Gerelateerde referenties
Creëer de ideale werkomgeving

Spendeer jij soms veel te veel tijd aan het vinden van de juiste informatie of documenten in je systeem? Dat kan natuurlijk ten koste gaan van waardevolle tijd van jou en van andere medewerkers binnen je organisatie. Gelukkig zijn er manieren om sneller tot je benodigde informatie te komen, zonder dat je huidige systemen direct afgeschreven dienen te worden. Oftewel: om je bedrijfsprocessen effectiever in te richten en je documentatie sneller bij de hand te hebben. PCI helpt je hierbij met: M-Files.

Wat is M-Files?

M-Files® is een zeer krachtig documentmanagementsysteem voor zowel kleine als grote organisaties. Het is dé oplossing die het beheren, vinden en volgen van documenten eenvoudiger, sneller en nauwkeuriger maakt. Het is volledig geïntegreerd in Microsoft® Windows en is daarom zeer gebruiksvriendelijk en makkelijk te implementeren. Toch op zoek naar een ander soort documentmanagement? Ook dat kan bij PCI.

Werken met M-Files

M-Files helpt je organisatie efficiënter te werken. Met M-Files is informatie effectiever en sneller te vinden voor je medewerkers. Bovendien heeft dit direct invloed op de bedrijfsprestaties. Door gebruik te maken van M-Files is het klaar met ellendig lang zoeken naar informatie in CM-systemen. Het vinden, beheren en delen van content wordt een stuk eenvoudiger. Zonder dat dit ten koste gaat van huidige systemen en/of processen.

 

Meer informatie

 

Automatiseer je manier van werken

M-Files is op elk apparaat te gebruiken én binnen verschillende sectoren. Dit betekent dat het niet uitmaakt in welke sector je werkt: M-Files is altijd inzetbaar. Met M-Files wordt content beheerd en kantoorwerk geautomatiseerd. Bedrijfskritische informatie is hierdoor ook sneller te vinden. Dit geldt niet alleen voor informatie in documenten. Ook zijn bedrijfsbestanden te beheren via M-Files. Denk aan klanten of diverse cases.

Kortom: met M-Files werkt jouw organisatie efficiënter en bespaart het tijd van je medewerkers. Verbeter de productiviteit door het documentbeheer met M-Files te vereenvoudigen, zodat medewerkers zich op andere activiteiten kunnen richten.

Ervaar de kracht en eenvoud van M-Files DocumentmanagementProbeer M-Files 30 dagen gratis

M-Files van PCI

Wil jij de informatiebeheer van jouw organisatie efficiënter inrichten? Kies dan voor de M-Files van PCI. PCI M-Files is geschikt voor iedere organisatie die het vinden, beheren en delen van content eenvoudiger wilt maken. Het is een gebruiksvriendelijke manier om informatie beheer processen te automatiseren en effectiever te laten verlopen. Ons M-Files platform is altijd up-to-date en hoeft niet constant handmatig te worden geupdate. Zorgt meteen voor een fijnere gebruikerservaring. Bovendien is M-Files op ieder apparaat beschikbaar. Ongeacht of je op locatie of in de cloud werkt. Altijd en overal.

Beheer documenten veilig, snel en bespaar tijd door gebruik te maken van M-Files. Creëer slimme workflows.

 

Ontdek de voordelen van M-Files

Klaar met de ellendige zoektocht in jouw documenten en wil jij tijd besparen en gemakkelijk documenten vinden in jouw systemen? Kies voor M-Files van PCI. Je hoeft geen afscheid te nemen van je huidige systemen. Wij zorgen ervoor dat M-Files gekoppeld is aan je bestaande systemen en processen. Zo wordt het dus enkel makkelijker voor je gemaakt en worden documenten veilig en overzichtelijk bewaard. Je bent niet langer tijd kwijt aan het zoeken naar informatie. Integendeel: met PCI M-Files vind, deel, beheer en beveilig jij je documenten en content sneller dan ooit tevoren.

Probeer nu 30 dagen gratis

Zo helpt M-Files je verder

Probeer nu M-Files 30 dagen gratis en ervaar zelf het gemak van de M-Files omgeving.

  • Geen informatie in aparte silo’s, geen systeemmigratie nodig
  • Verbeter bedrijfsprocessen en optimaliseer werkstromen
  • Vind en krijg onmiddellijk toegang tot alle relevante informatie
  • Gegarandeerde organisatiebrede beveiliging
  • Soepele, snelle en eenvoudige implementatie
  • Optimale service op afstand, zodat je altijd door kunt gaan met je werk
Start vandaag nog en ervaar de voordelen van M-files

PCI helpt je verder met IT

Wil jij aan de slag met M-Files? Kies voor PCI. PCI helpt je verder met IT. Daarbij kijken we verder dan enkel het probleem. Wij kijken vanuit een helikopterview naar je hele werkomgeving. Zo geven we jou het beste advies voor je IT-infrastructuur. Daarmee kom je immers tot de beste werkplek voor jou en je medewerkers. Wij ondersteunen je bij het creëren van de ideale werkplek.

 

Creëer de ideale werkomgeving

Voor jouw organisatie de ideale werkomgeving creëren? Dat gaat verder dan enkel het proces efficiënter inrichten door middel van M-Files. Denk bijvoorbeeld aan alle verbindingen en devices die gebruikt worden om het werken mogelijk te maken. Daarvoor dien je van de juiste apparatuur te zijn voorzien. Ook wanneer je veilig wilt printen of veilig documenten wilt delen, dien je over een goede IT-infrastructuur te beschikken. Wij kijken naar jouw IT omgeving en alles wat daarbij komt kijken. Van een moderne werkplek creëren tot een optimale IT-security.

Oplossing voor elk IT vraagstuk

PCI helpt je verder bij alles op het gebied van IT. Wij bieden verschillende diensten aan voor iedere branche met als belangrijkste doel: het creëren van een complete, ideale werkplek. Altijd zorgen we voor een oplossing op maat voor jouw organisatie. Van Device-as-a-Service en Managed print services tot Security Insights en Security Awareness: PCI is jouw strategische IT partner.

 

Waarmee kunnen wij jou helpen?

Kies jij voor de M-Files oplossing van PCI en heb je hier nog vragen over? Of over een van onze andere diensten? Is jouw organisatie klaar voor het efficiënter vinden, beheren en delen van content en informatie? Neem contact met ons op of maak een afspraak met één van onze IT-specialisten. Direct een offerte aanvragen voor M-Files voor jouw organisatie? Ook dat doe je eenvoudig via onze website.

Vul het formulier op deze pagina in voor meer informatie of het aanvragen van een offerte. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

M-Files Hubshare: op dezelfde manier samenwerken met partners

M-Files Hubshare creëert volledig aanpasbare samenwerkingshubs. Denk aan het beheren van projecten, het delen van documenten met internen en externen, het communiceren met klanten en het organiseren van evenementen. De alles-in-één oplossing stroomlijnt werk op afstand en verbetert de interne en externe samenwerking. Meer weten?

Download de brochure

Neem contact met ons op

Vul ons contactformulier in, dan nemen wij snel contact met je op om je zo optimaal van dienst te zijn.

1
Vul in en verstuur
2
Bevestigingsmail
3
We nemen contact op

Kunnen wij je verder helpen?

Heb je een vraag over M-Files of een andere dienst? Ben jij klaar om van jouw werkplek de ideale werkomgeving te maken? Neem contact met ons op of maak een afspraak met een van onze IT-specialisten. Direct een offerte ontvangen voor de mogelijkheden van M-Files voor jouw organisatie? Vraag eenvoudig een offerte aan.

Via het formulier kun je eenvoudig met ons in contact komen en nemen snel contact met je op.

PCI helpt je verder met IT. Altijd en overal.

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Neem contact met mij op en ik help je graag verder.

Egbert van den Bosch
Egbert van den Bosch PCI Ambassadeur
Terugbelverzoek indienen

Whitepaper over Hybride workspace 365 innovatie in informatie- en communicatiebeheer

Download onze gratis whitepaper over Hybride workspace 365 innovatie in informatie- en communicatiebeheer voor waardevolle inzichten. Laat je gegevens achter en ontvang de whitepaper.

"*" geeft vereiste velden aan

Veelgestelde vragen

M-Files is een metadata-gedreven documentmanagementplatform dat kenniswerkers in staat stelt om direct de juiste informatie in elke context te vinden, bedrijfsprocessen te automatiseren en informatiebeheer af te dwingen.

M-Files biedt bedrijven een concurrentievoordeel en een aanzienlijke ROI, aangezien zij superieure klantervaringen en werk van hogere kwaliteit leveren met minder risico.

Ja dat kan. Probeer nu M-Files 30 dagen gratis.

Maak je je zorgen over accidentele datalekken en mogelijke boetes en andere ongewenste gevolgen voor jouw bedrijf? Audits, naleving van regelgeving en beveiliging van persoonlijke informatie zijn tegenwoordig voor elk bedrijf van groot belang. Met M-Files ondersteund jou om die beveiliging op peil te houden.
M-Files biedt beveiliging op bedrijfsniveau om de veiligheid en privacy van jouw documenten en gegevens te garanderen. Je kunt erop vertrouwen dat wij ons best doen om jou te helpen de veiligheid en privacy van jouw gegevens of die van jouw klanten te waarborgen.

M-Files kan je op de verschillende devices gebruikten, namelijk: 1) M-Files kan je gebruiken op een desktop met een Microsoft Windows besturingssysteem, 2) M-Files is beschikbaar werkt in de meeste webbrowsers en 3) M-Files is ook beschikbaar als mobiele toepassing die beschikbaar is voor iOS- en Android-apparaten.

M-Files is beschikbaar in verschillende maandmodellen waarbij afgerekend wordt op basis van het aantal licenties en van welke mogelijkheden je gebruik wilt maken. In het algemeen levert M-Files meer op dan het kost. Wat M-Files jou gaat opleveren? Neem contact met ons op.

M-Files Hubshare brochure

it pictogram future

Benieuwd wat de M-Files Hubshare oplossing voor jouw organisatie kan betekenen? Download dan de brochure.

"*" geeft vereiste velden aan

"*" geeft vereiste velden aan

Inschrijfformulier nieuwsbrief PCI

Ik ben geïnteresseerd in*

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe laat wilt u gebeld worden?
U kunt meerdere tijdslots aangeven.

Contact opnemen
Voorwaarden*
Op de hoogte