Hoe groot of klein jouw organisatie ook is, soms word je geconfronteerd met een IT-vraagstuk waar je geen antwoord op hebt. Of je komt handen te kort door langdurige ziekte of om bijvoorbeeld een omvangrijke implementatie uit te voeren. IT detachering biedt dan de oplossing. Op die momenten kun je namelijk de hulp inschakelen van onze ICT-professionals. Zij verrichten de gewenste werkzaamheden op afstand (remote) of op locatie. Zo haal je met onze IT-dienstverlening heel eenvoudig, tijdelijk of meer structureel professionele kennis en kunde in huis.

Zo werkt onze IT dienstverlening

Heb je IT-ondersteuning nodig, dan wijst PCI een passende professional aan op basis van de uit te voeren activiteiten. Elke professional is adequaat gecertificeerd en houdt zijn kennis en kunde actueel.

IT detachering voeren we uit op basis van planning. Op basis van de frequentie en duur van de bezoeken plannen we de werkzaamheden bij voorkeur jaarlijks, maar in ieder geval twee weken voor aanvang van de werkzaamheden in. Het reageren op door jouw organisatie gemelde incidenten valt buiten deze service.

Het ondersteunings- of detacheringstarief is afhankelijk van de professional die wordt ingezet. We brengen geen voorrijkosten in rekening.

De voordelen van IT detachering

  • Ondersteuning bij het uitvoeren van werkzaamheden met betrekking tot systeembeheer, bijvoorbeeld voor periodieke controlewerkzaamheden.
  • Altijd de juiste IT-specialist voor de opdracht.
  • Onze medewerkers delen hun kennis en kunde met jouw organisatie.
  • IT detachering moeiteloos opschalen of afschalen.
Man working on a trading floor

Kom in contact met een IT detachering specialist

Wil je graag een vraag stellen, offerte aanvragen of een afspraak maken met één van onze IT detachering specialisten? Vul dan het formulier in op deze pagina en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Neem contact met mij op en ik help je graag verder.

Sheila Abdoelrahman
Sheila Abdoelrahman PCI Ambassadeur
Terugbelverzoek indienen

"*" geeft vereiste velden aan

"*" geeft vereiste velden aan

Inschrijfformulier nieuwsbrief PCI

Ik ben geïnteresseerd in*

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe laat wilt u gebeld worden?
U kunt meerdere tijdslots aangeven.

Contact opnemen
Voorwaarden*
Op de hoogte