Vindsubsidies ondersteunt organisaties bij het opstellen en indienen van sterke subsidieaanvragen. In de competitieve subsidiemarkt spelen grote belangen, we zijn een innovatief land. Een indicatie: van alleen al de WBSO, Wet ter Bevordering van Speur- en Ontwikkelingswerk, maken ruim 22.000 Nederlandse bedrijven gebruik. Vindsubsidies doet cruciaal werk voor ‘n financiële boost van Research & Development afdelingen van vele middelgrote tot omvangrijke ondernemingen. De organisatie is stevig onderweg om grootse toekomstplannen waar te maken. Op hun route naar groeiend succes is PCI een solide, stabiele IT-partner.

vindsubsidies

Anti hack device is bijt-vast in cyber security

Operationeel directeur Leon Rohaan: “Vindsubsidies koos voor PCI als IT-partner, omdat zij zeer oplossingsgericht omgaan met onze pittige vraagstukken. Zo was er een harde, strakke deadline: wij moesten binnen korte termijn over naar een andere tenant binnen Microsoft 365, omdat er een carve-out heeft plaatsgevonden en we niet langer onderdeel zijn van Idox (beursfonds), waardoor we van die tenant af moesten. PCI schakelt snel, dus die kwestie tackelden zij doelgericht. Verder beheert Vindsubsidies uitermate concurrentiegevoelige informatie van onze opdrachtgevers. Op dat punt biedt PCI betrouwbaarheid en cyber security. Ze implementeerden voor ons anti-hack device; een bijzonder geschikte beveiligingsoplossing voor ons bedrijf. Waardevol is ook hun expertise in verschillende disciplines; op elk vlak de juiste specialist die onze specifieke vragen beantwoordt. Samenvattend: PCI heeft een hoge gunfactor.”

Vindsubsidies heeft grote groeiambitie: naar 20% marktaandeel

“We hebben een grote groeiambitie: Vindsubsidies streeft naar 20% marktaandeel. Om dat te realiseren, moeten onze kantoren in Enschede, Deventer en Utrecht groeien van 80 medewerkers naar 300 in totaal. PCI faciliteert ons bij onze groeiambities, op het gebied van IT, hardware en Managed Services. Wij sloten een strategisch partnerschap met hen. Ook krijgen onze mensen bijvoorbeeld Security Awareness Training. Ze leren onder meer omgaan met verdachte e-mailstromen van buitenaf. PCI maakt voor elke werknemer een gepersonaliseerd trainingsprofiel. Zo realiseer je feitelijk functionele trainingen: medewerkers die reeds veel IT know how hebben, hoeven geen bekende informatie te herkauwen en medewerkers met basiskennis krijgen extra tijd en aandacht. Zo’n trainingsprofiel op maat betekent gemotiveerd personeel: we koesteren ons arbeidskapitaal. Tegelijkertijd geeft het ook tijdwinst. Wat wij vragen, kan PCI gewoon goed regelen. Bijvoorbeeld destijds, bij een urgent intern issue, leverden ze binnen no time een extra consultant voor ons. Een sterk staaltje service en flexibiliteit!”

Customer Service

Waar kunnen we je mee helpen?

Customer Service Klantenservice

Meer vragen over Vindsubsidies?

Wil je een vraag stellen, offerte aanvragen of een afspraak maken met één van onze specialisten? Vul dan het formulier in op deze pagina en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Inschrijfformulier nieuwsbrief PCI

Ik ben geïnteresseerd in*

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe laat wilt u gebeld worden?
U kunt meerdere tijdslots aangeven.

Contact opnemen
Voorwaarden*
Op de hoogte