Beelden en teksten hebben een grote aantrekkingskracht. Als je LED-schermen inzet, weet je zeker dat jouw boodschap opvalt bij winkelend publiek, automobilisten en reizigers op stations en luchthavens.

Hoe kies je het juiste LED-scherm?

Zonder kennis van de LED-technologie is het verleidelijk om de laagste offerte te kiezen. Maar goedkoop kan dan wel eens duurkoop worden… Enkele aandachtspunten:

  • Het LED-scherm moet in sommige situaties 24/7, dag na dag, jaar in jaar uit, dezelfde prestaties leveren. Je wilt niet dat je te maken krijgt met technologie die faalt of uitvalt.
  • Digitale Billboards die buiten hangen, moeten worden beschermd tegen weer en wind. Is een scherm niet ”weatherproof”, dan is de schade soms niet te overzien…
  • Moet het scherm een rol spelen in een tv-uitzending? Dan heb je een exemplaar met een hogere verversingswaarde nodig; anders gaat het beeld op camera flikkeren. Voor een LED-scherm met een hoge refresh rate heb je de juiste componenten nodig.
  • Voor advertising-doeleinden is kleurechtheid belangrijk. Dat betekent dat je kiest voor een kwaliteit ‘lampjes’ met kleuren die minder degraderen.

Kortom, om de juiste keuze te kunnen maken is het van groot belang dat jij je goed laat informeren en adviseren.

Waarom wij zo zeker weten dat we aan jouw wensen gaan voldoen?

  •  We hebben meer dan 50 jaar ervaring en expertise en zijn als een van de eerste in Nederland gestart met LED.
  •  We kennen de internationale LED-markt als onze broekzak; onder meer door onze contacten in China zijn we als eerste op de hoogte van de laatste trends. Ook kennen we de valkuilen die gepaard kunnen gaan met importeren vanuit dit land.
  •  Wij werken voor veel internationale klanten, en kunnen met onze teams dan ook pan-Europese projecten aan.
  •  We leveren niet alleen kwaliteit voor de juiste prijs, maar denken ook mee over de beste oplossingen.
  •  Ons leaseconcept helpt jou in je businesscase; we helpen je de investering die gepaard gaat met grootbeeldtechnologie te financieren.
  •  We zijn altijd contractueel verantwoordelijk voor onderhoud (preventief en correctief, hardware en software) én spare materiaal. Op de lange termijn scheelt deze service jou veel kosten!

Contact opnemen

Waarom de PCI-aanpak werkt

Voordat we je een offerte sturen, gaan we liever eerst met je in gesprek. Zo komen we er samen achter wat de beste oplossing is voor jouw situatie, uiteraard binnen jouw budget. Want wij zijn méér dan leveranciers van techniek; wij willen ook en vooral dat een scherm precies dát doet waaraan jij behoefte hebt.

Customer Service

Waar kunnen we je mee helpen?

Customer Service Klantenservice

Raadpleeg onze professionals en verbeter je zichtbaarheid met behulp van LED-schermen

Wil je meer weten over audio en video oplossingen voor digital out of home of de retail en wil je graag weten wat het voor jouw organisatie kan betekenen? Neem contact op met één van onze professionals. Op basis van jouw situatie geven zij een advies op maat, zodat jij in de toekomst gebruik kunt maken van de vele voordelen die moderne audio en video technologie je kan bieden.

"*" geeft vereiste velden aan

Op de hoogte
Contact opnemen
Voorwaarden*

Inschrijfformulier nieuwsbrief PCI

Ik ben geïnteresseerd in:(Vereist)
Op de hoogte
Contact opnemen
Voorwaarden(Vereist)

"*" geeft vereiste velden aan

Op de hoogte
Contact opnemen
Voorwaarden*