A-Partners waar we trots op zijn
Deze organisaties gingen je voor
networking as a service

Redundantie op elk niveau

Kies jij voor een Cloud server met PCI? Ons netwerk is verdeeld over twee datacenters die met elkaar verbonden zijn en daarbij meerdere verbindingen met de buitenwereld hebben. Dit dient als veiligheidsmaatregel zodat als er een probleem is met het ene datacenter, de andere nog steeds veilig blijft functioneren. De meerdere verbindingen hebben te maken met het waarborgen van de connectiviteit en redundantie. Binnen het datacenter wordt een Cloud server op één van de High Availability clusters die wij voor onze cloud hosting gebruiken, gehost.

Private Cloud

Jouw private Cloud Server betreft altijd een volledige maatwerkoplossing, waarin de techniek volledig wordt afgestemd op jouw wensen en eisen. Samen bepalen we de ideale mix tussen Central Processing Unit (CPU’s), geheugen, diskruimte en operating system. Vragen je applicaties meer van de systemen? Dan kunnen wij dat vaak online aanpassen.

Vraag vrijblijvend advies

Dé oplossing voor jouw organisatie

De PCI Cloud Server is gebaseerd op virtuele systemen. De focus is geen aandacht te leggen op de hardware, maar op de oplossing die je als organisatie nodig hebt. Een solide oplossing die schaalbaar en flexibel is in gebruik en voorziet in redundantie en hoge beschikbaarheid. Hierdoor beschik je over IT zoals de huidige medewerker die verlangt. Enterprise IT, beschikbaar voor het MKB.

Wat is een cloud server?

Een cloud server is een virtuele computer die wordt gehost in een extern datacenter en toegankelijk is via internet. In tegenstelling tot traditionele fysieke servers, biedt een cloud server flexibiliteit en schaalbaarheid, waarbij gebruikers alleen betalen voor wat ze daadwerkelijk gebruiken. Met de mogelijkheid om applicaties en gegevens veilig in de cloud op te slaan, zorgt een cloud server voor een efficiënte en kosteneffectieve oplossing voor bedrijven en individuen die op zoek zijn naar geavanceerde computing-kracht en opslagmogelijkheden.

 

PCI als jouw strategische IT-partner

Wil jij werken in een optimale cloud server? PCI helpt je verder. Zie ons als jouw strategische IT-partner. Wij bieden een oplossing voor ieder vraagstuk op het gebied van IT. Alles om voor jouw organisatie een ideale werkplek te creëren. Daarom bieden wij naast IT-oplossingen ook antwoord op vraagstukken omtrent  print & scan. Maar ook voor audiovisuele oplossingen staat PCI voor je klaar. Alles om jou van de beste werkomgeving te voorzien. Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Spreek onze specialisten

 

Kies voor kwaliteit, betrouwbaarheid en uniformiteit met PCI

PCI is bij de oprichting van start gegaan als een ICT system integrator en managed service partner. Het samenbrengen van onze schat aan kennis van hardware, software en installaties spreken enorm voor PCI als het gaat om mee kunnen denken en het opleveren van werkende applicaties en oplossingen. Onze inspanning voor de PCI Cloud Server is hetzelfde als voorheen met een oplossing bij jou op locatie. De focus ligt op het leveren van betrouwbare en hoogwaardige oplossingen. Wij putten uit jarenlange ervaring als ICT-partner (sinds 1999) en dagelijks werken wij aan klantgerichte oplossingen, veelal uit de cloud.

Controle waarborgen van de Cloud server

Om dit niveau van controle over de gehele keten van afhankelijkheden te waarborgen, investeren wij in het onderhouden en ontwikkelen van een sterke relatie met de verschillende leveranciers. PCI beschikt over diepgaande kennis van hun oplossingen en kennen hen persoonlijk. Voortbouwend op dit sterke fundament, helpen wij klanten om toekomstige businessmodellen te ontwikkelen door slimmer gebruik van- en integratie met bestaande toepassingen.

 

Om de Cloud Server kwaliteit te borgen en transparantie te bieden in oplostijden, borgen wij deze in een helder service level agreement.

meer informatie

Zelf servers samenstellen
Zelf servers samenstellen

Een Cloud server kent geen vaste configuratie. Je kan zelf de ideale mix tussen CPU’s, geheugen, diskruimte en operating system kiezen.

Altijd beschikbaar
Altijd beschikbaar

Mocht een fysieke server uitvallen om wat voor reden dan ook, neemt een andere server binnen het platform de taken automatisch over. Een geruststellende gedachte.

Software Bibliotheek
Software Bibliotheek

Bij het afnemen van een Cloud Server bestaat de mogelijkheid tot het benaderen van een local software repository. Benader jouw software packages binnen de cloudserver omgeving.

Licenties
Licenties

PCI geeft je de mogelijkheid om licenties per maand af te nemen voor de Cloud Server. Van o.a. Microsoft. Citrix, VMware, Symantec, Seagate tot nog veel meer.

Waarom een Cloud Server?

 • Het is door jezelf samen te stellen - wij helpen je hierbij
 • Zelf te beheren of optioneel door het PCI Cloud Specialisten team
 • High-availability standaard inbegrepen
 • Hardware en software gehost in Nederland
 • Duidelijke afspraken - opgenomen in een SLA & DAP
 • Up-to-date en state-of-the-art infrastructuur
Extra's

 • Back-up en restore diensten
 • Beheer diensten
 • Jouw persoonlijke software opslag
 • Het huren van licenties tegen een prijs per maand
 • Firewall
 • In- en uitgaande Spamfiltering
 • Uitwijkdienstverlening
Open office DaaS

Voor ieder vraagstuk een oplossing

Wij bieden op maat gemaakte IT-oplossingen die perfect aansluiten op de behoeften van jouw organisatie. Of het nu gaat om IT-security, samenwerken, clouddiensten of het creëren van een moderne werkplek, bij ons vind je de ideale werkomgeving. Zelfs als jouw specifieke uitdaging niet in ons portfolio staat, staan we klaar met advies op maat. Geen enkel IT-vraagstuk is voor ons te groot, te klein of te complex. Ontdek ons uitgebreide aanbod van IT-oplossingen en laat jouw bedrijf groeien met de perfecte IT-oplossing.

 

PCI helpt je verder

Kies PCI als jouw betrouwbare digitale partner voor het verbeteren van jouw IT-infrastructuur. Ontdek onze uitgebreide diensten en oplossingen op het gebied van IT, audiovisuele middelen, print en supplies. Neem vandaag nog contact met ons op en onze experts staan klaar om jouw organisatie te voorzien van de ideale werkplek. Of je nu op kantoor, thuis of op een andere locatie werkt. Laat ons weten waarmee we jou kunnen helpen, en wij zorgen voor een snelle follow-up.

Neem contact met ons op

Vul ons contactformulier in, dan nemen wij snel contact met je op om je zo optimaal van dienst te zijn.

1
Vul in en verstuur
2
Bevestigingsmail
3
We nemen contact op

Kom in contact met onze specialisten

Heb je een vraag over de Cloud services van PCI? Of wil je graag een offerte aanvragen of afspraak maken met een van onze IT-specialisten? Vul dan het formulier in op deze pagina en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Neem contact met mij op en ik help je graag verder.

Sheila Dear
Sheila Dear PCI Ambassadeur
Terugbelverzoek indienen

Whitepaper over Credential Phishing Prevention

it pictogram future

Download onze gratis whitepaper over Credential Phishing Prevention voor waardevolle inzichten. Laat je gegevens achter en ontvang de whitepaper.

"*" geeft vereiste velden aan

Veelgestelde vragen

Een cloud server is een virtuele computer die wordt gehost in een extern datacenter en toegankelijk is via internet. Het is een alternatief voor traditionele fysieke servers en biedt gebruikers flexibiliteit en schaalbaarheid. Gebruikers betalen alleen voor wat ze daadwerkelijk gebruiken. Een cloud server stelt bedrijven en individuen in staat om applicaties en gegevens veilig op te slaan in de cloud, waardoor het een efficiënte en kosteneffectieve oplossing is voor geavanceerde computingkracht en opslagmogelijkheden.

Een cloud server functioneert via virtualisatietechnologie. Fysieke servers in externe datacenters worden opgedeeld in meerdere virtuele servers, die elk als onafhankelijke entiteiten opereren. Deze virtuele servers kunnen worden toegewezen aan gebruikers op basis van hun behoeften. De serverbronnen worden gedeeld tussen verschillende gebruikers, waardoor het systeem efficiënter wordt benut. Gebruikers kunnen via internet toegang krijgen tot hun toegewezen virtuele server en er applicaties op draaien, gegevens opslaan en andere IT-processen uitvoeren.

De voordelen van een cloud server zijn onder meer:

 • Flexibiliteit: Cloud servers kunnen gemakkelijk worden geschaald op basis van de behoeften van de gebruiker. Ze kunnen meer of minder serverbronnen krijgen, afhankelijk van het gebruik, waardoor er geen overbodige capaciteit is.
 • Kostenbesparing: Omdat gebruikers alleen betalen voor wat ze gebruiken, kunnen ze kosten besparen in vergelijking met het bezitten en onderhouden van fysieke servers.
 • Betrouwbaarheid: Cloud servers worden gehost in datacenters met redundantie en hoge beschikbaarheid, waardoor er minimale uitvaltijd is en de gegevens veilig zijn.
 • Gebruiksgemak: Gebruikers hoeven zich geen zorgen te maken over de hardware, omdat het onderhoud en de infrastructuur worden afgehandeld door de cloudserviceprovider.
 • Toegankelijkheid: Cloud servers zijn overal toegankelijk via internet, waardoor gebruikers vanaf elke locatie en apparaat kunnen werken.

PCI biedt een cloud server die is gebaseerd op virtuele systemen en is gericht op het leveren van de specifieke oplossingen die een organisatie nodig heeft. De focus ligt op het aanbieden van een solide, schaalbare en flexibele oplossing zonder dat de organisatie zich zorgen hoeft te maken over de hardware.

De cloud server van PCI wordt gehost in datacenters met redundantie en hoge beschikbaarheid, wat betekent dat er meerdere back-upsystemen en verbindingen zijn om ervoor te zorgen dat de server continu beschikbaar is en er minimale uitvaltijd is. Door te investeren in sterke relaties met leveranciers en diepgaande kennis van hun oplossingen, waarborgt PCI de controle over de gehele keten van afhankelijkheden.

 

PCI streeft naar het leveren van betrouwbare en hoogwaardige oplossingen en put uit jarenlange ervaring als ICT-partner. Ze bieden transparantie in oplostijden door een helder service level agreement (SLA) te hanteren. Dit alles maakt de cloud server van PCI een betrouwbare optie voor organisaties die op zoek zijn naar een stabiele en professionele cloudinfrastructuur.

"*" geeft vereiste velden aan

Inschrijfformulier nieuwsbrief PCI

Ik ben geïnteresseerd in*

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe laat wilt u gebeld worden?
U kunt meerdere tijdslots aangeven.

Contact opnemen
Voorwaarden*
Op de hoogte