ESTIDA ontwerpt toonaangevende interieurs en ontwikkelt markante horecaconcepten. Zowel in Nederland als daarbuiten creëert ESTIDA nieuwe belevingswerelden in gerenommeerde hotels, cafés, restaurants, wellnesscentra, winkels, kantoren en bij vooraanstaande particulieren.

De samenwerking tussen ontwerp, projectleiding en werkplaats bevordert creativiteit, flexibiliteit en vakmanschap van het hele bedrijf. De toegevoegde waarde van ESTIDA is af te lezen aan de spraakmakende succesvolle bedrijven met een ESTIDA-interieur en de langjarige relatie die zij met vele opdrachtgevers onderhouden.

ESTIDA 20201027-Rouhi-©-Chantal-Arnts-87

De vraag

Door de synergie op de werkvloer van art directors met de vormgevers en de manier waarmee ESTIDA van concept tot ontwerp komt is een grafische machine haast niet weg te denken. ESTIDA heeft creativiteit, flexibiliteit en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Dit is terug te zien in de presentatie van de ontwerpen en de producten die ten toon worden gesteld aan klanten.

In de huidige situatie heeft ESTIDA een 9 jaar oude Canon ImagePRESS C1 machine welke kwalitatief goede prestaties levert. Door de tand des tijds en het veelvuldig gebruik bleek deze vaker storingen te geven dan gewenst en verloor het een belangrijke vorm van flexibiliteit. Zo waren de wachttijden niet meer van deze tijd. Het personeel werd geacht om bij belangrijke presentaties een dag van te voren de machine te reserveren. Dit heeft direct impact op hun corebusiness. Storingen zijn door de service afdeling van PCI relatief snel opgelost. Toch zorgt de hoge storingsgevoeligheid voor onnodige vertragingen op de doorlooptijden en workflow van de werknemers.

De aanpak

De probleemstelling werd in kaart gebracht door onze Accountmanager Professional Print Richard Honcoop. Hierbij werden de eisen en wensen van de klant in acht genomen. Kosten en kwaliteit moesten minimaal hetzelfde zijn. Daarnaast is een stabielere en snellere machine zeer gewenst. Aldus Claudia van den Berg – Marketing Manager van ESTIDA.

Er is snel een printoplossing op maat gemaakt welke hier naadloos op aansluit. De printoplossing, een nieuwe machine, is namelijk het paradepaardje van Canon. De nieuwe digitale pers ImagePRESS C700. Door het kunnen aanbieden van deze machine zijn er wensen met betrekking tot kwaliteit en snelheid overtroffen. Nadat de klant een offerte binnenkreeg en zich verzekerde van een kosten neutraal contract werd de beslissing erg snel genomen.

De levering

PCI Service heeft twee weken voor de installatie van de machine praktische zaken geïnventariseerd zoals het vervoeren en plaatsen van de machine op locatie. Uitvoerig is bekeken of de machine op de gewenste locatie geplaatst kan worden en welke handelingen daarvoor nodig zijn. Alle gangen, deuren en hoeken om op de gewenste plaats te komen zijn opgemeten en in kaart gebracht.

De voordelen

ESTIDA is 9 jaar klant bij de PCI en het vertrouwen in de service en machines was erg groot. Voordat er gekeken werd bij de concurrentie is er eerst bij de huidige leveranciers naar een printoplossing gezocht. Deze printoplossing is verkregen in de vorm van de kwalitatief uitstekende nieuwe ImagePRESS C700. Hier kan ESTIDA haar ontwerpen en concepten presenteren in de kwaliteit en snelheid die wenselijk is. “We werken in een hoog werktempo met korte doorlooptijden. Daarnaast is het is bij ons ondenkbaar om langer dan een dag geen grafische machine aan de praat te hebben. Het moet betrouwbaar zijn en de snelheid en service van PCI is altijd goed”Aldus Claudia van den Berg - Marketing Manager van ESTIDA.

  • Snellere machine 70 p.p.m
  • Uitmuntende beeldkwaliteit 2.400 x 2.400 DPI
  • Inductietechnologie, snelle opwarmtijd en laag energieverbruik
  • Mogelijkheid om media tot 300 gsm af te drukken
  • Afdrukken kleiner dan A6 formaat
  • Enveloppen kunnen printen
hp printer
Customer Service

Waar kunnen we je mee helpen?

Customer Service Klantenservice

Meer vragen?

Wil je een vraag stellen, offerte aanvragen of een afspraak maken met één van onze specialisten? Vul dan het formulier in op deze pagina en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Inschrijfformulier nieuwsbrief PCI

Ik ben geïnteresseerd in*

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe laat wilt u gebeld worden?
U kunt meerdere tijdslots aangeven.

Contact opnemen
Voorwaarden*
Op de hoogte