A-Partners waar we trots op zijn
Deze organisaties gingen je voor
Creëer jouw ideale vergaderruimte met PCI

Van BYOD integratie, interactieve schermen en geluid weergave/opname tot draadloos delen. Of wat te denken van videoconferentie, audio- en video distributie en eenvoudig te bedienen controle-modules? Onze specialisten helpen je bij het inrichten van jouw ideale vergaderruimte en of presentatieruimte met de audio- en video-oplossingen die passen bij jouw manier van werken.

Welke vergaderruimte past bij jou?

Kies je om samen met PCI een vergaderruimte in te richten? Dan kies je voor PCI Smart Rooms. Deze vergaderruimtes zijn speciaal ontwikkeld voor het mkb. Jouw vergaderruimte richten wij optimaal in, zodat jij je kunt focussen op ondernemen. Of je nu in een vaste ruimte wil vergaderen, interactief en online of juist flexibel wil zijn in je vergader opties. Wij zorgen voor audiovisuele oplossingen die jij nodig hebt om te kunnen presteren. Veilig en zorgeloos werken, beter samenwerken en efficiënter werken staan hierin centraal.

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor jullie organisatie? Gebruik de Keuzewijzer en kom erachter welke interactieve oplossingen nodig zijn voor de ideale conference room!

 

Digitale oplossingen voor jouw vergaderruimte

Je vergaderruimte inrichten? PCI helpt je verder door je vergaderruimte te voorzien van audiovisueel apparatuur. Met PCI als partner heb je niet langer frustraties over slecht werkende beamers, geen aansluitingen voor laptops of een WiFi-netwerk dat amper werkt in de vergaderruimte. Laat PCI je verder helpen met de vergaderruimte inrichten.

Zo helpt PCI je verder met jouw vergaderruimte

Dit zijn de voordelen van een vergaderruimte inrichten met PCI:

 • Hulp bij het inrichten van jouw ideale vergaderruimte
 • Audiovisuele oplossingen die passen bij jouw manier van werken
 • Niet langer frustraties over je huidige apparatuur of een slecht werkend WiFi-netwerk
 • Minder focus op inrichten, meer focus op ondernemen
newline vergaderen verrijdbaar scherm

Volledige vergaderruimte inrichten

Bij PCI verzorgen wij de volledige inrichting van je vergaderruimte. Van stoelen tot video conferencing software en van verrijdbare schermen tot bekabeling. Een van de grote voordelen hiervan is dat de oplossingen binnen de ruimte naadloos op elkaar aansluiten. Hierdoor heb je geen onverwachte obstakels tijdens het vergaderen en kun je focussen op wat echt belangrijk is.

Altijd de ideale inrichting voor jouw vergadering

We richten de vergaderruimte altijd in naar jouw behoeften. Deze behoeften breng je in kaart via onze keuze check, waar vervolgens direct een advies volgt voor een type vergaderruimte met een prijsindicatie. Zodra je een offerte aanvraagt, neemt een van onze specialisten contact met je op om aanvullende wensen in kaart te brengen. Dit zorgt voor een nog betere inrichting van jouw vergaderruimte.

newline vergaderen

PCI helpt met jouw IT-omgeving

Je kunt bij PCI voor meer terecht dan alleen de inrichting van je vergaderruimte. Wij helpen organisaties klein en groot voor alle vraagstukken op IT-gebied. Binnen iedere branche. Samen creëren we de ideale IT-omgeving voor jouw organisatie. Van veiligheid, managed IT services en veilig printen; voor ieder IT thema bieden wij een passende oplossing. Alles om een veilige, moderne werkplek te creëren. Voor jou, je medewerkers en je klanten.

Wanneer kunnen wij jou helpen met het bouwen aan een sterke IT-infrastructuur?

Neem contact met ons op

Vul ons contactformulier in, dan nemen wij snel contact met je op om je zo optimaal van dienst te zijn.

1
Vul in en verstuur
2
Bevestigingsmail
3
We nemen contact op

Hoe kunnen we je helpen?

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden hoe PCI je kan helpen bij je vergaderruimte inrichten? Of ben jij benieuwd wat de beste keuzes zijn als het gaat om audiovisuele zaken? Vraag vrijblijvend advies aan een van onze specialisten of vraag een offerte op maat aan. Onze specialisten denken mee met een passende audiovisuele oplossing voor jouw vergaderruimte.

Wil je dat PCI je verder helpt met jouw vergaderruimte? Vul het formulier in en wij nemen contact met je op.

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Neem contact met mij op en ik help je graag verder.

Sheila Dear
Sheila Dear PCI Ambassadeur
Terugbelverzoek indienen

Whitepaper over Kantoor van de toekomst

Download onze gratis whitepaper over Kantoor van de toekomst voor waardevolle inzichten. Laat je gegevens achter en ontvang de whitepaper.

"*" geeft vereiste velden aan

Veelgestelde vragen

Een vergaderruimte moet aan een aantal eisen voldoen. Hier zijn enkele belangrijke aandachtspunten:

 • Goede verlichting: de verlichting in de vergaderruimte moet zodanig goed zijn dat de beeldschermen helder zijn te zien. Hierbij moet er rekening gehouden worden met de juiste verhouding tussen directe en indirecte verlichting.
 • Goede geluidsisolatie: het geluid van de omgeving moet niet in de vergaderruimte doordringen. Dit is vooral belangrijk als er gebruik wordt gemaakt van een microfoon of een versterker.
 • De juiste beeldschermen: er moeten beeldschermen worden gebruikt die geschikt zijn voor vergaderingen. Hierbij moet rekening gehouden worden met de grootte en de helderheid van de beeldschermen.
 • Audio middelen: er moeten audiomiddelen worden gebruikt die geschikt zijn voor vergaderingen. Hierbij moet rekening gehouden worden met de grootte en de kwaliteit van de speakers.
 • Akoestiek: de akoestiek in de vergaderruimte moet zodanig zijn dat het geluid helder en duidelijk is te horen. Hierbij moet rekening gehouden worden met de afmeting van de ruimte en de materialen waarmee de ruimte is afgewerkt.
 • Goede internetverbinding: er moet een stabiele internetverbinding zijn om videoconferenties te kunnen voeren.

Het is belangrijk om te weten dat de eisen voor een vergaderruimte met audiovisuele middelen afhankelijk zijn van de grootte en de functie van de ruimte.

PCI kan je helpen bij het ontwerpen, installeren en onderhouden van audiovisuele systemen in een vergaderruimte. Dit kan bijvoorbeeld bestaan uit het installeren van een projectiescherm, een geluidssysteem, een videoconferencing-systeem en bedieningsapparatuur. Wij zullen samen met jou bepalen welke systemen nodig zijn voor de vergaderruimte en hoe deze moeten worden geïnstalleerd. Wij zullen ervoor zorgen dat de systemen goed zijn aangesloten en juist zijn ingesteld. Wij zijn echter niet verantwoordelijk voor het aanleggen van voorzieningen zoals elektra en internet.

PCI kan een vergaderruimte voorzien van een verscheidenheid aan audiovisuele oplossingen, afhankelijk van de specifieke eisen. Hieronder staan enkele voorbeelden van audiovisuele oplossingen wij kunnen installeren:

 1. (Touch)schermen: hiermee kunnen presentaties, video’s en andere beeldmateriaal worden weergegeven op een groot scherm.
 2. Geluidssystemen: hiermee kunnen vergaderingen en presentaties worden gehouden met een helder geluid.
 3. Videoconferencing-systemen: hiermee kunnen vergaderingen worden gehouden met deelnemers op afstand.
 4. Microfoons: hiermee kunnen deelnemers aan de vergadering zich duidelijk verstaanbaar maken.
 5. Bedieningsapparatuur: hiermee kunnen de audiovisuele systemen eenvoudig worden bediend, zoals het bedienen van een projectiescherm of het regelen van het geluid.
 6.  Draadloze presentatie oplossingen: hiermee kunnen de deelnemers hun beelden, presentaties of andere documenten draadloos delen met het scherm.

Er zijn veel verschillende merken audiovisuele apparatuur beschikbaar. Welk merk wordt gebruikt, hangt af van jouw specifieke eisen. Er zijn veel gerenommeerde merken op de markt, waaronder Epson en Panasonic voor projectoren en Crestron, Extron en AMX voor bedieningsapparatuur. Verder gebruiken we Shure, Sennheiser en Audio-Technica voor microfoons en Poly, Yealink, Logitech en Microsoft Teams voor videoconferencing oplossingen. Geluidssystemen nodig in je vergaderruimte? Daarvoor maken we gebruik van de merken JBL, Bose, Audac en QSC.

Het is belangrijk om te onthouden dat de keuze van een specifiek merk niet noodzakelijk betekent dat het de beste keuze is voor de specifieke toepassing. PCI is in staat zijn om de beste oplossing te adviseren, gebaseerd op jouw specifieke eisen en de specifieke situatie van de vergaderruimte.

Als de geleverde audiovisuele apparatuur ineens niet meer werkt, kun je contact opnemen met onze specialisten. Zij zijn in staat om te onderzoeken waar het probleem zich bevindt en het om dit vervolgens op te lossen. Dit kan bijvoorbeeld door middel van remote trouble shooting, of als dat niet mogelijk is, door middel van een servicebezoek. Ook kunnen wij bij een nieuw systeem een garantie- of servicecontract aanbieden voor de geleverde apparatuur. Dit betekent dat als er problemen optreden met het systeem, wij verantwoordelijk zijn voor het oplossen van het probleem. Dit is vaak gratis of tegen een beperkte vergoeding. Belangrijk dus om vooraf duidelijke afspraken te maken over de garantie en onderhoud van de geleverde apparatuur.

De kosten voor het inrichten van een vergaderruimte kunnen variëren en zijn afhankelijk van de grootte en complexiteit van de ruimte, evenals de specifieke eisen. Ga in overleg met onze specialisten wat de beste optie is voor jouw vergaderruimte en wat hiervan de kosten zijn.

Waarom mijn vergaderruimte laten inrichten door PCI?

 • Deskundigheid: PCI beschikt over de kennis en ervaring om de beste oplossing te adviseren en te installeren voor jouw specifieke vergaderruimte. Dit garandeert een efficiënt en effectief systeem.
 • Integratie: PCI kan verschillende systemen integreren, zoals display, geluid, videoconferencing en bediening, zodat alles soepel werkt en eenvoudig te bedienen is.
 • Service en onderhoud: PCI is verantwoordelijk voor de service en onderhoud van de geleverde apparatuur, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over problemen die zich voordoen met het systeem.
 • Garantie: PCI biedt garantie op het geleverde apparatuur, waardoor je verzekerd bent van een werkend systeem.
 • Time and cost-effective: PCI kan de gehele planning en uitvoering van de inrichting van de vergaderruimte voor je regelen. Dit kan jou een hoop tijd en geld besparen.
 • Scalability: als jouw bedrijf groeit en jouw vergaderruimte behoeften veranderen, kan PCI jou helpen met het aanpassen of upgraden van jouw systeem om aan de veranderende eisen te voldoen.
 • Future-proofing: PCI kan jou adviseren over de nieuwste technologieën die beschikbaar zijn en hoe deze kunnen worden geïntegreerd in jouw vergaderruimte, zodat jouw systeem toekomstbestendig is.

 

 

"*" geeft vereiste velden aan

Inschrijfformulier nieuwsbrief PCI

Ik ben geïnteresseerd in*

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe laat wilt u gebeld worden?
U kunt meerdere tijdslots aangeven.

Contact opnemen
Voorwaarden*
Op de hoogte