Ontdek meer over jouw AV-systeem

Onze AV Inventarisatie is de perfecte manier om een duidelijk beeld te krijgen van de huidige situatie en om de prestaties en betrouwbaarheid van jouw audiovisuele systemen te optimaliseren. Onze experts hebben jarenlange ervaring in het beheer en onderhoud van AV-systemen. Dit maakt dat wij in staat zijn om gerichte aanbevelingen te doen en eventuele problemen te identificeren voordat ze zich voordoen.

Een nulmeting van jouw audiovisuele systemen

Met onze AV Inventarisatie nulmeting zorgen wij voor een grondige analyse en verbetering van jouw audiovisuele systemen. Ook helpen wij je ervoor te zorgen dat ze altijd optimaal functioneren. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Neem contact op en ontdek hoe onze AV-systeem integrator jou kan helpen bij het verbeteren van de audiovisuele systemen van je organisatie.

Wat komt er kijken bij een AV Inventarisatie?

Met een AV inventarisatie, een nulmeting op locatie, voeren we een grondige analyse uit en beoordelen we de huidige staat van de audiovisuele systemen bij jouw op locatie. Dit omvat het vaststellen van de componenten en systemen die aanwezig zijn, het bepalen van de huidige staat en de prestaties van deze audiovisuele systemen en het identificeren van eventuele problemen of uitdagingen.

Zo helpt AV Inventarisatie je verder

Dit zijn de voordelen van AV Inventarisatie bij PCI

  • Goed beeld van de huidige staat van je audiovisuele systemen
  • Bewustzijn van de prestaties en eventuele problemen en/of uitdagingen
  • Een rapport met concrete aanbevelingen voor verbeteringen
Newline

PCI inventariseert jouw AV-systemen

De AV Inventarisatie is bedoeld om een duidelijk beeld te krijgen van de huidige situatie en om te bepalen wat er moet worden verbeterd om de prestaties en betrouwbaarheid van het audiovisueel systeem te optimaliseren. Het resultaat van de AV inventarisatie is een uitgebreid rapport waarin de bevindingen en aanbevelingen worden beschreven, wat als basis dient voor het verbeteren en beheren van het audiovisuele systeem.

PCI als jouw strategische AV-partner

Kies jij voor AV Inventarisatie om volledig op de hoogte te zijn van de werking van jouw audiovisuele systemen? Dan helpt PCI je verder. Wij gaan aan de slag met het inventariseren van jouw AV-systemen. Maar wist je dat je voor meer AV services bij ons terecht kunt? Wij bieden namelijk ook de volgende oplossingen aan voor jouw AV-systemen: AV Support, AV Maintenance, AV Device Management en AV Asset Management. Wij helpen je met de beste audiovisuele oplossing voor jouw organisatie.

PCI helpt met jouw AV-, Print- én IT-omgeving

Je kunt bij PCI voor meer terecht dan alleen AV services. Wij helpen kleine én grote organisaties, binnen iedere branche, ook met alle vraagstukken op het gebied van printen en IT. Samen creëren we de ideale werkomgeving voor jouw organisatie. Van veiligheid en managed IT services tot veilig printen; voor ieder thema bieden wij een passende oplossing. Alles om een veilige, moderne werkplek te creëren. Voor jou, je medewerkers en je klanten.

Wanneer kunnen wij jou helpen?

Kom in contact met een specialist

Wil jij binnen je organisatie gebruik maken van AV Inventarisatie en ben je benieuwd hoe PCI je daarbij kan helpen? Of ben je benieuwd naar de beste mogelijkheden voor jouw organisatie? Vraag vrijblijvend advies aan een van onze specialisten of vraag een offerte op maat aan. Onze specialisten denken mee met een passende audiovisuele oplossing voor jouw organisatie.

Vul het formulier in en wij nemen contact met je op.

PCI helpt je verder. Altijd en overal.

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Neem contact met mij op en ik help je graag verder.

Sheila Abdoelrahman
Sheila Abdoelrahman PCI Ambassadeur
Terugbelverzoek indienen

"*" geeft vereiste velden aan

Inschrijfformulier nieuwsbrief PCI

Ik ben geïnteresseerd in*

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe laat wilt u gebeld worden?
U kunt meerdere tijdslots aangeven.

Contact opnemen
Voorwaarden*
Op de hoogte