A-Partners waar we trots op zijn
Deze organisaties gingen je voor
Mens en IT

Zo werkt Managed Firewall

Eenmaal geplaatst, is het van groot belang dat de firewall up-to-date is. Bij uitval van de firewall is er namelijk geen internet- en mailverkeer mogelijk of vervalt soms de toegang tot het bedrijfsnetwerk vanaf externe werkplekken. Een firewall onderhouden vereist echter tijd en gespecialiseerde kennis.

Met de Managed Firewall dienst van PCI heeft jouw organisatie daar geen omkijken naar. De firewall wordt met deze dienst regelmatig voorzien van updates.

Managed Firewall, voor een veilige internetverbinding

Virussen, cyberaanvallen, het lekken van privacygevoelige informatie… Allemaal termen waar je met jouw organisatie natuurlijk ver vandaan wilt blijven. Dit vergt een optimale veiligheid van je netwerk.

Veel voorzieningen in een bedrijfsnetwerk zijn afhankelijk van een veilige internetverbinding. Die veilige verbinding creëer je met een firewall. Een firewall houdt toezicht op al het in- en uitgaande internetverkeer en beschermt jouw bedrijfsnetwerk tegen ongewenst verkeer, zoals aanvallen van hackers, computervirussen, spam en Denial of Service-attacks.

Waarom Managed Firewall voor jouw organisatie?

Is jouw organisatie veel aan het werk vanuit een netwerk? Dan is een Managed Firewall haast een vereiste. Het beschermt je netwerk en computer tegen cybergevaren; van virussen tot hackers. Je medewerkers kunnen zonder zorgen werken met een goed beveiligd netwerk.

Werk je niet met een Managed Firewall, oftewel een firewall die slecht werkt of niet up-to-date is? Dan is het eenvoudiger voor hackers om binnen te dringen in je netwerk met virussen, spyware en lekken van informatie tot gevolg.

Dit maakt Managed Firewall de oplossing om een sterke IT-infrastructuur te behouden en binnen een veilig netwerk te blijven werken.

 

Vraag vrijblijvend advies

 

Next Generation Firewalls

PCI gebruikt hiervoor Next Gen Firewalls. Deze geavanceerde firewalls (NGFW) gaan namelijk veel verder dan een traditionele firewall. De Next Gen Firewall is een netwerkbeveiligingsplatform voor hardware, software en SASE – voor de beveiliging van netwerken en complexe infrastructuren. Het biedt altijd en overal de beste veiligheid. Dus ook wanneer medewerkers vanuit huis of een andere plek aan het werk zijn. Wij helpen jouw organisatie aan een sterke IT-infrastructuur. En behouden deze ook door onze Managed Firewall dienst.

Zo helpt Managed Firewall je verder

Dit zijn de voordelen van Managed Firewall:

 • Toepassing van de geavanceerde Next Gen Firewall van Barracuda Networks
 • 24/7 monitoring en beheer
 • Een extra vangnet door regelmatige back-ups
 • De firewall is up-to-date
Start vandaag nog en ervaar de voordelen van Managed firewall
code-820275
thuiswerken

Managed Firewall door PCI

Het belang van het blijven monitoren van je firewall is van groot belang. Daarom blijft het bij ons niet alleen bij het installeren van de Next Gen Firewall. PCI helpt bij het up-to-date houden van je firewall door deze 24/7 te blijven monitoren en beheren. Zo blijft je organisatie veilig van hackers, cyberaanvallen en andere data gevaren. Wij zorgen voor een veilige werkomgeving van jouw organisatie. Je hoeft hier zelf niet langer meer naar om te kijken en blijft zo de focus leggen op andere belangrijke organisatiedoelen. Met onze Managed Firewall dienst zorgen wij voor een optimale beveiliging. Zie ons als jouw strategische IT-partner.

PCI als jouw strategische IT-partner

Kies voor Managed Firewall voor jouw organisatie en werk zorgeloos binnen een goed beveiligd netwerk. Geef je IT-afdeling minder zorgen rondom de firewall door het werk uit handen te geven en het aan ons over te laten. Een firewall up-to-date houden vergt immers veel tijd en specialistische kennis. PCI helpt je hiermee verder. In de ochtend, avond of in het weekend; de specialisten van PCI staan 24/7 klaar om jou te voorzien van een veilige IT-omgeving.

PCI IT

Meer dan enkel een Managed Firewall

Een veilige werkomgeving gaat verder dan enkel een goed beveiligde firewall. Het is goed om stil te staan bij de Security Awareness binnen je organisatie, bijvoorbeeld door middel Security Insights. Benieuwd welke zaken je kunt oppakken om over een sterke IT-infrastructuur te beschikken? Laat ons met je meedenken. Wij hebben voor ieder vraagstuk een IT-oplossing. Ongeacht de branche waarin je werkt. Voor al je IT-vraagstukken helpt PCI verder.

Neem contact met ons op

Vul ons contactformulier in, dan nemen wij snel contact met je op om je zo optimaal van dienst te zijn.

1
Vul in en verstuur
2
Bevestigingsmail
3
We nemen contact op

Waar kunnen we je mee helpen?

Heb je een vraag over onze Managed Firewall dienst of over een van onze andere diensten? Ben jij klaar om van jouw organisatie de ideale werkplek te maken? Neem contact op of maak een afspraak met één van onze IT-specialisten. Direct een offerte aanvragen voor Managed Firewall binnen je organisatie? Ook dat kan via onze website: vraag eenvoudig en snel een vrijblijvende offerte aan.

Via het formulier op deze pagina kom je direct met ons in contact. Laat je gegevens bij ons achter en wij nemen contact met je op.

PCI helpt je verder met IT. Altijd en overal.

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Neem contact met mij op en ik help je graag verder.

Customer Service
Customer Service Klantenservice
Terugbelverzoek indienen

Whitepaper over ICT calamiteitenplan in 8 stappen

it pictogram future

Download onze gratis whitepaper over ICT calamiteitenplan in 8 stappen voor waardevolle inzichten. Laat je gegevens achter en ontvang de whitepaper.

"*" geeft vereiste velden aan

Veelgestelde vragen

Met Managed Firewall ben je niet alleen gegarandeerd van de installatie van de firewall, maar verzeker je jezelf ook van het up-to-date houden ervan. Een firewall onderhouden vereist namelijk tijd en gespecialiseerde kennis. Met Managed Firewall heeft jouw organisatie daar geen omkijken naar. Wij verzorgen het beheer.

Je firewall wordt dan beheerd wordt PCI. Dit betekent dat de PCI verantwoordelijk is voor het instellen, monitoren en onderhouden van de firewall.
Dit kan een efficiëntere en veiligere manier zijn om de netwerkbeveiliging te beheren, aangezien onze specialisten speciaal opgeleid zijn in het beheer van firewalls en de laatste beveiligingstechnologieën.

Er zijn verschillende redenen waarom je zou kiezen voor een Managed Firewall:

 • Expertise: onze specialisten zijn opgeleid in het beheer van firewalls en kunnen een effectiever beveiligingsniveau bieden dan wanneer je dit zelf zou doen.
 • Continu monitoring: een Managed Firewall biedt continu monitoring en onderhoud, zodat je zeker weet dat je netwerkbeveiliging altijd up-to-date is en eventuele bedreigingen snel worden opgemerkt. Door de firewall op te nemen in een Managed Detection en Response dienst, wordt er 24/7 actie ondernomen wanneer dat nodig is.
 • Flexibiliteit: bij de keuze voor een Managed Firewall ben je niet gebonden aan specifieke hardware of software. We kiezen samen voor de technische oplossing die het beste bij jouw specifieke eisen past.
 • Kosteneffectiviteit: Het afnemen van een Managed Firewall kan op de lange termijn kosteneffectiever zijn dan het aanschaffen en onderhouden van je eigen firewall-oplossing. Je betaalt geen licenties, onderhoud contract, controle of opleidingskosten.
 • Compliance: PCI is gecertificeerd voor verschillende compliance standaarden zoals ISO 27001, 20000 en 9001.

Dat is afhankelijk van het type firewall en de specifieke omgeving waarin hij wordt geïnstalleerd. Over het algemeen zijn de stappen voor het installeren van een firewall als volgt:

 1. We bepalen welk type firewall het beste past bij jouw netwerkomgeving en welke specificaties je nodig hebt.
 2. Het instellen van de firewall volgens de specifieke eisen voor jouw netwerk. Dit zijn bijvoorbeeld de regels voor het filteren van verkeer, toegangsbeheer en IP-adresbeperkingen.
 3. We plaatsen de firewall op een centrale locatie in je netwerk, zodat deze optimaal kan functioneren.
 4. We testen de firewall om er zeker van te zijn dat alles correct is geconfigureerd en functioneert zoals verwacht.
 5. We zorgen voor regelmatig onderhoud en monitoring van de firewall, zodat deze altijd optimaal functioneert.

Ja. Als je een Managed Firewall afneemt, kan PCI op verzoek rapporten en analyses aanleveren over de prestaties van de firewall en de beveiliging van je netwerk.

Deze rapporten kunnen informatie bevatten zoals:

 1. Beveiligingsincidenten: informatie over welke bedreigingen de firewall heeft gedetecteerd en hoe deze zijn afgehandeld.
 2. Netwerkverkeer: analyse van het netwerkverkeer, zoals welke protocollen en poorten het meest worden gebruikt en welke IP-adressen het meest actief zijn.

"*" geeft vereiste velden aan

Inschrijfformulier nieuwsbrief PCI

Ik ben geïnteresseerd in*

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe laat wilt u gebeld worden?
U kunt meerdere tijdslots aangeven.

Contact opnemen
Voorwaarden*
Op de hoogte