Onze partners
Deze organisaties gingen je voor
Voor een optimale scan omgeving

Wil jij jouw organisatie zo optimaal mogelijk inrichten – en komt daar ook een optimale scan omgeving bij kijken? PCI helpt je verder als merkonafhankelijke leverancier op het gebied van professionele printers en scanners. Onze specialisten bieden altijd een op maat gemaakte oplossing op het gebied van print & scan.

Ontdek hoe PCI jouw organisatie kan verder helpen.

hp desk printer

Wat zijn scanners?

In dit digitale tijdperk worden papieren archieven snel en betrouwbaar herkend en gedigitaliseerd door middel van scanners. Door een goede scan en herken oplossing voorkom je een stapel werk van papieren en lange wachtrijen – en zorg je in plaats daarvan voor bestanden die snel en eenvoudig te vinden en te bewerken zijn. Benieuwd hoe PCI een op maat gemaakte scan en herken oplossing bedenkt voor het efficiënt beheren van jouw documenten?

Vraag vrijblijvend advies

Waarom een scan en herken oplossing?

Waar de hele wereld steeds digitaler wordt, is het des te belangrijker om als organisatie hierin mee te groeien. Zo ook als het gaat om efficiënt documentbeheer. Met een op maat gemaakte scan en herken oplossing van PCI zorg jij voor deze naadloze transitie. Van handmatige invoer en bergen van papier tot een snellere wachttijd en digitaal overzicht. Of je nu te maken hebt met grote scanvolumes of juist graag een exacte gegevensherkenning wenst; onze specialisten zorgen voor een oplossing die specifiek past bij jouw organisatie en behoeften.

 

Geen idee welke scanner? Doe de gratis Printerkeuzewijzer

Start jij het liefst vandaag nog met het gebruik van een professionele scanner om zo een optimale print- en scan omgeving te creëren? Maar vind je het lastig te bepalen welke scanner de beste keuze is? Kom er binnen 3 minuten achter welke printer of scanner het beste bij jouw organisatie past met de gratis Printerkeuzewijzer van PCI. Na de keuzewijzer heb jij gericht een advies voor specifiek jouw print- en scan omgeving.

Start de keuzewijzer

 

Efficiënt digitaliseren begint bij een goede scan

Ben je de stapels fysieke documenten beu? Het is hoog tijd om de overstap te maken naar scanners. Een kantoorscanner is van onschatbare waarde bij het digitaliseren van papieren documenten. Of je nu wilt scannen naar Office 365, een ander CRM/ERP-systeem, of een boekhoudpakket, of als je op zoek bent naar het automatiseren van documentverwerking, wij staan klaar om te adviseren op basis van onze expertise in diverse marktoplossingen.

 

Start met efficiënt documentbeheer met PCI

Efficiënt documentbeheer is van groot belang voor ieder bedrijf, ongeacht de branche en omvang. Met de scan en herken oplossing van PCI vertaal jij jouw papieren documenten door naar digitale bronnen. Hiermee scan je grote scanvolumes of herken je teksten en afbeeldingen sneller en worden deze omgezet naar bewerkbare bestanden. Het resultaat? Sneller, efficiënter en foutloos documentbeheer.

Ontdek hoe we jouw organisatie kunnen leiden naar geoptimaliseerd documentbeheer en verhoogde productiviteit.

Neem contact op

De voordelen van scan en herken bij PCI

  • Voorkomen van lange wachttijden
  • Mindere hoeveelheid papierverbruik
  • Niet langer meer handmatig moeten invoeren
  • Een verbeterde documentbeheer en workflow
  • Snelle digitalisering van papieren documenten

Creëer een optimale scan workflow

Met een fysiek document begint dit proces bij het inscannen van een document. Vanaf de hedendaagse multifunctionele printers is het mogelijk om direct koppelingen te maken met verschillende pakketten zoals Office365, Afas, Exact, Nedap, M-Files, UniFLOW en vele andere pakketten. Op de multifunctionele printer zoek je binnen jouw pakket naar de juiste plaats om een document rechtstreeks naar toe zenden. Dit kan bijvoorbeeld op basis van clientgegevens, bedrijfsnaam, naam van medewerker of een normale folderstructuur. Op het scherm van de multifunctionele printer kun je zoeken in de structuur van jouw pakket, vanuit deze scankoppeling kun jij verplichte waardes opgeven. Zo kun jij bijvoorbeeld verplicht stellen dat het type document, de datum en de naam van de client of klant altijd opgegeven moeten worden wanneer een workflow gestart wordt.

 

Waarom de scan en herken oplossing van PCI kiezen?

Op zoek naar de perfecte print- en scanoplossing? Kies PCI als je partner voor de ultieme documentbeheer omgeving. Onze experts voeren een grondige analyse uit van je documentprocessen en stellen de ideale scanner voor die naadloos past bij jouw bedrijf. Maar dat is nog niet alles. We bieden ook geïntegreerde oplossingen waarmee je moeiteloos documenten direct kunt scannen naar ERP-, CRM- of DMS-systemen, zodat je ze direct op de juiste plek opslaat. Denk aan het koppelen van documenten als bijlagen bij bedrijfsgegevens of in specifieke dossiers.

 

PCI als jouw strategische IT partner

Bij PCI vind je niet alleen nieuwe scanners voor een geoptimaliseerde print- en scan omgeving. We zijn jouw partner voor een volledige digitale transformatie. Onze uitgebreide diensten en oplossingen passen bij elke IT-uitdaging, ongeacht de branche. We leveren maatwerk, omdat elke organisatie een unieke IT-infrastructuur heeft. Jouw ideale IT-omgeving begint hier bij PCI.

 

Waarmee mogen wij jou helpen?

Heb jij een print- of scan probleem waar jij tegenaan loopt met jouw organisatie? Of is er een ander vraagstuk op audiovisueel- of IT-gebied? PCI helpt je verder. Altijd en overal. Neem gerust contact met ons op voor een op maat gemaakte oplossing voor jouw vraagstuk. Onze specialisten luisteren naar je wensen en behoeften en denken met je mee.

Vrijblijvend advies vragen

Neem contact met ons op

Vul ons contactformulier in, dan nemen wij snel contact met je op om je zo optimaal van dienst te zijn.

1
Vul in en verstuur
2
Bevestigingsmail
3
We nemen contact op

Hoe kunnen wij jou ondersteunen bij jouw onderhoudsbehoefte?

Samen stemmen we af welke componenten moeten worden onderhouden en hoe vaak het onderhoud zal plaatvinden.

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Neem contact met mij op en ik help je graag verder.

Sheila Dear
Sheila Dear PCI Ambassadeur
Terugbelverzoek indienen

Whitepaper over Print- en Documentstromen

printer

Download onze gratis whitepaper over Print- en Documentstromen voor waardevolle inzichten. Laat je gegevens achter en ontvang de whitepaper.

"*" geeft vereiste velden aan

Veelgestelde vragen

Scan en herken is een technologie die documenten digitaliseert en automatisch tekst en gegevens herkent.

Bij PCI werkt scan en herken door documenten te scannen, waarna de software de tekst en gegevens herkent en categoriseert voor verdere verwerking.

De voordelen van scan en herken zijn onder meer efficiëntieverbetering, kostenbesparing, foutenreductie, en verbeterde gegevenszoekbaarheid.

Soorten documenten die gescand en herkend kunnen worden zijn facturen, bonnen, contracten en andere zakelijke documenten.

Scan-en-herken is geschikt voor zowel kleine bedrijven als grote ondernemingen.

De nauwkeurigheid van scan-en-herken is over het algemeen hoog, maar kan variëren afhankelijk van de kwaliteit van de documenten en de complexiteit van de gegevens.

Beveiliging en gegevensprivacy bij scan-en-herkenoplossingen zijn gewaarborgd door middel van versleuteling, toegangscontroles en compliance met gegevensbeschermingsregels.

Training kan nodig zijn om scan-en-herkensoftware effectief te gebruiken, afhankelijk van de complexiteit van het systeem en de specifieke toepassing ervan.

"*" geeft vereiste velden aan

Inschrijfformulier nieuwsbrief PCI

Ik ben geïnteresseerd in*

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe laat wilt u gebeld worden?
U kunt meerdere tijdslots aangeven.

Contact opnemen
Voorwaarden*
Op de hoogte