A-Partners waar we trots op zijn
Meer dan 1000+ organisaties gingen je voor
Thuis printen met “Print-as-a-Service”

Thuiswerken is in een hele korte tijd het nieuwe normaal geworden. Medewerkers hebben een hoekje in de slaapkamer vrijgemaakt of schuiven hun bord opzij en werken aan de eettafel. Maar nu het thuiswerken een structurele vorm begint te krijgen, zijn bedrijven op zoek naar structurele oplossingen. En dat is waar “Print-as-a-Service” bij kan komen kijken.

Wat is “Print-as-a-Service”?

Met “Print-as-a-Service” ben je als gebruiker, maar ook als IT Beheerder of Office Manager, volledig ontzorgd. Voor een vast bedrag per maand kan je thuis printen op je eigen printer. Is je cartridge leeg? Geen probleem, wij leveren een nieuwe. Heeft de printer een storing? Neem contact op met onze helpdesk en we helpen je verder. Doet hij het echt niet meer? Dan zorgen wij ervoor dat je de volgende dag een nieuwe printer hebt. En we helpen je ook om hem aan te sluiten.

Meer weten over hoe we dit aanpakken?

Meer informatie

Waarom Print-as-a-Service?

Een printer aanschaffen is niet zo moeilijk. Met twee klikken is deze besteld en 24 uur later heb je de doos in huis. Maar kan of mag jij de printer zelf koppelen aan je laptop of PC, of moet je daarvoor naar kantoor om het door IT te laten doen? En wanneer je eenmaal de printer in huis hebt, hoe bestel je dan inkt en wat zijn de kosten daarvan – of wat doe je als je printer het niet meer doet?

Dit zijn allemaal vragen waar je niet over na hoeft te denken wanneer je op kantoor werkt. Daar wordt alles immers centraal geregeld. Bij Print-as-a-Service (PaaS) krijg je dezelfde service, maar dan thuis.

Benieuwd hoe jij gebruik kunt maken van Print-as-a-Service?

Vraag vrijblijvend advies

 

Welke printer past bij jou?

Wil jij aan de slag met veilig printen vanuit huis, maar weet je niet welke printer past bij jouw organisatie en behoeften? Kom in 3 minuten achter de beste keuze met de gratis Printerkeuzewijzer! Zo kun jij de printer leasen of Print-as-a-Service gebruiken met een printer die voldoet aan de wensen. PCI helpt je verder met een optimale printomgeving vanuit huis.

Start de keuzewijzer

De voordelen van Print-as-a-Service

Zo helpt ons PaaS-team je verder

  • Uniformiteit in print merken en modellen
  • Geen verborgen kosten zoals dure inktcartridges
  • Volledige ontzorging voor IT of Officemanagement
  • Onbezorgd printen voor een vast bedrag per maand
  • Ondersteuning en landelijke service dekking bij storing
Bekijk ook Device-as-a-Service: een laptop of PC volledig beheerd voor een vasteprijs per maand.Meer informatie over Daas (Device as a Service)

Veilig printen met PCI als jouw partner

Wil je voor een veilige print- en scan ervaring gaan? Laat PCI je helpen door je print infrastructuur uit handen te nemen en te kiezen voor Print-as-a-Service. Wij zorgen ervoor dat je veilig thuis kunt printen en dat je printsysteem up-to-date is en goed beveiligd blijft. Wij adviseren je op gebied van zakelijke en professionele printers en bieden altijd een op maat gemaakte oplossing – specifiek op basis van jouw wensen en behoeften.

Voor het leveren van zakelijke printers en scanners tot de gehele Print Management, scan & herken en Print-as-a-Service: wij helpen jou verder met de ideale printomgeving.

 

Ook voor andere vraagstukken staat PCI voor je klaar

Ben je op zoek naar de optimale werkomgeving voor jouw organisatie? PCI is jouw strategische partner die niet alleen print-vraagstukken aanpakt, maar ook oplossingen biedt voor audiovisuele (AV) en IT-uitdagingen, waardoor wij een allesomvattende partner zijn voor de ideale werkomgeving.

Ontdek hoe wij maatwerkoplossingen kunnen bieden die perfect aansluiten bij jouw behoeften en vraag vandaag nog vrijblijvend advies aan. Ons deskundige team staat klaar om je te begeleiden.

Ontdek onze printoplossingen

Ontdek onze audiovisuele oplossingen

Neem contact met ons op

Vul ons contactformulier in, dan nemen wij snel contact met je op om je zo optimaal van dienst te zijn.

1
Vul in en verstuur
2
Bevestigingsmail
3
We nemen contact op

Verder helpen?

Benieuwd naar de slimme oplossingen van PCI? Vul onderstaande contactformulier in en we nemen spoedig contact met je op.

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Neem contact met mij op en ik help je graag verder.

Sheila Dear
Sheila Dear PCI Ambassadeur
Terugbelverzoek indienen

Whitepaper over Print- en Documentstromen

printer office

Download onze gratis whitepaper over Print- en Documentstromen voor waardevolle inzichten. Laat je gegevens achter en ontvang de whitepaper.

"*" geeft vereiste velden aan

Veelgestelde vragen

Print-as-a-Service (PaaS) is een dienst waarbij je voor een vast maandelijks tarief thuis gebruik kunt maken van een printer, inclusief onderhoud, inkt en ondersteuning.

Wij bieden een compleet ontzorgde print-oplossing met PaaS, inclusief veiligheid, uniformiteit in printapparatuur, en landelijke service dekking bij storingen.

PaaS werkt door een vast maandelijks bedrag te betalen voor het gebruik van een printer. Dit omvat levering van inkt, onderhoud en vervanging van de printer bij storingen.

Het gebruik van onze PaaS-dienst is veilig omdat PCI de printinfrastructuur beheert, up-to-date en goed beveiligd houdt, en advies biedt over zakelijke printers.

De kosten van Print-as-a-Service variëren en zijn afhankelijk van de specifieke behoeften en de serviceovereenkomst die je met ons aangaat.

"*" geeft vereiste velden aan

Inschrijfformulier nieuwsbrief PCI

Ik ben geïnteresseerd in*

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe laat wilt u gebeld worden?
U kunt meerdere tijdslots aangeven.

Contact opnemen
Voorwaarden*
Op de hoogte