A-Partners waar we trots op zijn
Deze organisaties gingen je voor
Beschikken over de juiste digitale beveiliging

Het risico van een cyberaanval is groot, waardoor het als organisatie belangrijk is om cyberbestendig te worden én blijven. Kritische processen en activiteiten dienen beschermd te blijven. Ook is het als organisatie van belang om veerkrachtig mee te kunnen gaan op de veranderende dreigingen. Zonder dat dit ten koste gaat van de productiviteit van je organisatie. Uiteindelijk wil je tenslotte dat medewerkers zorgeloos hun werk kunnen uitvoeren. Of dit nu vanuit kantoor, thuis of een andere locatie is, en dat met de juiste security.

Security Insights

Over de juiste digitale beveiliging beschikken doe je met Security Insights. Met Security Insights heb jij inzicht in je kwetsbaarheden en beschik je over concrete actiepunten waar jij mee aan de slag kunt gaan voor de digitale beveiliging van jouw organisatie. Het is een product dat door beveiligingsexperts is ontwikkeld om in een korte tijd snel de security status van je organisatie te achterhalen. Relevante data wordt uit je IT-omgeving gehaald en een vragenlijst wordt gebruikt om info te verzamelen.

Vraag vrijblijvend advies

 

Voorkom security breuk met Security Insights

Het is belangrijker dan ooit om als organisatie over de juiste beveiliging van data te beschikken. Door de vele aandacht die datalekken krijgen, zijn mensen zich zeer bewust van het belang van de juiste veiligheid over hun data. Als organisatie kun je door slechte beveiliging te maken krijgen met nare gevolgen als: het verlies van data, tijd en geld aan het herstellen van systemen.

Maar het gevolg met de meeste impact van slechte beveiliging is dat dit ten koste gaat van de reputatie van jouw organisatie en het vertrouwen van klanten. Dat wil je uiteraard niet laten gebeuren. Des te belangrijker is het om aan de slag te gaan met Security Insights.

 

Assessment

Security Insights geeft je snel inzicht waar kwetsbaarheden zitten in jouw IT-omgeving en helpt bepalen hoe én welke security maatregelen jij kunt nemen. Door middel van geautomatiseerde scans en analyses kunnen de (potentiële) risico’s ontdekt worden. Security Insights maakt het mogelijk om periodiek te polsen hoe het zit met de cybersecurity van jouw organisatie. Door hier continu van op de hoogte te zijn, ben je beter en sneller in staat te handelen bij enige cybersecurity risico’s.

Dit assessment levert een compleet en helder plan van aanpak met technologische en procedurele maatregelen, waarmee de cyberveiligheid van jouw organisatie direct wordt verhoogd. Beheer de cyberrisico’s binnen jouw organisatie gestructureerd met Security Insights.

 

Roadmap

Met Security Insights bouw je een cybersecurity-roadmap op basis van feiten uit jouw (hybride) IT-omgeving. Het geautomatiseerde security assessment geeft inzicht in de beveiligingsrisico’s binnen jouw IT-infrastructuur.

PCI verzamelt informatie door middel van geautomatiseerde scans en een vragenlijst. Het assessment vraagt slechts een beperkte inspanning van jouw organisatie. Aan de hand van deze gegevens ontvang je een gericht advies over de beveiligingsrisico’s in jouw organisatie.

Krijg meer inzicht

Wat zijn de voordelen van Security Insights?

Ga je met jouw organisatie aan de slag met Security Insights? Hiermee helpt het je verder:

  • Scannen van Endpoints en andere systemen in het netwerk;
  • Scannen van Active Directory en Azure AD;
  • Scannen van Microsoft 365, SharePoint en Intune;
  • Scannen van de e-mail spoofing records in het DNS.
code-820275

Security Insights van PCI

Hoe staat jouw organisatie ervoor als het gaat om cyberveiligheid? Ben jij op de hoogte van de kwetsbaarheden en/of risico’s binnen je security? Weet jij welke stappen je dient te zetten om de veiligheid binnen je organisatie te behouden en bewaken? Met de Security Insights dienst ben jij geheel op de hoogte van de cybersecurity van jouw organisatie. Jij gaat met concrete actiepunten aan slag met de cyberveiligheid binnen jouw werkomgeving. Zo kan iedere medewerker vanuit welke werkplek dan ook zorgeloos aan het werk. Beschermd van welke cyberaanval dan ook.

Breng de cybersecurity van jouw organisatie in kaart met PCI Security Insights.

PCI helpt verder met jouw cybersecurity

Kies voor Security Insights en creëer een beveiligd netwerk voor jouw organisatie. Voorkom kosten, nare gevolgen en schade aan je reputatie door het netwerk van jouw organisatie goed te beveiligen. Een netwerk dat met Security Insights van PCI gestructureerd beheerd blijft om op cyberrisico’s en kwetsbaarheden te scannen. PCI helpt bij het goed beveiligen van jouw organisatie. Ook wanneer je andere vragen hebt omtrent de juiste IT veiligheid. Zie ons als jouw strategische IT-partner.

Mens en IT
it pictogram future

De ideale werkplek creëer je met PCI

PCI helpt je met het creëren van de ideale werkplek. Wij bieden een oplossing voor alles op het gebied van IT. Dit betekent dat je dus niet enkel voor je cybersecurity bij ons terecht kunt. Van infrastructuur tot documentmanagement en van goed werkende netwerken tot de juiste devices: PCI biedt de juiste IT-oplossing om jouw werkplek compleet te maken. Laat medewerkers op iedere dag op de beste manier werken met een sterke IT-infrastructuur van je organisatie.

Wij zijn jouw strategische IT partner. Altijd en overal.

Meer dan alleen cybersecurity

Wist je dat je ook bij ons terecht kunt voor andere IT-oplossingen naast cyberveiligheid? Met onze zeer gerichte IT kennis hebben wij altijd een oplossing op IT vlak om de ideale werkplek of werkomgeving te creëren. Met onze helikopterview zorgen wij voor oplossingen voor onder andere cybersecurity, M-files, WaaS en DaaS. Dit doen wij binnen iedere branche. Benieuwd naar al onze oplossingen? Neem een kijk naar alle oplossingen.

Wij regelen de perfecte werkplek middels IT security, managed services, print & scan en meer. Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Man working on a trading floor

Neem contact met ons op

Vul ons contactformulier in, dan nemen wij snel contact met je op om je zo optimaal van dienst te zijn.

1
Vul in en verstuur
2
Bevestigingsmail
3
We nemen contact op

Kunnen wij je verder helpen?

Heb je een vraag over Security Insights of een andere dienst? Ben jij er klaar voor om de ideale, complete werkplek te creëren? Neem contact met ons op of maak een afspraak met één van onze IT-specialisten voor de mogelijkheden van jouw organisatie. Direct een offerte aanvragen? Dat kan natuurlijk ook. Neem via het formulier op deze pagina eenvoudig contact met ons. Wij nemen snel contact met je op.

PCI helpt je verder. Wij zijn jouw strategische IT-partner.

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Neem contact met mij op en ik help je graag verder.

Sheila Dear
Sheila Dear PCI Ambassadeur
Terugbelverzoek indienen

Whitepaper over Meer gemak en veiligheid in IT dankzij SSO en User Provisioning

hci data mobiel green

Download onze gratis whitepaper over meer gemak en veiligheid in IT dankzij SSO en User Provisioning voor waardevolle inzichten. Laat je gegevens achter en ontvang de whitepaper.

"*" geeft vereiste velden aan

Veel gestelde vragen

Security Insights is een security-check waarmee je actueel inzicht krijgt in mogelijke cyberrisico’s, ziet welke security-maatregelen direct moeten worden genomen en welke om verbetering vragen.

Security Insights werkt op basis van geautomatiseerde scans en analyses waarmee de (potentiële) risico’s worden ontdekt. Security Insights maakt het mogelijk om periodiek te polsen hoe het zit met de cybersecurity van jouw organisatie.

Als organisatie kun je door slechte beveiliging te maken krijgen met nare gevolgen als: het verlies van data, tijd en geld aan het herstellen van systemen.

"*" geeft vereiste velden aan

Inschrijfformulier nieuwsbrief PCI

Ik ben geïnteresseerd in*

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe laat wilt u gebeld worden?
U kunt meerdere tijdslots aangeven.

Contact opnemen
Voorwaarden*
Op de hoogte