightech interactieve panels met een eenvoudige gebruikerservaring voor nu en voor in de toekomst. Newline is onderdeel van de Hitevision-groep, de nummer 1 fabrikant voor interactieve panels ter wereld.

Vergroot de impact van interactief presenteren

Technologie en mobiele devices zijn de basis geworden van de werkplek. Eenvoudig verbinden met het netwerk en met andere devices is hierbij een must. Newline introduceert een nieuw interactief ecosysteem voor je werkplek. De touchscreens van Newline vormen de basis van het interactief ecosysteem. Gecombineerd met de innovatieve digitale tools van het ecosysteem kun je sneller en efficiënter verbinden en werken. Het Newline interactief ecosysteem maakt vergaderen, online meetings en samenwerken professioneler, makkelijker en leuker!

De meest flexibele klaslokaal oplossing

Newline heeft een flexibele oplossing ontwikkeld waarmee je touchscreens beter kunt gebruiken in je klaslokaal. Elk klaslokaal bevat tegenwoordig meerdere devices. Computer of laptop van de leerkracht, touchscreen, tablets, smartphones van leerlingen of leerkrachten. Het belangrijkste om flexibel les te kunnen geven is een goede connectie tussen al deze apparaten en het touchscreen. Simpel en snel kunnen verbinden. Zo ben je vrij om alles te gebruiken wat je gewend bent, je eigen leerlingvolgsysteem, je favoriete software, je vertrouwde bureaubladomgeving, maar ook leuke foto’s en video’s vanaf je eigen telefoon. Newline heeft simpele tools voor connectiviteit en ICT onderhoud.

Customer Service

Waar kunnen we je mee helpen?

Customer Service Klantenservice

"*" geeft vereiste velden aan

Inschrijfformulier nieuwsbrief PCI

Ik ben geïnteresseerd in*

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe laat wilt u gebeld worden?
U kunt meerdere tijdslots aangeven.

Contact opnemen
Voorwaarden*
Op de hoogte