A-Partners waar we trots op zijn
Deze organisaties gingen je voor
PCI IT

Hulp bij het oplossen van incidenten als aanvullende service

Wenst jouw IT-afdeling assistentie bij het oplossen van incidenten of afwijkingen? Dat kan. Behalve de monitoringstool garanderen we bij onze MaaS service dat je snel geholpen wordt door onze vakkundige experts. Omdat we weten hoe het IT-landschap van jouw organisatie eruit ziet en toegang hebben tot de monitoringsdata, hebben we direct inzicht in de situatie. Soms kunnen we op basis van die kennis de calamiteit op afstand oplossen. Zo niet, dan komen we op locatie.

Ontdek de mogelijkheden

24/7-monitoring en IT-support bij calamiteiten met Monitoring as a Service (MaaS)

Monitoring-as-a-Service draagt in hoge mate bij aan een soepel lopend bedrijfsproces. Want dankzij IT-monitoring zie je al wat er fout dreigt te gaan en waar – nog vóórdat er technische mankementen zijn. Voor wie geen eigen monitoringstool heeft, is er de MaaS service, 24/7-monitoring en IT-support bij calamiteiten.

Zo werkt Monitoring-as-a-Service

De MaaS service is een online monitoringstool die afwijkingen of overschrijdingen van vastgestelde drempelwaarden signaleert en registreert. Je ontvangt hiervan automatisch een signaleringsbericht per e-mail. Daarnaast heb je toegang tot een eigen, door PCI ingerichte monitoring dashboard. Daarmee zie je in één oogopslag hoe jouw IT-omgeving ervoor staat.

 

Optimale beveiliging voor jouw organisatie?

Wil jij met jouw organisatie gebruik maken van deze MaaS service en zo over optimale beveiliging beschikken? Starten met Monitoring-as-a-Service is eenvoudig. PCI installeert de monitoringsoftware voor jouw organisatie en zorgt ervoor dat de software up-to-date is. Zelf ben je verantwoordelijk voor het opvolgen van incidenten of afwijkingen die door de monitoringstool zijn geconstateerd.

Laat ons jou verder helpen om cyberdreigingen voor te zijn met een veilige digitale werkomgeving. Wij komen graag met jou in gesprek tijdens een vrijblijvend adviesgesprek.

Vraag vrijblijvend advies aan

 

Hulp bij het oplossen van incidenten als aanvullende service

Wenst jouw IT-afdeling assistentie bij het oplossen van incidenten of afwijkingen? Dat kan. Behalve de monitoringstool garanderen we bij onze MaaS service dat je snel geholpen wordt door onze vakkundige experts. Omdat we weten hoe het IT-landschap van jouw organisatie eruit ziet en toegang hebben tot de monitoringsdata, hebben we direct inzicht in de situatie. Soms kunnen we op basis van die kennis de calamiteit op afstand oplossen. Zo niet, dan komen we op locatie.

 

PCI voor jouw complete werkomgeving

Werken in een fijne werkomgeving die voorzien is van een optimale veiligheid? PCI helpt je verder met ieder IT-vraagstuk. Daar blijft het niet bij. Ook wanneer je een audiovisueel of print vraagstuk hebt, staat ons team van experts klaar om jou van een passende oplossing te voorzien. Met een helikopterview pakken we ieder vraagstuk aan om niet alleen een sterke IT-infrastructuur te bouwen, maar een compleet moderne werkplek.

 

Meer over onze printoplossingen Meer over onze AV Services

 

Advies op maat?

Vragen over het veilig houden van jouw digitale netwerk? De PCI Maas service is geschikt voor elke netwerkbehoefte. We adviseren je graag over netwerk monitoring. Naast de MaaS service kun je hierbij ook aan andere IT-oplossingen denken, zoals Managed Endpoint Detection & Response of het inrichten van een optimale cloud werkplek tot het bedenken van een gehele IT-strategie.

 

De voordelen van de MaaS service van PCI

Zo helpt onze MaaS service je verder:

 • Met MaaS geen eigen monitoring systeem vereist
 • Krijg meer inzicht in jouw eigen IT-systemen
 • Beter anticiperen op afwijkingen
 • Eventuele ondersteuning door IT-professionals bij calamiteiten of incidenten
Open office DaaS

Haal het maximale uit je bedrijfsprestaties met PCI

Ben jij klaar om de prestaties van jouw organisatie naar een hoger niveau te tillen? Krijg meer inzicht in jouw IT-infrastructuur met de MaaS service van PCI. Ons team helpt je verder jouw digitale werkomgeving continu te blijven monitoren, zodat je er altijd tijdig bij bent als er sprake is van afwijkingen. Zorg voor de juiste bescherming van jouw organisatie met PCI als jouw strategische IT-partner.

 

PCI helpt je verder met IT

PCI staat klaar om de beste werkplek voor jouw organisatie te creëren. Van een veilig netwerk en DaaS tot het optimaal kunnen videovergaderen, en van mobiel printen tot cybersecurity – PCI biedt de passende oplossing, ongeacht de sector waarin jouw organisatie opereert. We begrijpen dat elke branche uniek is en dat daarom maatwerk essentieel is. Dus, welke sector jouw organisatie ook vertegenwoordigt, met PCI vind je de juiste ondersteuning op het gebied van IT, audiovisuele apparatuur (AV services) en print & scan.

Neem contact met ons op

Vul ons contactformulier in, dan nemen wij snel contact met je op om je zo optimaal van dienst te zijn.

1
Vul in en verstuur
2
Bevestigingsmail
3
We nemen contact op

Heb je een vraag aan ons over Monitoring-as-a-Service van PCI? Of wil je graag een offerte aanvragen of afspraak maken met één van onze IT-specialisten? Vul dan het formulier in op deze pagina en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Neem contact met mij op en ik help je graag verder.

Sheila Dear
Sheila Dear PCI Ambassadeur
Terugbelverzoek indienen

Whitepaper over Kantoor van de Toekomst

City Deep Learning

Download onze gratis whitepaper over Kantoor van de toekomst voor waardevolle inzichten. Laat je gegevens achter en ontvang de whitepaper.

"*" geeft vereiste velden aan

Veelgestelde vragen

Wanneer je in de IT-wereld duikt, kom je soms termen tegen die wat verwarrend kunnen zijn. Laat ons je helpen met het ontrafelen van één zo’n term: Monitoring-as-a-Service (MaaS).

 • Wat is het? In wezen is MaaS een dienst waarbij een externe aanbieder de verantwoordelijkheid op zich neemt voor het monitoren van je IT-systemen en netwerken. Denk hierbij aan het in de gaten houden van prestaties, beveiliging en beschikbaarheid.
 • Waarom is het handig?
  Je kunt je focussen op je kernactiviteiten, terwijl wij een oogje in het zeil houden.
 • Minder zorgen over plotselinge IT-problemen.
 • Kostenbesparend – je betaalt voor wat je nodig hebt, zonder investering in dure apparatuur.

Kortom, met MaaS kun je lekker achterover leunen en erop vertrouwen dat je IT-infrastructuur in goede handen is. Praat je binnenkort met ons voor meer info?

Je weet dat de IT-wereld soms een wild avontuur kan zijn, toch? Daarom willen we je laten zien waarom Monitoring-as-a-Service (MaaS) dé sidekick is die je niet wilt missen.

 • Altijd Alert: Terwijl jij je richt op het groeien van je bedrijf, houdt MaaS alles in de gaten. Voordat je zelfs maar denkt “hé, is er iets mis?”, heeft MaaS het al opgemerkt.
 • Kosten-Efficiënt: Het is alsof je een heel IT-team hebt, zonder de volledige kosten. Betaal voor de service, en vermijd onverwachte kostenposten.
 • Rust & Zekerheid: IT-problemen kunnen stressvol zijn. Met MaaS aan je zijde heb je die extra zekerheid dat alles soepel loopt.
 • Toekomstbestendig: Technologie verandert razendsnel. MaaS zorgt ervoor dat je altijd up-to-date bent, zonder dat je zelf achter de feiten aanloopt.

Kort gezegd, MaaS is jouw stille waker, zodat jij zorgeloos kunt ondernemen. Klinkt goed, toch?

 

Benieuwd naar de magie achter MaaS? Laten we de sluier oplichten!

 • Installatie & Integratie: We beginnen met het koppelen van jouw IT-infrastructuur aan ons MaaS-systeem. Geen zorgen, dit is een naadloos proces en we zorgen ervoor dat alles soepel verloopt.
 • 24/7 Monitoring: Ons systeem is als een waakzame uil. Dag en nacht houdt het een oogje in het zeil, speurend naar eventuele onregelmatigheden in je netwerk.
 • Meldingen & Alerts: Zodra er iets opvalt (een dip in prestaties, een beveiligingsrisico), krijgen we direct een melding. En als het nodig is, krijg jij die ook.
 • Automatische Acties: Voor bepaalde problemen kan ons systeem automatisch corrigerende acties uitvoeren. Het is alsof je een robot-bewaker hebt die niet alleen waarschuwt, maar ook ingrijpt!
 • Rapportages: Periodiek ontvang je overzichtelijke rapportages. Zo weet je altijd hoe het ervoor staat met je IT-landschap.

Kortom, MaaS is als een vertrouwde vriend die dag en nacht over je IT waakt. Gemoedsrust gegarandeerd!

Als je je afvraagt of MaaS wel veilig is, laten we dan die zorgen meteen wegnemen.

 • Strikte Beveiligingsprotocollen: MaaS is niet zomaar een tool; het is opgebouwd met beveiliging als prioriteit. Dit betekent dat er strikte protocollen zijn die ervoor zorgen dat je data altijd beschermd blijft.
 • Gegevensversleuteling: Alle gegevens die door het systeem gaan, worden versleuteld. Dit betekent dat jouw informatie alleen leesbaar is voor degenen die er toegang toe mogen hebben.
 • Regelmatige Updates: We houden de MaaS-oplossing altijd up-to-date met de laatste beveiligingspatches. Zo blijven we altijd een stap voor op de slechteriken.
 • Toegangsbeheer: Niet iedereen kan zomaar bij je gegevens. Er zijn duidelijke toegangsregels die bepalen wie wat mag zien en doen.
 • Transparantie: We zijn open over hoe we dingen doen. Als je ooit vragen hebt over beveiliging, staan we klaar om ze te beantwoorden.

Kortom, met MaaS ben je niet alleen verzekerd van topnotch monitoring, maar ook van een ijzersterke beveiliging. Slaap zacht!

Ooit je afgevraagd wat er achter de schermen gebeurt als MaaS een probleem opmerkt? Laten we dat mysterie ontrafelen!

 • Onmiddellijke Detectie: Ons MaaS-systeem is altijd alert. Bij de kleinste afwijking slaat het al alarm.
 • Automatische Interventie: Voor veelvoorkomende issues springt MaaS er meteen op in. Denk aan herstarten van diensten of het blokkeren van verdachte IP-adressen.
 • Melding aan het Team: Zodra een probleem wordt geïdentificeerd, wordt ons technische team geïnformeerd. Ze zijn getraind om snel en efficiënt te reageren.
 • Jij wordt op de hoogte gebracht: Afhankelijk van het probleem en jouw voorkeursinstellingen, krijg je ook een melding, zodat je altijd op de hoogte bent.
 • Analyse & Rapportage: We duiken dieper in het probleem, lossen het op en geven je een helder overzicht van wat er is gebeurd en hoe het is aangepakt.

Kortom, met MaaS aan je zijde zijn problemen snel geïdentificeerd én opgelost. Dat is teamwork!

"*" geeft vereiste velden aan

Inschrijfformulier nieuwsbrief PCI

Ik ben geïnteresseerd in*

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe laat wilt u gebeld worden?
U kunt meerdere tijdslots aangeven.

Contact opnemen
Voorwaarden*
Op de hoogte