A-Partners waar we trots op zijn
Managed Cyber Alarm, 24/7-bewaking van gevoelige data

Managed Cyber Alarm analyseert al jouw internetverkeer en detecteert daarbij onzichtbare malware, botnets en andere bedreigingen. Optimale veiligheid dus, mét maximaal behoud van privacy

Extra bescherming met Managed Cyber Alarm

Gevoelige organisatie data beschermen met alleen een firewall en antivirus is niet meer voldoende. Organisaties die werken met gevoelige data moeten voldoen aan de AVG. De Europese privacywetgeving AVG heeft als doel burgers te beschermen tegen dataverlies en diefstal. De wet heeft grote impact op het verzamelen, verwerken en gebruiken van data.

De AVG hanteert bovendien een zogenaamde omgekeerde bewijslast: van ‘tell me’ naar ‘show me’. Met Managed Cyber Alarm ben jij voorbereid op deze omgekeerde bewijslast.

 

24/7 bewaking voor optimale veiligheid

Wil jij zorgeloos werken in een goed beveiligd netwerk? PCI biedt als Managed Secure Service Provider de 24/7 netwerk monitoring en beheer dienstverlening die je mag verwachten. Afhankelijk van de gekozen oplossing ontvang je regelmatig een heldere rapportage van jouw netwerk performance. Zo ben je altijd op de hoogte van de veiligheid en mogelijke risico’s van jouw IT-omgeving.

 

Werk in een veilige IT-omgeving

Sta je voor een IT-uitdaging binnen je organisatie? Ontdek vandaag nog betrouwbare en veilige oplossingen voor een optimaal werkende IT-omgeving. Wij bieden de ondersteuning om zorgeloos door te werken in een ideale werksfeer. Onze IT-oplossingen tillen je organisatie naar een hoger niveau, waar je ook bent en wanneer je maar wilt. Ontdek nu hoe onze IT-oplossingen een ideale werkomgeving voor jou en je team kunnen realiseren in een vrijblijvend gesprek. Wij denken graag mee met jouw IT-vraagstuk.

Vraag vrijblijvend advies

Deze organisaties gingen je voor

Zo werkt Managed Cyber Alarm:

Verbinding Internet
Verbinding Internet

Jouw medewerkers, servers, werkplekken en mobiele devices maken verbinding met het internet. Hierbij wordt gebruik gemaakt van veel verschillende toepassingen en diensten, zoals internet browsers, SaaS diensten, e-mail, etc.

24/7 scannen verbinding
24/7 scannen verbinding

Deze verbinding wordt 24/7 gescand voor analyse en detectie van bedreigingen. Hierbij kijken we alleen naar zogenaamde metadata en niet naar de inhoud van jouw verkeer.

Continue analyse metadata
Continue analyse metadata

De metadata, niet de inhoud, wordt naar servers gestuurd en geanalyseerd op kwaadaardig gedrag en dus op mogelijke datalekken. De metadata wordt een jaar bewaard en elk kwartier opnieuw geanalyseerd.

Alarmering kwaadaardig verkeer
Alarmering kwaadaardig verkeer

Als er door de detectiesystemen kwaadaardig verkeer wordt ontdekt, krijg je daarover direct een alarmering via e-mail en/of in het klantportaal.

Gedetailleerde melding
Gedetailleerde melding

In de alarmering vind je specifieke informatie over de detectie zoals de prioriteit en welke apparaat kwetsbaar is. Oplossen is daarmee eenvoudiger geworden.

Dit zijn de voordelen van Managed Cyber Alarm:

  • Een nieuwe, hoogwaardige security-oplossing
  • Betaalbaar, snel en veilig te implementeren
  • Voorbereid op de omgekeerde bewijslast van de AVG
  • Beter in staat om snel in te grijpen bij een cyberaanval
  • Meer inzicht in en controle over de activiteiten in je netwerk
Start vandaag nog en ervaar de voordelen van Managed Cyber Alarm
Mens en IT

Kies voor PCI’s Managed Cyber Alarm

Bij PCI gaan we verder dan alleen IT veiligheid. Met onze Managed Cyber Alarm beschermen we proactief je IT-omgeving en reageren daarom snel op eventuele cyberdreigingen. Ons team monitort de IT-infrastructuur 24/7 om direct te reageren op verdachte activiteiten. Zo kun je zorgeloos gebruikmaken van je cloud server – met de juiste Security Awareness – en focussen op je kernwerkzaamheden, wetende dat je systeem en gegevens altijd veilig zijn door PCI.

 

Meer dan alleen Managed Cyber Alarm

Wil jij jouw organisatie digitaal helemaal op peil hebben? PCI staat klaar om de ideale IT-omgeving te creëren voor jouw organisatie. Wij bieden verschillende diensten en oplossingen voor ieder IT-vraagstuk en voor iedere branche. Altijd zorgen we voor een oplossing op maat. Iedere organisatie zit immers anders in elkaar als je kijkt naar de IT-infrastructuur.

Van Managed Endpoint en Managed Firewall tot BaaS en Monitoring-as-a-Service. Maar ook voor print– en audiovisuele services kun je bij PCI terecht. PCI helpt je verder. Altijd en overal.

Bekijk al onze oplossingen

Neem contact met ons op

Vul ons contactformulier in, dan nemen wij snel contact met je op om je zo optimaal van dienst te zijn.

1
Vul in en verstuur
2
Bevestigingsmail
3
We nemen contact op

Benieuwd wat Managed Cyber Alarm voor jouw organisatie kan betekenen?

Neem contact op met PCI en ervaar de voordelen voor jouw organisatie. Vul het formulier in op deze pagina en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Neem contact met mij op en ik help je graag verder.

Sheila Dear
Sheila Dear PCI Ambassadeur
Terugbelverzoek indienen

Whitepaper over Credential Phishing Prevention

Mens en IT

Download onze gratis whitepaper over Credential Phishing Prevention voor waardevolle inzichten. Laat je gegevens achter en ontvang de whitepaper.

"*" geeft vereiste velden aan

Veelgestelde vragen

Managed Cyber Alarm analyseert al jouw internetverkeer en detecteert onzichtbare malware, botnets en andere bedreigingen. Deze oplossing tilt je organisatie naar een hoger niveau, waar je ook bent en wanneer je maar wilt.

Organisaties die werken met gevoelige data moeten voldoen aan de AVG. De Europese privacywetgeving AVG heeft als doel burgers te beschermen tegen dataverlies en diefstal. De wet heeft grote impact op het verzamelen, verwerken en gebruiken van data.De AVG hanteert bovendien een zogenaamde omgekeerde bewijslast: van ‘tell me’ naar ‘show me’. Met de Managed Cyber Alarm ben jij voorbereid op deze omgekeerde bewijslast.

Cyber security is het beschermen van systemen, netwerken en programma’s tegen digitale aanvallen. Deze cyberaanvallen zijn meestal gericht op het openen, wijzigen of vernietigen van gevoelige informatie, het afpersen van geld van gebruikers of het onderbreken van normale bedrijfsprocessen. Met Managed Cyber Alarm bescherm je jezelf uitgebreid tegen deze aanvallen.

Met onze Managed Cyber Alarm analyseren we internetverkeer en beschermen we proactief je IT-omgeving, waardoor we snel op eventuele cyberdreigingen kunnen reageren. Ons team monitort de IT-infrastructuur 24/7 en spot verdachte activiteiten binnen no-time, waardoor schade wordt voorkomen.

Een Cyber Alarm is belangrijk omdat alleen een firewall en antivirus niet meer voldoende is. Om zorgeloos te kunnen werken in een veilige IT-omgevingt is een cyberalarm essentieel. Zo kun je zonder zorgen je focussen op de kerntaken van jouw organisatie.

Managed Cyber Alarm analyseert al jouw internetverkeer en detecteert onzichtbare malware, botnets en andere bedreigingen. Deze service tilt je organisatie naar een hoger niveau door de verbeterde beveiliging. Je kunt je zorgeloos focussen op jouw kerntaken, waar je ook bent en wanneer je maar wilt.

"*" geeft vereiste velden aan

Inschrijfformulier nieuwsbrief PCI

Ik ben geïnteresseerd in*

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe laat wilt u gebeld worden?
U kunt meerdere tijdslots aangeven.

Contact opnemen
Voorwaarden*
Op de hoogte