A-Partners waar we trots op zijn
Deze organisaties gingen je voor
Een veilig en betrouwbaar WiFi-netwerk.

Tegenwoordig zijn mensen op iedere plek op zoek naar een WiFi-netwerk. Het is zo ‘gewoon’ geworden dat er altijd een WiFi-netwerk beschikbaar is. Van openbare ruimtes als restaurants, cafés en het openbaar vervoer tot scholen, winkels en zelfs bij huisartsen en ziekenhuizen. Des te belangrijker is het dus om jouw gebruikers ook een optimaal WiFi-netwerk te bieden om gebruik van te maken. PCI helpt jouw organisatie altijd en overal te voorzien van de beste: WiFi-as-a-Service (WaaS).

Professioneel draadloos netwerk tegen een prijs per maand

WiFi-as-a-Service (afgekort WaaS) is een nieuwe manier van werken en helpt bij het stroomlijnen van de alledaagse zaken. Met WaaS is je WiFi-netwerk altijd en overal mogelijk te gebruiken. Voor jou, je medewerkers en je klanten. Met ieder mogelijke device, draadloos en voorzien van de beste snelheid.

Met de WaaS-dienst van PCI combineer je het gemak van het werken via een draadloos netwerk met de luxe van de beheer en implementatie dienstverlening van PCI. Jouw WiFi-netwerk groeit gewoon met je mee. WaaS van PCI zorgt ervoor dat medewerkers, gasten en klanten een betrouwbaar en veilig WiFi-netwerk kunnen gebruiken. Zodra wij het nieuwe netwerk hebben ingericht, rest zich alleen het zorgeloos gebruik. Dankzij onze beheerde WiFi-oplossing profiteer je, zonder een grote investering, van de voordelen van een betaalbaar en professioneel draadloos netwerk.

 

WaaS: ontwerp en realisatie

Tegenwoordig kan bijna niemand meer zonder WiFi. Iedereen is er in bepaalde mate mee verbonden. En iedere omgeving waar WiFi gewenst is, is uniek. Denk bijvoorbeeld aan een kantoor, magazijn met stalen stellingen of een pand met veel beton. Juist daarom is het van essentieel belang dat een draadloos netwerk goed wordt ingemeten om probleemloos te functioneren. En daarvoor is de WaaS-dienst van PCI de perfecte oplossing.

 

WiFi-as-a-Service van PCI

PCI biedt de ondersteuning om deze WiFi-meting deskundig uit te voeren op locatie, waarbij we zaken meten als bereik, dekking, frequentie verstoringen en de praktische plaatsing van de oplossing. Aan de hand van deze toetsing volgt onze aanbeveling. Met een rapport geven wij inzicht in het technische aspect van het draadloze netwerk. Met de informatie en aanbevelingen uit dit rapport maken wij een definitief WaaS ontwerp. Naast de meting op locatie kunnen we ook voor een pand dat nog gebouwd moet worden een berekening maken, adviseren welke apparatuur er nodig is en hoe het dekkingsplan en het signaalgedrag eruit gaan zien.

 

Up-to-date-security

Ook bij een draadloos netwerk speelt beveiliging een belangrijke rol. Vooral met de toegenomen cyber-dreiging en bescherming van gevoelige informatie is het belangrijker dan ooit om van up-to-date security te zijn voorzien. Bedrijfsinformatie moet immers binnen je bedrijf blijven. Met WiFi-as-a-Service (WaaS) wordt jouw netwerk volgens de meest recente beveiligingseisen ingericht en regelmatig van updates voorzien. Daarmee zorgt PCI in de basis voor een veilige inrichting van jouw WiFi-netwerk. Meer over de juiste veiligheid lees je hier.

Zo helpt Wifi-as-a-service je verder

Dit zijn de voordelen van WiFi-as-a-Service:

  • Tevreden en productieve medewerkers: met een altijd werkend WiFi-netwerk en up-to-date technologie.
  • Voorspelbare kosten: met een vaste prijs per maand zijn je IT-kosten helder, inzichtelijk en voorspelbaar
  • Geen hoge investeringen vooraf: je kapitaal blijft vrij voor overige investeringen.
  • Vermindering van werkdruk op je IT-afdeling: meer tijd voor strategische werkzaamheden.
Start vandaag nog en ervaar de voordelen van WaaS

Altijd de nieuwste hardware

Elke vier jaar heb je als klant recht op nieuwe hardware als onderdeel van de WaaS overeenkomst, zonder dat daar extra kosten aan verbonden zijn. Zo is je organisatie technisch altijd van de nieuwste hardware en beste kwaliteit is voorzien. Deze hardware refresh is overigens niet verplicht bij de PCI WaaS dienst. Wel geeft het je het voordeel om altijd up-to-date te zijn met de laatste technologie.

Misschien ook interessant

Wil jij voor jouw organisatie de ideale werkplek creëren? Kijk dan eens naar onderstaande oplossingen. Wie weet liggen er voor jou nog kansen voor nog meer IT-oplossingen. Wist je bijvoorbeeld dat je naast WaaS ook bij ons terecht kan voor oplossingen omtrent samenwerken, clouddiensten, digitale transformatie en meer andere IT-vraagstukken? Kom gerust met jouw IT-vraagstuk. PCI helpt je graag verder.

hybride werken
networking as a service

PCI helpt je verder met IT

PCI helpt je met het creëren van een ideale werkomgeving voor iedere medewerker binnen je organisatie. Of het nou gaat om een veilige werkplek of vergaderruimte, mobiel printen of juist managed services; PCI biedt de juiste IT oplossing. Dit doen wij voor iedere branche, met elk een unieke IT-oplossing. Dus in welke branche je organisatie ook zit: wij zorgen voor jouw werkplek.

Met onze WiFi-as-a-Service zorgen wij dat jij, je medewerkers en klanten altijd voorzien zijn van WiFi van de beste kwaliteit. Zonder ergernissen en altijd en overal beschikbaar. Naast WaaS zijn er ook andere manieren voor het realiseren van de perfecte werkomgeving. Denk aan de juiste devices (DaaS), audiovisuele middelen voor vergaderingen of het praktisch inrichten van de werkplek.

PCI zorgt ervoor dat je altijd en overal je werk kunt uitvoeren en dat met de juiste expertise.

Neem contact met ons op

Vul ons contactformulier in, dan nemen wij snel contact met je op om je zo optimaal van dienst te zijn.

1
Vul in en verstuur
2
Bevestigingsmail
3
We nemen contact op

Kunnen wij je verder helpen?

Heb je een vraag aan ons over WiFi-as-a-Service van PCI of een andere dienst? Ben jij klaar om jouw organisatie te voorzien van het beste WiFi-netwerk? Neem contact met ons op of maak een afspraak met één van onze IT-specialisten. Direct een offerte aanvragen voor WaaS voor jouw organisatie? Ook dat kan eenvoudig via onze website: vraag een vrijblijvende offerte aan.

Via het formulier op deze pagina is het mogelijk met ons in contact te komen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

PCI helpt je verder met IT. Altijd en overal.

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Neem contact met mij op en ik help je graag verder.

Sheila Dear
Sheila Dear PCI Ambassadeur
Terugbelverzoek indienen

Whitepaper over Network as a Service

Download onze gratis whitepaper over Network as a Service voor waardevolle inzichten. Laat je gegevens achter en ontvang de whitepaper.

"*" geeft vereiste velden aan

Veel gestelde vragen

WiFi-as-a-Service (afgekort WaaS) is een nieuwe manier van werken en helpt bij het stroomlijnen van de alledaagse zaken. Met WaaS is je WiFi-netwerk altijd en overal mogelijk te gebruiken. Voor jou, je medewerkers en je klanten. Met ieder mogelijke device, draadloos en voorzien van de beste snelheid.

Met WiFi-as-a-Service verzeker je jezelf van vooraf geplande hardware-updates en voortdurende software-updates. Creëer tijd voor andere belangrijke zaken en bespaar onderhoudskosten doordat beheer uit handen wordt genomen. Zijn er issues? Dan staat onze supportdesk voor je klaar. En ondertussen monitoren wij blijvend jouw WiFi-omgeving, zodat jij veilig door kunt werken.

Met WaaS biedt PCI een beveiligd en beheerd draadloos netwerk aan voor een vaste prijs per Access Point (toegangspunt) per maand. WaaS wordt geleverd op basis van door PCI geselecteerde hardware.

"*" geeft vereiste velden aan

Inschrijfformulier nieuwsbrief PCI

Ik ben geïnteresseerd in*

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe laat wilt u gebeld worden?
U kunt meerdere tijdslots aangeven.

Contact opnemen
Voorwaarden*
Op de hoogte