De PCI Cloud Server is gebaseerd op virtuele systemen. De focus is geen aandacht te leggen op de hardware, maar op de oplossing welke je als organisatie nodig hebt. Een solide oplossing die schaalbaar en flexibel is in gebruik en voorziet in redundantie en hoge beschikbaarheid. Hierdoor beschik je over IT zoals de huidige medewerker die verlangt. Enterprise IT, beschikbaar voor het MKB.

networking as a service

Redundantie op elk niveau

Ons netwerk is verdeeld over twee datacenters die met elkaar verbonden zijn en daarbij meerdere verbindingen met de buitenwereld hebben. Binnen het datacenter wordt een Cloud server op één van de High Availability clusters die wij voor onze cloud hosting gebruiken, gehost.

Private Cloud

Jouw private Cloud Server betreft altijd een volledige maatwerkoplossing, waarin de techniek volledig wordt afgestemd op jou wensen en eisen. Samen bepalen we de ideale mix tussen CPU’s, geheugen, diskruimte en operating system. Vragen je applicaties meer van de systemen? Dan kunnen wij dat vaak online aanpassen.

Vraag vrijblijvend advies

Kwaliteit, betrouwbaarheid en uniformiteit

PCI is bij de oprichting van start gegaan als een ICT system integrator en managed service partner. Het samenbrengen van onze schat aan kennis van hardware, software en installaties spreken enorm voor PCI als het gaat om mee kunnen denken en het opleveren van werkende applicaties en oplossingen. Onze inspanning voor de PCI Cloud Server is hetzelfde als voorheen met een oplossing bij jou op locatie. De focus ligt op het leveren van betrouwbare en hoogwaardige oplossingen. Wij putten uit jarenlange ervaring als ICT-partner (sinds 1999) en dagelijks werken wij aan klantgerichte oplossingen, veelal uit de cloud.

Om dit niveau van controle over de gehele keten van afhankelijkheden te waarborgen, investeren wij in het onderhouden en ontwikkelen van een sterke relatie met de verschillende leveranciers. PCI beschikt over diepgaande kennis van hun oplossingen en kennen hen persoonlijk. Voortbouwend op dit sterke fundament, helpen wij klanten om toekomstige business modellen te ontwikkelen door slimmer gebruik van- en integratie met bestaande toepassingen.

Om de Cloud Server kwaliteit te borgen en transparantie te bieden in oplostijden, borgen wij deze in een helder service level agreement.

Zelf servers samenstellen
Zelf servers samenstellen

Een Cloud server kent geen vaste configuratie. Je kan zelf de ideale mix tussen CPU’s, geheugen, diskruimte en operating system kiezen.

Altijd beschikbaar
Altijd beschikbaar

Mocht een fysieke server uitvallen om wat voor reden dan ook, neemt een andere server binnen het platform de taken automatisch over. Een geruststellende gedachte.

Software Bibliotheek
Software Bibliotheek

Bij het afnemen van een Cloud Server bestaat de mogelijkheid tot het benaderen van een local software repository. Benader jouw software packages binnen de cloudserver omgeving.

Licenties
Licenties

PCI geeft je de mogelijkheid om licenties per maand af te nemen voor de Cloud Server. Van o.a. Microsoft. Citrix, VMware, Symantec, Seagate tot nog veel meer.

Waarom een Cloud Server?

 • Door jezelf samen te stellen. We helpen je daar graag bij.
 • Zelf te beheren of optioneel door het PCI Cloud Specialisten team.
 • High-availability standaard inbegrepen.
 • Hardware en software gehost in Nederland.
 • Duidelijke afspraken, opgenomen in een SLA & DAP.
 • Up-to-date en state-of-the-art infrastructuur.

Extra's

 • Backup en restore diensten.
 • Beheer diensten.
 • Jouw persoonlijke software opslag.
 • Het huren van licenties tegen een prijs per maand.
 • Firewall.
 • In- en uitgaande Spamfiltering.
 • Uitwijkdienstverlening.
Open office DaaS
Deze organisaties gingen je voor

Waar kunnen we je mee helpen?

Heb je een vraag over de Cloud services van PCI? Of wil je graag een offerte aanvragen of afspraak maken met één van onze IT-specialisten? Vul dan het formulier in op deze pagina en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Neem contact met mij op en ik help je graag verder.

Sheila Abdoelrahman
Sheila Abdoelrahman PCI Ambassadeur
Terugbelverzoek indienen

"*" geeft vereiste velden aan

"*" geeft vereiste velden aan

Inschrijfformulier nieuwsbrief PCI

Ik ben geïnteresseerd in*

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe laat wilt u gebeld worden?
U kunt meerdere tijdslots aangeven.

Contact opnemen
Voorwaarden*
Op de hoogte