A-Partners waar we trots op zijn
Deze organisaties gingen je voor
Security awareness; vergroot het bewustzijn en verklein de risico's

Is die aanmaning echt of nep? Waarom kan ik hetzelfde sterke wachtwoord niet meerdere keren gebruiken? En wat zijn precies de gevaren als ik op een link in een verdachte mail klik? Naarmate je meer bewust bent van mogelijke digitale gevaren neemt het veiligheidsniveau van jouw bedrijfsinformatie toe. Met Security Awareness richten we ons daarom op bewustwording en gedragsverandering onder medewerkers.

Zo werkt Security Awareness

Met Security Awareness maken wij medewerkers van jouw organisatie bewust van hun rol en verantwoordelijkheden op het gebied van informatiebeveiliging en leren hen hiernaar te handelen. We gebruiken daarvoor interactief, online lesmateriaal.

Gedurende de training krijg je toegang tot lesmateriaal in een voor jouw collega’s herkenbare huisstijl. We werken het lesmateriaal regelmatig bij, zodat de content actueel en nuttig blijft.

 

Phishing, niet alles is wat het lijkt

Bij Phishing is niet alles wat het lijkt. De kunst is om te herkennen wanneer het om phishing gaat. Ga je gebruik maken van PCI Security Awareness? Dan verzorgen wij om de twee maanden een zogenaamde Phishing Simulatie. Daarmee testen we medewerkers op het herkennen van phishing mails. Zo weet je precies hoe jouw organisatie ervoor staat en worden de medewerkers kundiger in het herkennen van phishing mails.

Meer informatie

 

Leerplan voor iedere medewerker

Beperk het aantal klikken op phishing links met 96% door middel van volledig geautomatiseerde en gepersonaliseerde Phishing Simulaties. Leer medewerkers de benodigde vaardigheden om echte bedreigingen te herkennen én aan te pakken. Bij PCI maken wij hiervoor gebruik van een AI-driven Awareness Training. Een leerplan op basis van automatisering en neuroscience, samengesteld door onderwijs- en cybersecurity experts.

De kennis die dankzij snackable micro-learnings wordt opgedaan in de leeromgeving, wordt meteen in de praktijk getest in gepersonaliseerde phishing simulaties. Op die manier ontwikkelen gebruikers een always-on-mentaliteit die hen actief beschermt tegen cyberdreigingen, waardoor de organisatie als geheel beter is beveiligd.

Meer informatie over Phishing Simulatie

 

AWaaS-pakket voor jouw cybersecurity

Bescherm jouw medewerkers en organisatie met een AwaaS (Awareness-as-a-Service )-pakket. Dit bestaat uit doeltreffende Security Awareness activiteiten voor jouw medewerkers. Het pakket bevat een jaarprogramma met de volgende onderdelen:

 • Een interactieve startsessie (online of op locatie)
 • Doorlopende Awareness E-learning
 • Maandelijks Phishing Simulaties

Klaar om jouw organisatie bewuster te maken met Security Awareness?

Een allesomvattend Awareness-leerplan
Een allesomvattend Awareness-leerplan

Leer jouw medewerkers automatisch hoe ze met elk type bedreiging om moeten gaan via verschillende snackable micro-learnings. Efficiënt en onderbouwd door neuroscience.

AI-gestuurde phishing simulaties
AI-gestuurde phishing simulaties

De AI-gestuurde phishing simulaties zijn volledig geautomatiseerd, gepersonaliseerd en gebaseerd op het profiel en de kennis van iedere individuele ontvanger. Deze continue kennistest zorgt voor een always-on-mentaliteit die in de praktijk brengt wat medewerkers leren in de leeromgeving.

Next-Gen Threat Intelligence
Next-Gen Threat Intelligence

Een diepgaande rapportage op basis van real-time prestaties, geeft een volledig inzicht in de gevoeligheid van jouw organisatie voor phishing. De Phished Report Button activeert gebruikers en helpt bedreigingen te stoppen, voordat ze schade aanrichten.

Zo helpt Security Awareness je verder

Dit zijn de voordelen van Security Awareness:

 • Bescherming voor je geld, reputatie, werknemers en activa
 • Weten hoe je moet reageren op mogelijke cyberdreigingen
 • Bewustwording van digitale gevaren en verkleining van de risico's
 • Het veiligheidsbewustzijn blijft op niveau dankzij herhalingen en tests
Man working on a trading floor
code-820275

Voor de Security Awareness van jouw organisatie krijg jij bij PCI:

 • een openingssessie voor alle medewerkers
 • toegang tot alle online modules
 • toegang tot privacy- en AVG-modules
 • toegang tot nieuw ontwikkelde modules
 • twaalf phishing tests
 • twee keer per jaar een evaluatie met de stof van de organisatie

Kortom: regel jij jouw Security Awareness bij PCI? Dan zorg je voor een betere bewustwording onder collega’s van cybergevaar. Belangrijker nog: met de Awareness-as-a-Service van PCI weten jouw medewerkers exact hoe ze adequaat reageren op phishing en alle andere mogelijke cyberdreigingen.

PCI als jouw strategische IT partner

Wil jij zorgen voor een optimale cybersecurity binnen jouw organisatie? Of juist de ideale werkplek creëren voor jouw medewerkers? PCI helpt je verder met jouw IT-omgeving. Een sterke IT-infrastructuur is immers de basis voor een ideale werkomgeving voor jou, je medewerkers, maar ook je klanten. Denk aan verbindingen of devices of vergaderruimtes die worden gebruikt. Allemaal onderdelen waarbij goede IT van belang is.

Security Awareness is geschikt voor elke organisatie. We adviseren je graag over het verhogen van veiligheid van jouw organisatie.

Mens en IT
PCI IT

Meer dan alleen Security Awareness

Jouw organisatie digitaal helemaal op peil hebben? PCI staat klaar om de ideale IT-omgeving te creëren voor jouw organisatie. Wij bieden verschillende diensten en oplossingen voor ieder IT-vraagstuk en voor iedere branche. Altijd zorgen we voor een oplossing op maat. Iedere organisatie zit immers anders in elkaar als je kijkt naar de IT-infrastructuur.

Van managed services en documentmanagement tot IT support & detachering, narrowcasting en print & scan; PCI helpt je verder. Altijd en overal.

Neem contact met ons op

Vul ons contactformulier in, dan nemen wij snel contact met je op om je zo optimaal van dienst te zijn.

1
Vul in en verstuur
2
Bevestigingsmail
3
We nemen contact op

Kom in contact met een Security Awareness specialist

Wil je graag een vraag stellen, offerte aanvragen of een afspraak maken met een van onze Security Awareness specialisten? Vul dan het formulier in op deze pagina en we nemen contact met je op.

PCI helpt je verder met IT. Altijd en overal.

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Neem contact met mij op en ik help je graag verder.

Customer Service
Customer Service Klantenservice
Terugbelverzoek indienen

"*" geeft vereiste velden aan

Whitepaper over Informatie beveiligen die buiten uw bereik ligt

Mens en IT

Download onze gratis whitepaper over informatie beveiligen die buiten uw bereik ligt voor waardevolle inzichten. Laat je gegevens achter en ontvang de whitepaper.

"*" geeft vereiste velden aan

"*" geeft vereiste velden aan

Inschrijfformulier nieuwsbrief PCI

Ik ben geïnteresseerd in*

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe laat wilt u gebeld worden?
U kunt meerdere tijdslots aangeven.

Contact opnemen
Voorwaarden*
Op de hoogte