Deze organisaties gingen je voor
Citrix Workspace

Citrix is een platform voor digitale workspaces, waarin medewerkers alles vinden wat ze nodig hebben om productief te zijn, met één uniforme gebruikerservaring, en waarmee de IT-afdeling de beschikking krijgt over maximale zichtbaarheid, eenvoud en security, wat nodig is om alles goed te kunnen aansturen. Ontdek de voordelen van een Citrix Workspace met PCI als jouw strategische IT-partner.

onderweg it

Voldoen aan de behoeften van jouw mobiele medewerkers?

Heb jij moeite met het beheer van mobiele medewerkers? Dan ben je niet de enige. Acht op de tien IT professionals zegt dat ze het steeds moeilijker vinden om mobiele devices te beveiligen. Naarmate medewerkers op verschillende locaties gaan werken, worden de uitdagingen groter. Je wil niet kiezen tussen veiligheid óf mobiel. Zorg voor de zichtbaarheid en controle die je nodig hebt en laat medewerkers werken op het device dat zij willen. Hoe langer het duurt om apps en data te openen, hoe groter de ergernis.

Citrix Workspace zorgt ervoor dat medewerkers krijgen wat ze nodig hebben, ongeacht waar ze werken of hoe vaak ze van device wisselen. De ervaring is hetzelfde, zodat medewerkers net zo creatief kunnen blijven, vanuit een vergaderzaal tot in de trein.

Probleemloos over naar de cloud? Dat kan met de Citrix Workspace van PCI

Organisaties die wendbaarder willen zijn en activiteiten willen vereenvoudigen, kijken al snel naar de cloud, logisch. Het is geen verrassing dat 82% van de organisaties aangeeft dat complexiteit een vlotte overstap naar de cloud bemoeilijkt. De reis naar de cloud is voor elke organisatie verschillend. Je wilt zelf flexibel de juiste cloud of hybride infrastructuur kunnen kiezen voor jouw organisatie. 

Met Citrix Workspace breng je jouw workload onder waar jij wil. PCI helpt je daarbij. Dat kan volledig in de cloud, maar zou ook in een hybride omgeving of op locatie kunnen zijn. Wat je ook kiest, met Citrix Workspace beheer je alles vanuit eenzelfde console, of je laat dit beheer over aan de experts van PCI.

 

Je bent niet langer afhankelijk van één cloud provider

Citrix laat jou niet afhankelijk zijn van slechts een enkele cloud provider. Je bent dus altijd flexibel met Citrix. Dit maakt het mogelijk om te werken in meerdere cloud oplossingen. Gelukkig biedt Citrix Workspace ook nog de mogelijkheid om on-premise te blijven werken. Of je nu in de cloud, on-premise of in een hybride omgeving wil werken, met Citrix Workspace van PCI zit je altijd goed. Benieuwd naar meer over deze digitale werkomgeving voor jouw organisatie?

De voordelen van een Citrix Workspace

Zo helpt werken in een Citrix Workspace je verder:

  • De juiste beveiliging van jouw digitale werkomgeving
  • Hogere productiviteit door workflows die meer gestroomlijnd zijn
  • Vanuit welke locatie of device dan ook toegang tot applicaties en data
  • Betere samenwerkingen door eenvoudiger met elkaar te kunnen communiceren
  • Kostenbesparing door efficiënter gebruik te maken van middelen en lagere infrastructuurkosten
Start vandaag nog en ervaar de voordelen van Citrix Workspace
Geïntegreerde gebruikerservaring
Geïntegreerde gebruikerservaring

Citrix Workspace is standaard te gebruiken voor alle Citrix Cloud gebruikers. Het biedt je eenvoudig toegang tot applicaties en jouw content. Het maak dus niet uit welke app, welk apparaat, of welk netwerk je gebruikt.

De ultieme combinatie
De ultieme combinatie

Citrix Workspace is dè oplossing om jou een overzichtelijk beeld te geven van jouw applicaties. De SaaS applicaties, virtual apps en desktop files zijn allemaal samengevoegd in één Workspace.

On-premise infrastructuur
On-premise infrastructuur

Met Citrix als basis kunt je overal en altijd bij je bestanden, vanaf allerlei devices en natuurlijk uit de cloud. Citrix Workspace maakt het echter ook mogelijk om ook jouw “on-premise bestanden” in de cloud beschikbaar te maken.

Ook voor een print- of audiovisuele oplossing staan we klaar

Wist je dat PCI meer uit handen kan nemen dan enkel het neerzetten van een sterke en goed beveiligde IT-infrastructuur binnen je organisatie? Ook voor complete print- en scanoplossingen helpt PCI je verder. Denk aan oplossingen zoals printers leasen en managed print services. Bovendien schakel je bij PCI naadloos over naar audiovisuele optimalisatie met onze AV Services. Benieuwd wat PCI voor specifiek jouw organisatie kan betekenen? Ontdek het volledige scala aan mogelijkheden.

 

PCI als jouw strategische IT-partner

Kies voor PCI als je vertrouwde digitale metgezel om jouw IT-infrastructuur naar nieuwe hoogten te tillen. Ontdek onze uitgebreide diensten en oplossingen op het gebied van IT, audiovisuele middelen, print en supplies. Aarzel niet, neem vandaag nog contact op en onze deskundigen staan klaar om jouw organisatie te voorzien van de perfecte werkplek – of dat nu op kantoor, thuis of een andere locatie is. Vertel ons hoe we van dienst kunnen zijn en verwacht een snelle opvolging.

Neem contact met ons op

Vul ons contactformulier in, dan nemen wij snel contact met je op om je zo optimaal van dienst te zijn.

1
Vul in en verstuur
2
Bevestigingsmail
3
We nemen contact op

Waar kunnen we je mee helpen?

Heb je een vraag aan ons over Citrix Workspace van PCI? Of wil je graag een offerte aanvragen of afspraak maken met één van onze IT-specialisten? Vul dan het formulier in op deze pagina en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Neem contact met mij op en ik help je graag verder.

Sheila Dear
Sheila Dear PCI Ambassadeur
Terugbelverzoek indienen

Whitepaper over PCI Whitepaper Hybride werken

office

Download onze gratis whitepaper over Hybride werken voor waardevolle inzichten. Laat je gegevens achter en ontvang de whitepaper.

"*" geeft vereiste velden aan

Veelgestelde vragen

Citrix Workspace is een alles-in-één digitaal platform ontworpen om werkefficiëntie en productiviteit te verhogen door het bieden van een naadloze en uniforme gebruikerservaring. Het platform stelt medewerkers in staat om vanaf elke locatie en apparaat te werken, en biedt de IT-afdeling maximale zichtbaarheid, eenvoud, en beveiliging voor efficiënt beheer. Citrix Workspace zorgt voor gestroomlijnde workflows en bevordert samenwerking binnen teams, terwijl het ook de mogelijkheid biedt voor zowel cloud als on-premise beheer van werklasten.

Door de implementatie van Citrix Workspace kan jouw werkomgeving transformeren naar een meer flexibele, beveiligde, en collaboratieve omgeving. Het maakt remote en mobiel werken makkelijker en veiliger, verbetert de productiviteit door gestroomlijnde workflows, en zorgt voor een uniforme gebruikerservaring ongeacht het apparaat of de locatie van de werknemers. Het helpt ook bij het verminderen van complexiteit en kosten, vooral bij het overwegen van een migratie naar de cloud of het beheren van een hybride infrastructuur.

Kiezen voor Citrix Workspace biedt tal van voordelen zoals verbeterde toegankelijkheid tot applicaties en data vanaf elke locatie of apparaat, hogere productiviteit door efficiëntere workflows, robuuste beveiliging voor digitale werkomgevingen, en betere samenwerking door vereenvoudigde communicatie. Ook helpt het in kostenbesparing door efficiënter gebruik van middelen en lagere infrastructuurkosten. Met PCI als strategische IT-partner, kun je genieten van aanvullende diensten zoals print- en scanoplossingen en audiovisuele optimalisatie.

Citrix Workspace ondersteunt IT-teams door het bieden van een gecentraliseerd platform voor het beheer van digitale werkruimten, wat resulteert in een eenvoudiger en efficiënter beheerproces. IT-teams krijgen maximale zichtbaarheid en controle over alle gebruikers, applicaties, en apparaten. Het platform vereenvoudigt ook de overgang naar de cloud of het beheer van hybride infrastructuren, waardoor IT-teams flexibel de juiste cloud- of on-premise oplossingen kunnen kiezen en beheren, zonder afhankelijk te zijn van een enkele cloudprovider.

"*" geeft vereiste velden aan

Inschrijfformulier nieuwsbrief PCI

Ik ben geïnteresseerd in*

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe laat wilt u gebeld worden?
U kunt meerdere tijdslots aangeven.

Contact opnemen
Voorwaarden*
Op de hoogte