Monitoring-as-a-Service draagt in hoge mate bij aan een soepel lopend bedrijfsproces. Want dankzij IT-monitoring zie je al wat er fout dreigt te gaan en waar vóórdat er technische mankementen zijn. Voor wie geen eigen monitoringstool heeft, is er Monitoring-as-a-Service, 24/7-monitoring en IT-support bij calamiteiten.

Zo werkt Monitoring-as-a-Service

Monitoring-as-a-Service is een online monitoringstool die afwijkingen of overschrijdingen van vastgestelde drempelwaarden signaleert en registreert. Je ontvangt hiervan automatisch een signaleringsbericht per e-mail. Daarnaast heb je toegang tot een eigen, door PCI ingerichte monitoringdashboard. Daarmee zie je in één oogopslag hoe jouw IT-omgeving er voor staat.

Starten met Monitoring-as-a-Service is eenvoudig. PCI installeert de monitoringsoftware voor jouw organisatie en zorgt ervoor dat de software up-to-date is. Zelf ben je verantwoordelijk voor het opvolgen van incidenten of afwijkingen die door de monitoringstool zijn geconstateerd.

PCI IT

Hulp bij het oplossen van incidenten als aanvullende service
Wenst jouw IT-afdeling assistentie bij het oplossen van incidenten of afwijkingen? Dat kan. Behalve de monitoringstool garanderen we bij Monitoring-as-a-Service dat je snel geholpen wordt door onze vakkundige experts. Omdat we weten hoe het IT-landschap van jouw organisatie eruit ziet en toegang hebben tot de monitoringsdata, hebben we direct inzicht in de situatie. Soms kunnen we op basis van die kennis de calamiteit op afstand oplossen. Zo niet, dan komen we op locatie. Deze werkzaamheden brengen we dan op basis van nacalculatie in rekening.

Vraag vrijblijvend advies

Up-to-date-security

Ook bij een draadloos netwerk speelt beveiliging een belangrijke rol. Bedrijfsinformatie moet immers binnen je bedrijf blijven. Met Wi-Fi-as-a-Service wordt jouw netwerk volgens de meest recente beveiligingseisen ingericht en regelmatig van updates voorzien.

Altijd de nieuwste hardware

Elke vier jaar heb je als klant recht op nieuwe hardware als onderdeel van de WaaS overeenkomst, zonder dat daar extra kosten aan verbonden zijn. Deze hardware refresh is niet verplicht, maar geeft je wel het voordeel om altijd up-to-date te zijn met de laatste technologie.

Dit zijn de voordelen van WiFi-as-a-Service:

  • Tevreden en productieve medewerkers: met een altijd werkend WiFi-netwerk met up-to-date technologie.
  • Voorspelbare kosten: met een vaste prijs per maand zijn je IT-kosten helder, inzichtelijk en voorspelbaar
  • Geen hoge investeringen vooraf: je kapitaal blijft vrij voor overige investeringen.
  • Vermindering van werkdruk op je IT-afdeling: meer tijd voor strategische werkzaamheden.
Open office DaaS
Customer Service

Waar kunnen we je mee helpen?

Customer Service Klantenservice

Heb je een vraag aan ons over Monitoring-as-a-Service van PCI? Of wil je graag een offerte aanvragen of afspraak maken met één van onze IT-specialisten? Vul dan het formulier in op deze pagina en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Op de hoogte
Contact opnemen
Voorwaarden*

Inschrijfformulier nieuwsbrief PCI

Ik ben geïnteresseerd in:(Vereist)
Op de hoogte
Contact opnemen
Voorwaarden(Vereist)

"*" geeft vereiste velden aan

Op de hoogte
Contact opnemen
Voorwaarden*