Deze organisaties gingen je voor
Wat is Office 365 Business?

Office 365 Business heet voortaan Microsoft 365 Apps voor zakelijk. Het betreft de basis Office-apps zoals Microsoft Exchange, Outlook, SharePoint en Microsoft Teams. Werk optimaal samen in teamverband met de essentiële Office apps. Altijd en overal e-mailen, chatten, online opslag en hulpmiddelen voor videovergaderingen die altijd up-to-date zijn en je helpen je gegevens veilig te bewaren.

HP_PREMIUM

Installeer en beheer eenvoudig

Wil jij met jouw organisatie profiteren van de voordelen van Microsoft 365 zakelijk? Laat PCI je hiermee verder helpen. Met een stapsgewijze begeleiding kun je eenvoudig gebruikers instellen en snel de services gebruiken. Je hebt vanaf elke locatie toegang tot het gebruiksvriendelijke beheercentrum. Daarnaast hoef jij je in Office 365 business geen zorgen te maken over IT: de services zijn altijd beschikbaar en up-to-date.

 

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Vraag vrijblijvend advies

Maak gebruik van het intranet en teamsites

Informeer je bedrijf en betrek je medewerkers door ze te verbinden met inhoud, expertise en processen met teamsites via SharePoint.

Ruime, veilige cloudopslag per gebruiker

Krijg een ruime hoeveelheid cloudopslag in OneDrive om documenten, foto's en meer te bewerken en delen vanaf elke locatie op al je apparaten.

Chatten en online vergaderingen

Combineer chatberichten, audiogesprekken, videogesprekken en beschikbaarheid in één app.

E-mail en agenda's

Ontvang zakelijke e-mails met een postvak van een ruim aantal GB per gebruiker - hetzelfde geldt voor het verzenden van bijlagen.

Office 365 Business bevat de vertrouwde en essentiële office apps

Met Office 365 business heb je alle basis functionaliteiten. Denk hierbij aan het versturen van e-mails en het beheren van je agenda met behulp van Outlook welke toegankelijk is vanaf je bureaublad of via je webbrowser. Vergader (online) met audio en video via Microsoft Teams. Deel eenvoudig je scherm, chat en werk veilig samen aan bestanden of projecten op afstand. Maak gebruik van Microsoft Onedrive voor zakelijk gebruik en voorzie iedere gebruiker van een ruime persoonlijke cloudopslag welke kan worden geraadpleegd vanaf elke locatie. Deel documenten eenvoudig met anderen binnen en buiten je organisatie en controleer wie de bestanden kunnen zien en welke ze mogen bewerken. Maak Team sites aan in SharePoint en werk samen aan projecten. Beheer documenten, maak notities, krijg inzicht in taken en gesprekken die je met elkaar organiseert.

 

Voor oplossingen op het gebied van IT, audio apparatuur & print

Wil jij voor de ideale werkomgeving zorgen bij jouw organisatie? Dan kan dat met PCI als jouw strategische partner. Wij helpen je niet alleen met het opzetten en het gebruiken van alle Office apps als Microsoft 365 zakelijk. Wij hebben een oplossing voor elk vraagstuk op audiovisueel, print- en IT-gebied. Dit maakt dat wij de ideale partner zijn als het gaat om het creëren van de best mogelijke werkomgeving. 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Vraag eenvoudig vrijblijvend advies. Ons team van experts staat klaar om jou van passend advies te voorzien dat aansluit bij jouw organisatie en wensen.

 

Jouw cloud werkplek met Microsoft 365 zakelijk?

Ben je geïnteresseerd om samen met jouw organisatie de kansen te verkennen die een cloud werkplek te bieden heeft? Omarm een compleet nieuwe benadering van productief werken via een cloud werkplek en ontdek de talloze voordelen ervan. Zo kunnen jij en je medewerkers overal eenvoudig en zorgeloos aan de slag in de – voor hun – ideale werkomgeving.

 

 

Werk slimmer en ontdek het potentieel van Office 365 Business

Klaar voor een stap richting de toekomst door Microsoft 365 zakelijk te omarmen? Laat PCI je verder helpen met deze moderne manier van werken waarbij jouw organisatie aan de slag gaat binnen een cloud werkplek. Met Microsoft 365 zakelijk ben je niet langer beperkt tot de fysieke kantooromgeving. Werk vanaf elke locatie, op elk apparaat en op elk gewenst moment.

 

Met de kracht van Microsoft 365 zakelijk en de deskundige begeleiding van PCI, kun je je volledig richten op waar je goed in bent, wetende dat je technologie je ondersteunt. Ontdek hoe jij optimaal gebruik maakt van Microsoft 365 zakelijk en hoe PCI je hierin kan ondersteunen.

Dit zijn de voordelen van werken met Microsoft 365 zakelijk

Zo helpt werken met Microsoft 365 zakelijk je verder:

  • Programma’s die altijd up-to-date zijn
  • Makkelijk samenwerken - waar je ook bent
  • Vanaf welke locatie en device dan ook toegang tot je werk
  • Betrouwbare en juiste beveiliging van jouw cloud werkplek
  • Geïntegreerde tools voor communicatie, planning en taakbeheer

PCI helpt met jouw overstap naar Microsoft 365 zakelijk

Wil jij de overstap maken naar het gebruik van Microsoft 365 zakelijk binnen jouw organisatie? Dan begrijpen wij uiteraard dat dit een uitdagende stap kan zijn. De experts van PCI staan daarom klaar om jou te helpen bij deze digitale transformatie. Vanaf het moment van de implementatie van de Office app tot de juiste begeleiding om deze manier van werken geheel te omarmen – samen creëren we een goede overgang naar een toekomstbestendige en flexibele werkomgeving voor je organisatie.

 

 

PCI helpt je verder met IT

PCI heeft regionale kantoren verdeeld over heel Nederland en helpt je verder met IT en het creëren van een ideale werkomgeving voor iedere medewerker. Van een veilige werkplek tot digitale vergaderomgeving en van mobiel printen tot cybersecurity; PCI biedt de juiste IT-oplossing. Ongeacht de branche waarin jouw organisatie zit. Wij weten als geen ander dat iedere branche anders is en dat er daarom altijd een unieke IT-oplossing nodig is. Dus in welke branche jouw organisatie zich ook bevindt, wij helpen je verder met IT.

Jouw Cloud werkplek met Office 365 businessMeer informatie

Neem contact met ons op

Vul ons contactformulier in, dan nemen wij snel contact met je op om je zo optimaal van dienst te zijn.

1
Vul in en verstuur
2
Bevestigingsmail
3
We nemen contact op

Waarmee kunnen we je helpen?

Wil je een vraag stellen, offerte aanvragen of een afspraak maken met één van onze Cloud- en IT specialisten? Vul dan het formulier in op deze pagina en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Neem contact met mij op en ik help je graag verder.

Sheila Dear
Sheila Dear PCI Ambassadeur
Terugbelverzoek indienen

Whitepaper over Hybrid Workspace 365 innovatie in informatie en communicatiebeheer

Download onze gratis whitepaper over Hybrid Workspace 365 innovatie in informatie en communicatiebeheer voor waardevolle inzichten. Laat je gegevens achter en ontvang de whitepaper.

"*" geeft vereiste velden aan

Veelgestelde vragen

Microsoft 365 zakelijk is een evolutie van Office 365 Business. Het is een geïntegreerde oplossing die de basis Office-apps combineert met geavanceerde beveiligings- en samenwerkingstools. De applicaties zoals Exchange, Outlook, SharePoint en Microsoft Teams zijn ontworpen om bedrijven te helpen optimaal samen te werken, e-mails te versturen, vergaderingen te houden en data veilig te bewaren. De naamswijziging naar ‘Microsoft 365 Apps voor zakelijk’ weerspiegelt deze uitgebreidere functionaliteit.

Het kiezen voor Microsoft 365 zakelijk betekent profiteren van een geïntegreerd en aanpasbaar systeem dat zowel de efficiëntie als de veiligheid van je organisatie verhoogt. Hiermee kun je efficiënter en veiliger werken, profiteren van geavanceerde beveiligingsfuncties en genieten van de voordelen van cloudopslag en samenwerkingstools. De tools bevorderen samenwerking, communicatie en veiligheid, wat resulteert in een naadloze en productieve werkomgeving.

Bij Microsoft 365 zakelijk krijg je toegang tot de kern Office-applicaties. Dit betekent dat je de beschikking hebt over Microsoft Exchange, Outlook, SharePoint en Microsoft Teams. Deze apps stellen gebruikers in staat om samen te werken, e-mails uit te wisselen, online te vergaderen en documenten op te slaan en te delen. Deze zijn altijd up-to-date en geoptimaliseerd om je gegevens veilig te houden.

Microsoft 365 zakelijk versterkt de samenwerking binnen teams met behulp van tools zoals SharePoint voor het opzetten van teamsites en Microsoft Teams voor chatten, videoconferenties en het delen van bestanden. Teams kunnen overal en altijd communiceren via chat, audio- en videogesprekken, en ze hebben ook toegang tot 1 TB veilige cloudopslag per gebruiker in OneDrive, wat het delen en bewerken van documenten vergemakkelijkt.

Beveiliging is een cruciaal onderdeel van Microsoft 365 zakelijk. Naast de geavanceerde beveiligingsfuncties die je organisatie beschermen tegen cyberdreigingen, wordt er speciale nadruk gelegd op het veilig houden van bedrijfsgegevens. Het platform biedt functies die ervoor zorgen dat bedrijfsinformatie, documenten en communicatie beveiligd en beschermd zijn tegen ongeautoriseerde toegang.

"*" geeft vereiste velden aan

Inschrijfformulier nieuwsbrief PCI

Ik ben geïnteresseerd in*

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe laat wilt u gebeld worden?
U kunt meerdere tijdslots aangeven.

Contact opnemen
Voorwaarden*
Op de hoogte