Onze MPS partners
Meer dan 1000+ organisaties gingen je voor
Voor een optimale scan omgeving

Loop jij tegen scan problemen aan binnen jouw organisatie? PCI adviseert jou als merkonafhankelijke leverancier op het gebied van zakelijk en professioneel printen en scannen. Voor ieder vraagstuk op print & scan gebied hebben wij altijd een passende oplossing. Bekijk deze pagina voor meer informatie en ontdek met welke scanners PCI jouw organisatie kan verder helpen.

hp printer

Wat zijn scanners?

In het digitale tijdperk worden steeds meer papieren archieven digitaal gemaakt. Losse document scanners zijn dan de ideale oplossing om een archief te digitaliseren. Deze scanners zijn productief en betrouwbaar, zeker bij grote scanvolumes. Ze zijn speciaal gemaakt voor het snel en betrouwbaar digitaliseren van documenten en het is een slimme manier om, als er veel gescand moet worden, wachtrijen te voorkomen. Daarnaast kunnen deze scanners verschillende elementen (zoals tekst of afbeeldingen) herkennen en dit slim omzetten naar bijvoorbeeld een bewerkbaar Word-document.

Benieuwd hoe scanners bijdragen voor het efficiënt opslaan van jouw documenten? PCI helpt mee met een op maat gemaakte scan oplossing voor jouw organisatie.

Vraag vrijblijvend advies

Efficiënt digitaliseren met zakelijke scanners

Ben jij klaar met het opslaan en beheren van de stapels fysieke documenten? Dan is het tijd om over te stappen naar het gebruik van scanners. Een scanner op kantoor is een onmisbaar apparaat bij het digitaliseren van papieren documenten. Of je nu wil scannen naar Office 365 of een ander CRM/ERP of boekhoudpakket, of wanneer je een automatisch proces wilt inrichten voor de afhandeling van documenten, wij denken vanuit onze kennis over de verschillende oplossingen in de markt graag met je mee.

 

Waarom gebruik maken van scanners?

Door gebruik te maken van document scanners op kantoor ga je effectiever aan de slag met het digitaliseren en beheren van jouw papieren documenten. Je hoeft je niet langer zorgen te maken over losslingerende papieren en archieven die uitpuilen van papierwerk. Ook hoef je niet langer handmatig door de archieven heen te gaan om de benodigde informatie te vinden. Nee, met scanners sla je eenvoudig en digitaal jouw documenten op waardoor informatie toegankelijker en sneller te vinden is. Zo helpt het je organisatie de efficiëntie te verbeteren en bespaart het opslagruimte.

 

Creëer een optimale scan workflow

Wil jij de ideale print & scan omgeving creëren en het opslaan van documenten efficiënter inrichten? Maak dan gebruik van een optimale workflow voor jouw scanner. Met een fysiek document begint dit scanproces bij het inscannen van een document. Vanaf de hedendaagse multifunctionele printers is het mogelijk om direct koppelingen te maken met verschillende pakketten. Denk aan Office 365, Afas, Exact, Nedap, M-Files, UniFLOW en vele andere pakketten.

Op de multifunctionele printer zoek je binnen jouw pakket naar de juiste plaats om een document rechtstreeks naar toe te zenden. Dit kan bijvoorbeeld op basis van cliëntgegevens, bedrijfsnaam, naam van medewerker of een normale folderstructuur. Op het scherm van de multifunctionele printer kun je zoeken in de structuur van jouw pakket. Vanuit deze scankoppeling kun jij verplichte waarden opgeven. Zo kun jij bijvoorbeeld verplicht stellen dat het type document, de datum en de naam van de cliënt of klant altijd opgegeven moeten worden wanneer een workflow gestart wordt.

 

Geen idee welke scanner? Doe de gratis Printerkeuzewijzer

Wil jij het liefst vandaag nog beginnen met het faciliteren van een optimale print- en scan omgeving op kantoor? Maar weet je niet zo goed voor welke printer of scanner je moet kiezen? Doe de gratis Printerkeuzewijzer van PCI! Met onze keuzewijzer ontdek jij welk van de printers en scanners het beste past bij jouw organisatie. Op basis van jouw antwoorden krijg jij een gericht advies voor specifiek jouw print- en scan omgeving.

Start de keuzewijzer

 

Hoe kunnen wij jouw organisatie helpen met de scanners?

Naast het adviseren op het gebied van de ideale toepassing van document scanners binnen jouw organisatie, helpen wij je ook met onderhoud en reparatie. Onze adviseurs brengen de wensen van jouw organisatie graag in kaart om vanuit een merkonafhankelijk oogpunt het beste advies te geven over welke scanner het beste bij jouw organisatie past. Zo weet je zeker dat je zonder problemen kan scannen.

PCI helpt je verder met oplossingen voor veilig printen en scannen; van managed print services en PaaS tot print management en scan en herken oplossingen.

De voordelen van scanners bij PCI

Zo helpen onze scanners je verder:

  • Besparing op ruimte
  • Digitalisering van jouw documenten
  • Snel en eenvoudig informatie vinden
  • Betere beveiliging van je documenten
  • Efficiënte manier van informatie opslaan

Waarom de scanners van PCI kiezen?

Wil jij een scanner of juist printer leasen? Kies voor PCI als jouw partner voor een ideale print- en scan omgeving. Met een inventarisatie van je documentprocessen kunnen we je precies adviseren welke scanner het beste bij jouw bedrijf past. In combinatie met oplossingen om direct naar ERP-, CRM- of DMS te scannen, sla je zonder extra handelingen de documenten direct op de juiste locatie op. Bijvoorbeeld als bijlage bij de bedrijfsgegevens of een dossier.

 

Creëer de complete werkomgeving

Wil je de ideale werkomgeving creëren voor jouw organisatie? Wij zijn je strategische partner die niet alleen print vraagstukken aanpakt, maar ook oplossingen biedt voor audiovisuele en IT-uitdagingen. Wij zijn jouw allesomvattende partner voor de perfecte werkomgeving. Ontdek onze op maat gemaakte oplossingen die volledig aansluiten op jouw behoeften en vraag vandaag nog vrijblijvend advies aan. Ons deskundige team staat klaar om je verder te helpen.

 

PCI als jouw strategische IT partner

Bij PCI vind je niet alleen nieuwe scanners voor een geoptimaliseerde print- en scan omgeving. We zijn jouw partner voor een volledige digitale transformatie. Onze uitgebreide diensten en oplossingen passen bij elke IT-uitdaging, ongeacht de branche. We leveren maatwerk, omdat elke organisatie een unieke IT-infrastructuur heeft. Jouw ideale IT-omgeving begint daarom bij PCI.

 

Waarmee mogen wij jou helpen?

Heb jij een print- of scan probleem waar jij tegenaan loopt met jouw organisatie? Of is er een ander vraagstuk op audiovisueel- of IT-gebied? PCI helpt je verder. Altijd en overal. Neem gerust contact met ons op voor een op maat gemaakte oplossing voor jouw vraagstuk. Onze specialisten luisteren naar je wensen en behoeften en denken met je mee.

Vrijblijvend advies vragen

Neem contact met ons op

Vul ons contactformulier in, dan nemen wij snel contact met je op om je zo optimaal van dienst te zijn.

1
Vul in en verstuur
2
Bevestigingsmail
3
We nemen contact op

Benieuwd wat PCI voor jou kan betekenen?

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Neem contact met mij op en ik help je graag verder.

Sheila Dear
Sheila Dear PCI Ambassadeur
Terugbelverzoek indienen

Whitepaper over Print- en Documentstromen

hp desk printer

Download onze gratis whitepaper over Print- en Documentstromen voor waardevolle inzichten. Laat je gegevens achter en ontvang de whitepaper.

"*" geeft vereiste velden aan

Veelgestelde vragen

Scanners zetten fysieke documenten en afbeeldingen om in digitale bestanden, waardoor papieren documenten gemakkelijk kunnen worden opgeslagen, gedeeld en bewerkt.

Wij bieden hulp bij het kiezen van de juiste scanner voor jouw behoeften, biedt ondersteuning bij installatie en gebruik, en kan ook advies geven over hoe je het beste uit je scanner kunt halen.

De ‘beste’ scanner hangt af van je specifieke behoeften. Factoren om te overwegen zijn resolutie, snelheid, grootte van het scangebied, en of je behoefte hebt aan speciale functies zoals dubbelzijdig scannen.

Een scanner belicht het te scannen document of afbeelding en gebruikt een sensor om het reflecterende licht op te vangen, dat vervolgens wordt omgezet in digitale gegevens.

Gescande afbeeldingen en documenten kunnen worden opgeslagen op een computer, een extern opslagapparaat of in de cloud. Meestal worden ze opgeslagen in formaten als PDF, JPEG, of PNG.

Om je gegevens veilig te houden bij het gebruik van scanners, moet je ervoor zorgen dat de scanner up-to-date is met de nieuwste software, gebruikmaken van beveiligde verbindingen en indien mogelijk, documenten versleutelen.

Wij zijn je strategische partner die inventariseren wat je behoeften zijn, waarna we je precies kunnen adviseren welke scanner het beste bij jouw bedrijf past.

"*" geeft vereiste velden aan

Inschrijfformulier nieuwsbrief PCI

Ik ben geïnteresseerd in*

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe laat wilt u gebeld worden?
U kunt meerdere tijdslots aangeven.

Contact opnemen
Voorwaarden*
Op de hoogte