A-Partners waar we trots op zijn
Deze organisaties gingen je voor
Beschikbare vergaderruimtes direct inzichtelijk

Je kent het misschien wel: je hebt een vergaderruimte gereserveerd via de receptie en toch zit een andere collega in gesprek met een relatie op het moment dat jij de ruimte nodig hebt. Wat doe je dan? Waarschijnlijk erger je je groen en geel. Zonde, want een dergelijke situatie is gemakkelijk te voorkomen met een reserveringssysteem voor vergaderruimtes.

newline vergaderen

Meeting room optimaal benutten

Voorkom frustraties door een meeting room te reserveren en beheren.

Hoe een meeting room kunnen reserveren en beheren optimaal werkt? De zeer fraaie touchschermen bij de ruimtes én koppelingen met diverse agendasystemen zorgen ervoor dat het nieuwe reserveringssysteem zeer functioneel en gebruiksvriendelijk is. Hierbij kun je denken aan koppelingen zoals Office 365, Facilitor, Google Calendar, Exchange, Topdesk of Outlook. 

 • Flexibel: koppeling met gebouwbeheersysteem en automatisering.
 • Efficiënt: hogere bezettingsgraad van zalen en vergaderruimtes.
 • Veelzijdig: ook te gebruiken voor bijvoorbeeld digital signage.

Benieuwd wat zo’n reserveringssysteem kan betekenen voor jouw organisatie? Neem contact met ons op. Wij adviseren je graag vrijblijvend.

Vraag vrijblijvend advies

Slim en overzichtelijk ruimtes weergeven

Naast dat je ruimtes eenvoudig kan reserveren is het ook mogelijk om deze oplossing te koppelen met narrowcasting/digital signage waardoor je ook oplossingen als digitale bewegwijzering kan gaan inzetten. Dankzij de API zijn diverse koppelingen mogelijk. Wil je een koppeling met een eigen systeem, bespreek het met ons. Grote kans dat het mogelijk is.

 

 

Een meeting room inrichten? Ook dat kan met PCI

Heb jij een vergaderruimte die wel een upgrade kan gebruiken? Ook dan kun je terecht bij PCI. Wij helpen jou de ideale meeting room te creëren door deze te voorzien van moderne IT en audiovisuele (AV) hulpmiddelen. Met PCI als partner hoef jij niet langer frustraties te ervaren over slecht werkende systemen- wij zorgen ervoor dat je altijd optimaal kunt vergaderen in jouw meeting room.

Benieuwd welke inrichting het beste bij jou past? Doe de gratis keuzewijzer.

Start de keuzewijzer

 

 

Een oplossing voor ieder vraagstuk

PCI is jouw partner als het gaat om het inrichten, reserveren en beheren van jouw meeting rooms. Maar daar blijft het niet bij. Zo kun je ook bij ons terecht met al jouw vragen op IT-gebied. Wij hebben altijd een passende oplossing voor specifiek jouw organisatie. Alles om jou te voorzien van de best mogelijke werkomgeving.

Ontdek onze oplossingen voor IT, audiovisuele en print vraagstukken.

PCI helpt je verder

Klaar om niet langer enige frustraties te ervaren en zorgeloos een meeting room te reserveren en beheren? Laat PCI je verder helpen. Met ons reserveringssysteem hoef jij je niet langer druk te maken over de bezettingsgraad van een ruimte of dat iemand ongevraagd jouw reserveringstijd overneemt. Ontdek de voordelen van een meeting room reserveren en beheren met PCI.

 

 

PCI als jouw strategische partner?

Ben jij klaar om zorgeloos te vergaderen, printen of een sterk IT-infrastructuur te bouwen voor jouw organisatie? Of wil je meer weten over een van onze diensten, over PCI of het creëren van een ideale, moderne werkplek? Neem dan gerust contact met ons op. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wij denken graag mee met passende IT oplossingen voor jouw vraagstuk.

Neem contact op

Een oplossing voor ieder vraagstuk

Zo helpt PCI je verder met jouw meeting room

 • Voorkom dubbele boekingen
 • Mobiele toegang en regelmatige updates
 • Bespaar tijd met geautomatiseerde reserveringen
 • Moeiteloos beheren en reserveren voor iedere medewerker
 • Betere samenwerkingen met eenvoudige toegang tot beschikbare meeting rooms.
 • Blijf altijd op de hoogte van drukte en gebruikspatronen van meeting rooms met real-time inzichten

Neem contact met ons op

Vul ons contactformulier in, dan nemen wij snel contact met je op om je zo optimaal van dienst te zijn.

1
Vul in en verstuur
2
Bevestigingsmail
3
We nemen contact op

Benieuwd hoe jouw organisatie optimaal gebruik kan maken van een ruimte reserveringssysteem?

Vraag vrijblijvend om advies of vraag een offerte op maat aan. Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Neem contact met mij op en ik help je graag verder.

Sheila Dear
Sheila Dear PCI Ambassadeur
Terugbelverzoek indienen

Whitepaper over Kantoor van de Toekomst

LG_CONFERENCE_ROOM

Download onze gratis whitepaper over Kantoor van de Toekomst voor waardevolle inzichten. Laat je gegevens achter en ontvang de whitepaper.

"*" geeft vereiste velden aan

Veelgestelde vragen

Een reserveringssysteem voor vergaderruimtes is ontworpen om bedrijven efficiënt en effectief te helpen bij het plannen en beheren van hun vergaderruimtegebruik. Deze systemen bieden een centrale oplossing voor het reserveren van ruimtes, waardoor dubbele boekingen en miscommunicatie worden voorkomen.

 • Bij het inloggen krijgen gebruikers toegang tot een overzichtelijk dashboard dat directe informatie biedt over beschikbare en bezette ruimtes.
 • Gebruikers kunnen een specifieke datum, tijd en ruimte selecteren. De systeembevestiging zorgt ervoor dat de ruimte op het gekozen tijdstip is gereserveerd.
 • Het systeem kan geïntegreerd worden met andere bedrijfssystemen, zoals Outlook agenda’s, om een naadloze ervaring te waarborgen.
 • Gebruikers ontvangen automatische herinneringen en updates over hun reserveringen om ervoor te zorgen dat geen vergadering wordt gemist.
 • Reserveringen kunnen eenvoudig worden gewijzigd of geannuleerd indien nodig.

Met dit soort systemen wordt het boeken van vergaderruimtes een gestroomlijnd en eenvoudig proces, waardoor de efficiëntie en productiviteit binnen jouw organisatie toenemen.

Ja, met ons reserveringssysteem kun je vergaderruimtes eenvoudig en efficiënt op afstand beheren. Dit biedt flexibiliteit en zorgt ervoor dat je altijd en overal de controle behoudt over je vergaderruimtes.

 • Via een beveiligde online portal krijg je toegang tot het systeem, ongeacht waar je je bevindt.
 • Zodra je een wijziging aanbrengt, wordt dit direct doorgevoerd. Zo weet je zeker dat er geen dubbele boekingen of misverstanden ontstaan.
 • Het systeem is compatibel met smartphones en tablets. Hierdoor kun je ook onderweg eenvoudig reserveringen maken, wijzigen of annuleren.
 • Je wordt direct op de hoogte gesteld van belangrijke updates of wijzigingen, ook als je op afstand werkt.

Door de mogelijkheid van afstandsbeheer ben je altijd verzekerd van een efficiënte planning en gebruik van je vergaderruimtes, waar je ook bent.

Ja, ons reserveringssysteem biedt uitgebreide inzichten over het gebruik van vergaderruimtes. Deze data-analyse kan je helpen bij het optimaliseren van de bezettingsgraad en het verbeteren van de reserveringsprocessen.

 • Bekijk real-time de status en het gebruik van vergaderruimtes.
 • Ontvang gedetailleerde rapporten over hoe vaak en wanneer de vergaderruimtes worden gebruikt.
 • Analyseer patronen in ruimtegebruik om betere reserveringsstrategieën te ontwikkelen.
 • Verzamel en analyseer data vanuit andere bedrijfssystemen voor een holistisch overzicht.
 • Gebruik de verkregen inzichten om het gebruik van vergaderruimtes te optimaliseren en kostenefficiëntie te verbeteren. Met deze inzichten kun je betere beslissingen nemen en de algemene vergadercultuur binnen jouw organisatie verbeteren.

Absoluut, het systeem is ontworpen met gebruiksvriendelijkheid in gedachten, zodat alle teamleden, ongeacht technische vaardigheden, het moeiteloos kunnen gebruiken.

 • Een eenvoudige en overzichtelijke interface maakt het reserveren en beheren van vergaderruimtes gemakkelijk.
 • We bieden training en ondersteuning om ervoor te zorgen dat iedereen het systeem effectief kan gebruiken.
 • Toegankelijk voor zowel desktop als mobiele apparaten, waardoor reserveren en beheren on-the-go mogelijk is.
 • Online hulpbronnen en tutorials zijn beschikbaar om het gebruik van het systeem te vergemakkelijken.
 • Wij waarderen feedback en gebruiken het om het systeem continu te verbeteren en aan te passen aan de behoeften van de gebruikers. Het doel is om een naadloze ervaring te bieden die het beheer van vergaderruimtes vereenvoudigt voor iedereen binnen de organisatie.

Ja, het reserveringssysteem is flexibel ontworpen om last-minute wijzigingen in reserveringen mogelijk te maken.

 • Voer op elk moment wijzigingen door, zelfs kort voordat de vergadering plaatsvindt.
 • Het systeem wordt in real-time bijgewerkt om alle betrokkenen op de hoogte te houden van wijzigingen.
 • Als plannen veranderen, kunnen reserveringen eenvoudig worden geannuleerd om de ruimte vrij te maken voor anderen.
 • Ontvang en stuur notificaties over wijzigingen om miscommunicatie te voorkomen.
 • Maak, wijzig of annuleer reserveringen on-the-go via een mobiel apparaat. Met deze flexibiliteit kun je gemakkelijk inspelen op veranderende behoeften en ervoor zorgen dat de vergaderruimtes efficiënt worden benut.

"*" geeft vereiste velden aan

Inschrijfformulier nieuwsbrief PCI

Ik ben geïnteresseerd in*

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe laat wilt u gebeld worden?
U kunt meerdere tijdslots aangeven.

Contact opnemen
Voorwaarden*
Op de hoogte