Inzicht in jouw digitale beveiliging

Het risico van een cyberaanval is groot. Ben jij op de hoogte van de digitale kwetsbaarheden van jouw organisatie? Zonder dat je het weet loop je het risico om aangevallen te worden en is het een kwestie van tijd dat cybercriminelen jouw organisatie weten binnen te dringen via de IT-omgeving. Wapen je tegen cybercrime en maak gebruik van Security Insights.

Assessment

Security Insights geeft je snel inzicht waar kwetsbaarheden zitten in jouw IT-omgeving en helpt bepalen hoe én welke securitymaatregelen jij kunt nemen. Dit assessment levert een compleet en helder plan van aanpak met technologische en procedurele maatregelen, waarmee de cyberveiligheid van jouw organisatie direct wordt verhoogd.

Actieplan op basis van feiten
IT, Security en Business op één lijn
Digitale beveiliging
Compliance
PCI IT 6

Roadmap

Met Security Insights bouw je een cybersecurity-roadmap op basis van feiten uit jouw (hybride) IT-omgeving. Het geautomatiseerde security assessment geeft inzicht in de beveiligingsrisico’s binnen jouw IT-infrastructuur.

PCI verzamelt informatie door middel van geautomatiseerde scans en een vragenlijst. Het assessment vraagt slechts een beperkte inspanning van jouw organisatie. Aan de hand van deze gegevens ontvang je een gericht advies over de beveiligingsrisico’s in jouw organisatie.

Krijg meer inzicht

Security-check

Om te helpen met dit inzicht ontwikkelde PCI Security Insights. Een security-check waarmee je actueel inzicht krijgt in mogelijke cyberrisico’s, ziet welke security-maatregelen direct moeten worden genomen en welke om verbetering vragen.

Krijg inzicht in de kwetsbaarheden in de IT-infrastructuur. De methodiek die wij toepassen richt zich initieel op hardening, patching, antivirus en autorisatie, om zo cybercriminelen een stap voor te blijven.

De voordelen van Security Insights:

  • Scannen van Endpoints/systemen in het netwerk;
  • Scannen van Active Directory en Azure AD;
  • Scannen van Microsoft 365, SharePoint en Intune;
  • Scannen van e-mail spoofing records in het DNS.
hci data mobiel green
Customer Service

Waar kunnen we je helpen?

Customer Service Klantenservice

Meer inzicht krijgen in jouw securitybeleid?

"*" geeft vereiste velden aan

Op de hoogte
Contact opnemen
Voorwaarden*

Inschrijfformulier nieuwsbrief PCI

Ik ben geïnteresseerd in:(Vereist)
Op de hoogte
Contact opnemen
Voorwaarden(Vereist)

"*" geeft vereiste velden aan

Op de hoogte
Contact opnemen
Voorwaarden*

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe laat wilt u gebeld worden?
U kunt meerdere tijdslots aangeven.
Contact opnemen
Voorwaarden*
Op de hoogte