A-Partners waar we trots op zijn
Deze organisaties gingen je voor

PCI helpt je verder met AV Support

De servicedesk kan je helpen door jouw vragen en verzoeken te beantwoorden en op te lossen over jouw AV-middelen. Dit kan op afstand door eerstelijns ondersteuning van gecertificeerde medewerkers, die beschikbaar zijn tussen 08:30 en 17:00 uur. Bij complexe incidenten wordt er doorverwezen naar de tweedelijns support voor verdere hulp, waarbij voorrang wordt gegeven aan het oplossen van incidenten op locatie binnen 4 werkdagen. Hierdoor kun jij vertrouwen op snelle en deskundige ondersteuning bij problemen met jouw AV-middelen.

De beste audiovisuele oplossingen.

Onze supportdesk (AV Support) is specifiek gericht op het bieden van technische ondersteuning en oplossingen voor problemen met audiovisuele (AV) systemen. Onze supportdesk is in staat om technische kennis en expertise te bieden voor deze specifieke systemen. Wij helpen jou, je collega’s en/of klanten bij het oplossen van problemen en verbeteren van de prestaties van jullie systemen.

AV Support voor jouw organisatie

Kies jij voor AV Support voor je organisatie om te profiteren van technische ondersteuning van jouw AV-systemen? Het doel met AV support is om de betrouwbaarheid en beschikbaarheid van de AV-systemen te waarborgen en om klanttevredenheid te bevorderen. Dit door snel en effectief te reageren op verzoeken om ondersteuning. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie?

AV Support van een team van experts

Onze supportdesk bestaat uit een team van gekwalificeerde technische experts die opgeleid zijn in de nieuwste technologieën en methoden voor het oplossen van problemen met AV-systemen. Zij werken samen met jou aan het vinden van de meest efficiënte oplossingen voor specifieke problemen en vereisten. Daarnaast bieden wij preventieve onderhoudsdiensten (AV Maintenance) aan om te helpen bij het voorkomen van problemen en het verlengen van de levensduur van de AV-systemen.

Streef jij ook naar optimaal werkende AV-systemen?

Zo helpt AV Support je verder

Dit zijn de voordelen van AV Support

  • 24/7 support
  • Technische ondersteuning
  • Zorg voor betrouwbare AV-systemen
  • Ons team van experts staan voor je klaar
Start vandaag nog en ervaar de voordelen van AV support

24/7 support

Maken de AV-systemen onderdeel uit van bedrijfskritische processen? Kies dan voor de AV Services waarbij onze supportdesk 24 uur per dag, 7 dagen per week klaar staat om te helpen, zodat jij en je gebruikers altijd op ons kunnen vertrouwen voor de technische ondersteuning die je nodig hebt.

hybride werken

Voor een ideale audiovisuele omgeving

Technische ondersteuning nodig in jouw AV-systemen? PCI helpt je hierbij door het bieden van de beste audiovisuele oplossingen. Naast AV Support, kun je ook bij ons terecht voor verschillende AV Services, namelijk: AV Maintenance, AV Device Management, AV Asset Management en AV Inventarisatie. Wij denken met je mee over de beste mogelijkheden voor jouw organisatie om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van jouw AV-systemen.

Niet alleen AV, maar ook IT

Naast audiovisuele oplossingen voor je organisatie helpen wij je ook bij al je vraagstukken op het gebied van IT. Van thema’s als samenwerken, veilig printen en clouddiensten tot de juiste veiligheid, digitale transformatie en managed IT services. Wij helpen je met een optimale IT-infrastructuur en bovenal: het creëren van de ideale moderne werkplek.

Teams meeting

Neem contact met ons op

Vul ons contactformulier in, dan nemen wij snel contact met je op om je zo optimaal van dienst te zijn.

1
Vul in en verstuur
2
Bevestigingsmail
3
We nemen contact op

Kunnen wij je verder helpen?

Heb je een vraag aan ons over de AV Support van PCI of een andere dienst? Ben jij klaar om jouw organisatie te voorzien van de beste AV systemen? Neem contact met ons op of maak een afspraak met één van onze specialisten. Direct een offerte aanvragen voor AV Support voor jouw organisatie? Ook dat kan eenvoudig via onze website: vraag een vrijblijvende offerte aan.

Via het formulier op deze pagina is het mogelijk met ons in contact te komen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

PCI helpt je verder met AV. Altijd en overal.

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Neem contact met mij op en ik help je graag verder.

Sheila Dear
Sheila Dear PCI Ambassadeur
Terugbelverzoek indienen

Whitepaper Hybride Werken

Download onze gratis whitepaper over Hybride Werken voor waardevolle inzichten. Laat je gegevens achter en ontvang de whitepaper.

"*" geeft vereiste velden aan

"*" geeft vereiste velden aan

Inschrijfformulier nieuwsbrief PCI

Ik ben geïnteresseerd in*

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe laat wilt u gebeld worden?
U kunt meerdere tijdslots aangeven.

Contact opnemen
Voorwaarden*
Op de hoogte