Nederland draait en produceert lekker op een goed bakkie

Lungo, ristretto, latte macchiato… Naast water is koffie de meest gedronken drank in ons land. Een lekker bakkie is de motor waarop we draaien en produceren. Ja, ook dit Customer Talk-verhaal werd geschreven dankzij goede koffie. Zo’n grote markt: daar liggen veel kansen, vond ook CoffeeClick. Dat ze in vernieuwingen voor de koffie-industrie doken, was dan ook slim ondernemerschap. De wortels van CoffeeClick liggen in de kopieer- en printindustrie. Ze maakten een slimme vertaalslag van ’t registreren van gemaakte printjes naar ’t accuraat zetten en bijhouden van kopjes koffie. De koppenteller houdt elk goed gezet kopje bij, gekoppeld aan de koffiemachine mét onderhoudsmonteur, die binnen 4 uur service verleent.

CoffeeClick

Precisie-koffiezetten met Managed Coffee Services

Nick Murauer, Coffee Clicks’ Product Manager en Hoofd Marketing: “Het minutieus, gestructureerd printen hebben we 1-op-1 doorvertaald naar nauwgezet, precisie-koffiezetten. De printer staat gelijk aan de koffiemachine, de toner aan de bonen en de printermonteur aan de koffiemachinemonteur. Print-teller versus kopjes-teller: dat levert precisie-koffiezetten op, met nauwkeurig bijgehouden kosten. Coffee Click is totaalleverancier voor bedrijven, horeca en verenigingen, en biedt all-in-coffee; 1 vaste prijs per koffiekopje. Managed Coffee Services, zo heet ons concept: een glasheldere prijs, per klik van de teller. En smaakvolle, geurige koffie van vers gebrande bonen.”

CoffeeClicks’ Experience Center: Wow-effect creëren

Nick: “PCI helpt ons met digitaal vergaderen, audiotoepassingen en narrow casting. Met indrukwekkende audiovisuele belevingen voor onze klanten in het CoffeeClicks’ Experience Center bijvoorbeeld. Daar creëren we het Wow-effect voor onze zakenrelaties, dankzij de audiovisuele kennis en kunde van PCI. Ons hoofdkantoor in Lijnden ligt in dezelfde straat als het pand in Lijnden van PCI. We zijn partners én buren. De solide partnership tussen PCI en CoffeeClick bestaat ruim tien jaar. Tot op de dag van vandaag hebben we een stevige connectie. Eigenlijk is het meer een hechte vriendschap; we hebben hetzelfde DNA.”

PCI en CoffeeClick zijn méér dan partners. We hebben hetzelfde DNA.”

Customer Service

Waar kunnen we je mee helpen?

Customer Service Klantenservice

Waar kunnen we je mee helpen?

"*" geeft vereiste velden aan

Op de hoogte
Contact opnemen
Voorwaarden*

Inschrijfformulier nieuwsbrief PCI

Ik ben geïnteresseerd in:(Vereist)
Op de hoogte
Contact opnemen
Voorwaarden(Vereist)

"*" geeft vereiste velden aan

Op de hoogte
Contact opnemen
Voorwaarden*