Of jouw organisatie nu geld verdiend met het uitvoeren van printopdrachten of dat jouw organisatie veel grote opdrachten afdrukt, met professionele printers en printstraten kun je zowel de grote batches, de grafische afdrukken voor proofing, technische tekeningen of eventueel zelfs op praktisch alle materialen printen. Door deze vorm van automatisering wordt vaak veel tijd bespaard en is er binnen de werkomgeving meer ruimte voor core business.

Wat is een professionele printer en een printstraat?

De professionele printers en printstraten beginnen waar de officeprinters ophouden. professionele printers beginnen bij een snelheid van 60 pagina’s per minuut en hebben erg veel mogelijkheden qua afwerkingsopties. Of jij nu een document automatisch wil bijsnijden, af wil drukken op tabs van tabbladen, een boekje automatisch met een 23 gaats ringband of gelijmde kaft wil binden, met een professionele printer is dit allemaal mogelijk. Een printstraat kan helpen om gepersonaliseerd drukwerk voor je klanten te maken, zoals catalogi, direct mail of mooie kleurenboeken.

Deze machines zijn zo ontwikkeld dat zij hoge volumes per maand aankunnen waardoor zij de hele dag door kunnen printen ideaal voor reproruimtes. Door grafische opties toe te voegen kun jij specifieke kleuren inlezen en exact deze kleur uit de printer krijgen. Dit is ideaal voor bijvoorbeeld specifieke huisstijlen.

Wat zijn de voordelen?

Het professionele printlandschap is de laatste jaren erg veranderd, technologie is beter en betaalbaarder geworden. Printopdrachten uitbesteden aan een drukker is vaak prijzig. Door deze printopdrachten in huis te halen kun je financieel voordeel behalen maar ook enorm winnen aan flexibiliteit.

Met een uitgebreid portfolio geven wij jou graag een merkonafhankelijk advies, zodat je zeker weet dat jij het beste advies krijgt voor jouw bedrijf.

Meer informatie

Hoe wij jouw organisatie kunnen helpen met de printstraat

PCI biedt een uniek aanbod op het gebied van grafische en professionele print oplossingen. Als onafhankelijk leverancier kunnen wij je perfect adviseren op het gebied van professionele printers en software voor in-house printen en commerciële printers. Met de print- en softwareoplossingen kun je taken sneller uitvoeren en jouw klanten de kwaliteit bieden die zij eisen, of jij je bezighoudt met grafische toepassingen waar kwaliteit bovenaan staat, met hoogvolume transactioneel printen of juist werkzaam bent op een interne CRD-afdeling.

Wij geven je naast service een brede keuze in digitale print mogelijkheden, zodat jij uiteindelijk met het beste advies de juiste keuze kunt maken.

Benieuwd naar een professionele printer in jouw organisatie?

Benieuwd naar de slimme oplossingen van PCI? Vul onderstaande contactformulier in en we nemen spoedig contact met je op.

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Neem contact met mij op en ik help je graag verder.

Sheila Dear
Sheila Dear PCI Ambassadeur
Terugbelverzoek indienen

"*" geeft vereiste velden aan

Inschrijfformulier nieuwsbrief PCI

Ik ben geïnteresseerd in*

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe laat wilt u gebeld worden?
U kunt meerdere tijdslots aangeven.

Contact opnemen
Voorwaarden*
Op de hoogte