GoBright is gespecialiseerd in Smart Software oplossingen die Hybride Werken en andere moderne manieren van werken ondersteunen. Onze software maakt het niet alleen mogelijk om werkplekken te vinden en te boeken, maar brengt ook transparantie en diepgaande inzichten, en data analytics. Waarmee toekomstige werkplekstrategieën kunnen worden bepaald.

Het GoBright platform

Het GoBright platform biedt slimme softwareoplossingen voor werkplekbeheer, bezoekersregistratie en digital signage die perfect op elkaar aansluiten en eenvoudig in gebruik zijn. Vind een beschikbare ruimte, werkplek of locker via de online portal, mobiele app, mapping of Outlook. Boek deze in enkele seconden en wees verzekerd van een werkplek die past bij jouw wensen; en vind je weg door het gebouw met Wayfinding en Mapping. Nodig bezoekers direct uit en registreer ze vooraf, terwijl je een vergaderruimte reserveert. En om het extra interessant te maken, kun je tegelijkertijd de Catering & extra Services boeken. Gebruik digital signage om te communiceren met medewerkers of deel interessante bedrijfsinformatie met bezoekers. Elke actie is automatisch zichtbaar op alle onderdelen van het smart platform.

Daardoor is alle informatie actueel en accuraat. De slimme (IoT) sensoren, die werken op beweging en lichaamstemperatuur, maken onze software nog intelligenter. De sensoren meten realtime de bezetting van vergaderruimtes en werkplekken. Het GoBright platform kan integreren met verschillende systemen. Bijvoorbeeld Microsoft 365, Google Workspace, Microsoft Exchange, Active Directory, Outlook en diverse FMIS-systemen.

Hierdoor sluiten de wensen en mogelijkheden van mensen, processen, systemen en technologie nog beter op elkaar aan. Dit maakt het voor de Facility Manager en IT Manager interessant om te werken met onze Smart Office oplossingen. Dankzij ons platform krijg je geweldige inzichten in het gebruik van kantoorruimtes, bezettingsgraden en de stromen van mensen in het gebouw.

ISO 27001 en ISO 9001 gecertificeerd

GoBright stelt extreem hoge eisen als het gaat om gebruiksvriendelijkheid, kwaliteit, innovatie, connectiviteit met andere systemen en databeveiliging. Dat blijkt wel uit het feit dat GoBright ISO 9001 en ISO 27001 gecertificeerd is. Onze eigen developers bepalen hoe het platform zich verder uitbreidt en innoveert. Hierdoor kunnen we snel inspelen op trends en ontwikkelingen in de markt. Trends die snel worden voorzien door onze sales- en marketingcollega’s.

Gerelateerde oplossingen

Customer Service

Waar kunnen we je mee helpen?

Customer Service Klantenservice

"*" geeft vereiste velden aan

Inschrijfformulier nieuwsbrief PCI

Ik ben geïnteresseerd in*

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe laat wilt u gebeld worden?
U kunt meerdere tijdslots aangeven.

Contact opnemen
Voorwaarden*
Op de hoogte