Van BYOD integratie, interactieve schermen, geluid weergave/opname, draadloos delen en videoconferentie tot aan audio- en videodistributie en eenvoudig te bedienen controlemodules, onze specialisten helpen je bij het inrichten van jouw ideale vergaderruimte en of presentatieruimte met de audio- en video-oplossingen die passen bij jouw manier van werken.

Welke vergaderruimte past bij jou?

De PCI Smart Rooms zijn speciaal ontwikkeld voor het MKB. Jouw vergaderruimte richten wij optimaal in, zodat jij je kunt richten op ondernemen. Of je nu in een vaste ruimte wil vergaderen, interactief of online of juist flexibel wil zijn in je vergader opties. Wij zorgen voor audiovisuele oplossingen die jij nodig hebt om te kunnen presteren. Veilig en zorgeloos werken, beter samenwerken en efficiënter werken staan hierin centraal.

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor jullie organisatie? Doe de Keuzewijzer en kom erachter welke interactieve oplossingen nodig zijn voor de ideale conferenceroom!

Start de keuzewijzer

Volledige vergaderruimte inrichten

Bij PCI verzorgen wij de volledige inrichting van je vergaderruimte. Van stoelen tot video conferencing software en van verrijdbare schermen tot bekabeling. Een van de grote voordelen hiervan is dat de oplossingen binnen de ruimte naadloos op elkaar aansluiten. Hierdoor heb je geen onverwachtse obstakels tijdens het vergaderen en kan je focussen op wat echt belangrijk is.

Altijd de ideale inrichting voor jouw vergadering

We richten de vergaderruimte altijd in naar jouw behoeften. Deze behoeften breng je in kaart via onze keuzecheck, waar vervolgens direct een advies voor een type vergaderruimte met een prijsindicatie. Zodra je een offerte aanvraagt, neemt een van onze specialisten contact met je op om aanvullende wensen in kaart te brengen. Dit zorgt voor een nog betere inrichting van jouw vergaderruimte.

Start de keuzewijzer

Customer Service

Waar kunnen we je mee helpen?

Customer Service Klantenservice

Hoe kunnen we je helpen?

Vraag vrijblijvend om advies of vraag een offerte op maat aan. Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Op de hoogte
Contact opnemen
Voorwaarden*

Inschrijfformulier nieuwsbrief PCI

Ik ben geïnteresseerd in:(Vereist)
Op de hoogte
Contact opnemen
Voorwaarden(Vereist)

"*" geeft vereiste velden aan

Op de hoogte
Contact opnemen
Voorwaarden*

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe laat wilt u gebeld worden?
U kunt meerdere tijdslots aangeven.
Contact opnemen
Voorwaarden*
Op de hoogte