A-Partners waar we trots op zijn
Deze organisaties gingen je voor
Een verlengstuk voor jouw IT

Hoe groot of klein jouw organisatie ook is, soms word je geconfronteerd met een IT-vraagstuk waar je geen antwoord op hebt. Of je komt handen te kort door langdurige ziekte of om bijvoorbeeld een omvangrijke implementatie uit te voeren. IT Detachering biedt dan dé oplossing. Voor een oplossing op ieder IT-vraagstuk kun je namelijk de hulp inschakelen van onze ICT-professionals. Zij verrichten de gewenste werkzaamheden op afstand (remote) of op locatie. Zo haal je met onze IT-dienstverlening heel eenvoudig tijdelijk of structureel professionele kennis en kunde in huis.

Wat houdt IT detachering in?

IT Detachering van PCI is een flexibele oplossing waarmee organisaties toegang krijgen tot hooggekwalificeerde IT-professionals voor tijdelijke opdrachten of projecten. Dus projecten klein of groot; PCI kan altijd de juiste IT-expert leveren die past bij jouw IT-vraagstuk én goed in je team integreert.

Of het nu gaat om een cloud werkplek, DaaS, IT veiligheid, documentmanagement of een andere IT-oplossing, de IT Detachering zorgt ervoor dat je de expertise en capaciteit krijgt die je nodig hebt. Zo kun je jouw IT-activiteiten zorgeloos laten doorlopen en tegelijkertijd meebewegen in dit digitale tijdperk.

 

Zo werkt onze IT detachering

Heb je IT-ondersteuning nodig? Dan wijst PCI een passende professional aan op basis van de uit te voeren activiteiten. Elke professional is adequaat gecertificeerd en houdt zijn kennis en kunde actueel. Alles om onze klanten van de beste dienstverlening te voorzien. 

IT detachering voeren we uit op basis van planning. Op basis van de frequentie en duur van de bezoeken plannen we de werkzaamheden bij voorkeur jaarlijks, maar in ieder geval twee weken voor aanvang van de werkzaamheden in. Vinden er binnen jouw organisatie incidenten plaats en meld je dit bij ons? Dan valt het reageren op jouw gemelde incident buiten deze service.

 

Waarom IT Detachering?

Onze IT Detachering dienst biedt flexibele oplossingen voor de IT-uitdagingen van organisaties – ongeacht de branche waarin je opereert. Bij tekort aan capaciteit of specifieke kennis of bij projectondersteuning, helpt IT Detachering je snel aan een ervaren expert. En dat met de nodige flexibiliteit, doordat je niet een langdurig contract hoeft aan te gaan.

Kortom: wij helpen je snel en efficiënt jouw IT-uitdagingen op te pakken met onze ervaren ICT-professionals.

 

Los je tekorten op met onze IT-experts

Ervaar jij binnen jouw organisatie capaciteitstekort of gebrek aan expertise voor een (tijdelijk) project en kun jij wel extra vakkennis in huis gebruiken? Het IT Detachering team van PCI staat klaar om jouw organisatie te ondersteunen bij jouw IT-uitdagingen. Bedrijfsbehoeften kunnen veranderen, maar met onze IT-professionals kunnen organisaties moeiteloos op- of afschalen, zonder langdurige contracten.

 

De voordelen van IT detachering

  • Altijd de juiste IT-specialist voor de opdracht
  • IT kennis en kunde in huis bij jouw organisatie
  • IT detachering moeiteloos opschalen of afschalen
  • Ondersteuning bij werkzaamheden met betrekking tot systeembeheer
Start vandaag nog en ervaar de voordelen van IT-detachering
Man working on a trading floor

Vind een geschikte IT-expert voor jouw vraagstuk

Heb jij een lopend project met unieke eisen? Geen probleem, ook hiervoor vind je bij PCI een geschikte IT-expert ter ondersteuning. Met onze IT Detachering haal je de nodige kennis in huis, zonder te maken te hebben met de vaste kosten die bij een ‘nieuwe medewerker’ komen kijken. Wij leveren een oplossing op maat voor jouw tijdelijke IT-uitdaging.

Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Meer dan alleen IT Detachering

Van Managed Endpoint en Managed Cyber Alarm tot BaaS en Monitoring-as-a-Service. Maar ook voor print– en audiovisuele services kun je bij PCI terecht.

PCI helpt je verder. Altijd en overal.

Neem contact met ons op

Vul ons contactformulier in, dan nemen wij snel contact met je op om je zo optimaal van dienst te zijn.

1
Vul in en verstuur
2
Bevestigingsmail
3
We nemen contact op

Kom in contact met een IT detachering specialist

Wil je graag een vraag stellen, offerte aanvragen of een afspraak maken met één van onze IT detachering specialisten? Vul dan het formulier in op deze pagina en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Neem contact met mij op en ik help je graag verder.

Sheila Dear
Sheila Dear PCI Ambassadeur
Terugbelverzoek indienen

Whitepaper over Kantoor van de Toekomst

it pictogram future

Download onze gratis whitepaper over Kantoor van de Toekomst voor waardevolle inzichten. Laat je gegevens achter en ontvang de whitepaper.

"*" geeft vereiste velden aan

Veelgestelde vragen

IT Detachering houdt in dat je tijdelijk gespecialiseerde IT-experts inhuurt die binnen jouw organisatie werken om specifieke IT-uitdagingen aan te pakken, projecten te ondersteunen of capaciteitstekorten op te vangen.

IT Detachering biedt flexibele oplossingen voor IT-uitdagingen, helpt bij capaciteitstekort of specifieke kennisvereisten, en biedt projectondersteuning zonder de noodzaak van langdurige contracten.

Het ondersteunings- of detacheringstarief is afhankelijk van de professional die wordt ingezet. We brengen geen voorrijkosten in rekening.

De meerwaarde van PCI is het bieden van een op maat gemaakte oplossing met hooggekwalificeerde, gecertificeerde IT-professionals die actuele kennis hebben, en de mogelijkheid om op- of af te schalen zonder langdurige contracten.

"*" geeft vereiste velden aan

Inschrijfformulier nieuwsbrief PCI

Ik ben geïnteresseerd in*

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe laat wilt u gebeld worden?
U kunt meerdere tijdslots aangeven.

Contact opnemen
Voorwaarden*
Op de hoogte