A-Partners waar we trots op zijn
Deze organisaties gingen je voor
video-wall-en-monitoring

Verbaas kijkers met optimale kleurnauwkeurigheid op meerdere schermen

Het handhaven van constante kleuren op meerdere displays wordt voor bedrijven eenvoudiger met de displays van PCI. De displays ondergaan een nauwgezet kleurkalibratieproces in de fabriek, dat nauwkeurige kleuren zonder kleurvervorming garandeert. Handmatig kalibreren is niet meer nodig. Verbeterde fijnafstelling van kleuren voor de witbalans en compensatie van kleurverschillen in de fabriek zorgen ervoor dat de displays het beeld weergeven in uniforme kleuren met kleurtemperatuurafstemming. De levendigheid van de kleuren kan automatisch of handmatig worden gekalibreerd. De kleurwaarden kunnen worden gedeeld op meerdere displays, wat garant staat voor een buitengewone intensiteit op alle schermen van de videowand die het publiek zal betoveren.

Vraag vrijblijvend advies >

Maak een videowall met ultradunne, ruimtebesparende displays

Deze ultradunne displays zijn zo ontworpen dat ze minder ruimte innemen. Ze steken nauwelijks uit de wand naar voren en gaan daardoor onopvallend op in jouw bedrijfsomgeving. Dankzij het slanke en lichtgewicht ontwerp van de displays en de uitgebreide optionele installatie-accessoires zoals wandbeugels wordt de installatie een makkelijke klus, zelfs in krappe ruimtes. De onopvallende displays hebben ook een smalle omlijsting, voor een breed kijkvlak op een vrijwel naadloos digitaal scherm.

Superieure beeldkwaliteit

Zorg voor een overweldigende kijkervaring met de verbluffende beeldkwaliteit van PCI displays. Met hun heldere scherm projecteren deze displays scherpere beelden, waardoor de zichtbaarheid van de content voor het publiek beter wordt.

 

Content optimaal weergeven met eenvoudige beeldrotatie

Of je nu één display of een videowand gebruikt, je kan staande en liggende content creëren en die vervolgens roteren. De displays van PCI hebben een kantelfunctie en een beeldrotatiefunctie die content verticaal of horizontaal weergeven, zonder dat de beeldverhoudingen verstoord raken.

Neem contact met ons op

Vul ons contactformulier in, dan nemen wij snel contact met je op om je zo optimaal van dienst te zijn.

1
Vul in en verstuur
2
Bevestigingsmail
3
We nemen contact op

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Neem contact met mij op en ik help je graag verder.

Sheila Dear
Sheila Dear PCI Ambassadeur
Terugbelverzoek indienen

Whitepaper over Kantoor van de Toekomst

video-wall-en-monitoring

Download onze gratis whitepaper over Kantoor van de Toekomst voor waardevolle inzichten. Laat je gegevens achter en ontvang de whitepaper.

"*" geeft vereiste velden aan

"*" geeft vereiste velden aan

Inschrijfformulier nieuwsbrief PCI

Ik ben geïnteresseerd in*

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe laat wilt u gebeld worden?
U kunt meerdere tijdslots aangeven.

Contact opnemen
Voorwaarden*
Op de hoogte