A-Partners waar we trots op zijn
Deze organisaties gingen je voor
Wat is AV Asset Management?

AV Asset Management is een proces dat gericht is op het beheren en optimaliseren van de levenscyclus van audiovisuele apparatuur binnen de organisatie. Het omvat alle activiteiten die betrekking hebben op het beheer van de AV-assets – vanaf het moment van aanschaf tot het moment van vervanging of verwijdering. Het doel van AV Asset Management is om de prestaties van de AV-apparatuur te optimaliseren en de totale eigendomskosten te minimaliseren door de levensduur van de apparatuur te verlengen en efficiënter gebruik te maken van de beschikbare middelen. Het beheer van AV-assets omvat onder andere het bijhouden van een inventarisatie van de apparatuur, het plannen van onderhoud en reparaties, het upgraden of vervangen van verouderde apparatuur en het monitoren van het gebruik van de AV-apparatuur om de kosten en prestaties te evalueren.

Efficiënt omgaan met AV-systemen

Aanvullend op Device Management, kunnen we je met AV Asset Management helpen met het beheren en onderhouden van jouw audiovisuele (AV) activa. Denk hierbij aan het bijhouden van de inventaris van AV-apparaten en -systemen, het monitoren van de levensduur en prestaties van de apparaten, het uitvoeren van preventief onderhoud en het coördineren van reparaties of vervangingen. PCI helpt je verder met het beheer en onderhoud van jouw AV activa.

Vraag nu aan

 

PCI beheert en onderhoudt jouw audiovisuele activa

Onze AV Asset Management administratie bevat een compleet overzicht van producten met productomschrijvingen, artikelnummers en bijhorende serienummers. Met PCI’s AV Asset Management wordt jouw organisatie compleet ontzorgt, zo registreren wij ieder component van jouw installatie en beheren wij bijhorende documentatie, waaronder bouwtekeningen.

Kom in contact

Zo helpt AV Asset Management je verder

  • Downtime verminderen
  • Verlaagt de totale kosten van het bezit van de activa
  • Waarborgt de waarde en prestaties van AV-apparaten en -systemen
Start vandaag nog en neem contact op
newline vergaderen

PCI helpt verder met jouw AV-systemen

Kies jij voor AV Asset Management om de kwaliteit van jouw AV activa te waarborgen? Dan helpt PCI je verder. Wij gaan aan de slag met het beheren en organiseren van jouw AV activa. Maar wist je dat je voor meer AV services bij ons terecht kunt? Wij bieden namelijk ook de volgende oplossingen aan voor jouw AV-systemen: AV Support, AV Maintenance en AV Inventarisatie. Wij helpen je altijd met de beste audiovisuele oplossing voor jouw organisatie.

PCI als jouw AV-partner

Benieuwd naar welke audiovisuele kansen er nog liggen voor jouw organisatie? Kom in contact met ons. Onze experts denken graag met je mee! Naast oplossingen op audiovisueel gebied helpen wij je ook verder als het gaat om het bouwen van een sterke IT-infrastructuur en een optimale print- en scan-omgeving. Alles om de ideale werkplek te creëren voor jou en je medewerkers. Ontdek jouw AV-mogelijkheden met PCI als strategisch partner.

thuiswerken

Neem contact met ons op

Vul ons contactformulier in, dan nemen wij snel contact met je op om je zo optimaal van dienst te zijn.

1
Vul in en verstuur
2
Bevestigingsmail
3
We nemen contact op

Waarmee kunnen we jou helpen?

Wil jij binnen je organisatie gebruik maken van AV Asset Management en ben je benieuwd hoe PCI je daarbij kan helpen? Of ben je benieuwd naar de beste mogelijkheden voor jouw organisatie? Vraag vrijblijvend advies aan een van onze specialisten of vraag een offerte op maat aan. Onze specialisten denken mee met een passende audiovisuele oplossing voor jouw organisatie.

Vul het formulier in en wij nemen contact met je op.

PCI helpt je verder. Altijd en overal.

 

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Neem contact met mij op en ik help je graag verder.

Sheila Dear
Sheila Dear PCI Ambassadeur
Terugbelverzoek indienen

Whitepaper "Kantoor van de Toekomst"

Download onze gratis whitepaper "Kantoor van de Toekomst" voor waardevolle inzichten. Laat je gegevens achter en ontvang de whitepaper.

"*" geeft vereiste velden aan

"*" geeft vereiste velden aan

Inschrijfformulier nieuwsbrief PCI

Ik ben geïnteresseerd in*

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe laat wilt u gebeld worden?
U kunt meerdere tijdslots aangeven.

Contact opnemen
Voorwaarden*
Op de hoogte