Thuisprinten met "Print-as-a-Service"

Thuiswerken is in een hele korte tijd het nieuwe normaal geworden. Medewerkers hebben een hoekje in de slaapkamer vrijgemaakt of schuiven hun bord opzij en werken aan de eettafel. Maar nu het thuiswerken een structurele vorm begint te krijgen, zijn bedrijven op zoek naar structurele oplossingen.

Wat is “Print-as-a-Service”?

Met “print-as-a-service” ben je als gebruiker maar ook als IT Beheerder of Office Manager volledig ontzorgd. Voor een vast bedrag per maand kan je thuis printen op je eigen printer. Is je cartridge leeg? Geen probleem wij leveren een nieuwe. Heeft de printer een storing? Neem contact op met onze helpdesk en we helpen je verder. Doet hij het echt niet meer? Dan zorgen wij ervoor dat je de volgende dag een nieuwe printer hebt. En we helpen je ook om hem aan te sluiten.

Meer informatie

Waarom Print-as-a-Service?

Een printer aanschaffen is niet zo moeilijk. Met twee klikken is deze besteld en 24 uur later heb je de doos in huis. Maar kan of mag jij de printer zelf koppelen aan je laptop of PC? Of moet je daarvoor naar kantoor om het door IT te laten doen? Waar en hoe bestel je inkt? Wat zijn de kosten daarvan? Wat als je printer het niet meer doet? Op kantoor hoef je hier niet over na te denken omdat het centraal is geregeld. En met “Print-as-a-Service” krijg je dezelfde service maar dan thuis.

Waarom Print as a service?

Een printer aanschaffen is niet zo moeilijk. Met twee klikken is deze besteld en 24 uur later heb je de doos in huis. Maar kan of mag jij de printer zelf koppelen aan je laptop of PC? Of moet je daarvoor naar kantoor om het door IT te laten doen? Waar en hoe bestel je inkt? Wat zijn de kosten daarvan? Wat als je printer het niet meer doet? Op kantoor hoef je hier niet over na te denken omdat het centraal is geregeld. En met “Print as a service” krijg je dezelfde service maar dan thuis.

  • Onbezorgd printen voor een vast bedrag per maand.
  • Geen verborgen kosten zoals dure inktcartridges.
  • Volledige ontzorging voor IT of Officemanagement.
  • Uniformiteit: Geen versnippering van verschillende printmerken en modellen.
  • Telefonisch support en landelijke service dekking bij storing.
Bekijk ook Device-as-a-Service waarmee je een laptop of PC volledig beheerd in een prijs per maand kan afnemen.Meer informatie over Daas (Device as a Service)

Verder helpen?

Benieuwd naar de slimme oplossingen van PCI? Vul onderstaande contactformulier in en we nemen spoedig contact met je op.

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Neem contact met mij op en ik help je graag verder.

Sheila Dear
Sheila Dear PCI Ambassadeur
Terugbelverzoek indienen

"*" geeft vereiste velden aan

Inschrijfformulier nieuwsbrief PCI

Ik ben geïnteresseerd in*

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe laat wilt u gebeld worden?
U kunt meerdere tijdslots aangeven.

Contact opnemen
Voorwaarden*
Op de hoogte