A-Partners waar we trots op zijn
Deze organisaties gingen je voor
Maak gebruik van een professionele printer op kantoor

Of jouw organisatie nu geld verdient met het uitvoeren van printopdrachten of dat jouw organisatie veel grote opdrachten afdrukt, met professionele printers en printstraten kun je zowel de grote batches, de grafische afdrukken voor proofing, technische tekeningen of eventueel zelfs op praktisch alle materialen printen. Door deze vorm van automatisering wordt vaak veel tijd bespaard en is er binnen de werkomgeving meer ruimte voor core business.

Wat is een professionele printer?

Professionele printers en printstraten gaan verder dan wat je van standaard kantoorprinters gewend bent. Ze beginnen met een afdruksnelheid van 60 pagina’s per minuut en bieden talloze mogelijkheden op het gebied van afwerking. Of je nu automatisch documenten wilt bijsnijden, wilt afdrukken op tabs van tabbladen, een boekje wilt binden met een 23-gaats ringband of gelijmde kaft, een professionele printer maakt het allemaal mogelijk.

 

Een optimale printstraat voor jouw omgeving

Een printstraat is in staat om gepersonaliseerd drukwerk te produceren voor jouw klanten, zoals catalogi, direct mail of kleurrijke boeken. Deze machines zijn speciaal ontworpen om hoge maandelijkse volumes aan te kunnen, waardoor ze de hele dag door kunnen printen, wat ideaal is voor reprografische ruimtes.

Met toegevoegde grafische opties kun je specifieke kleuren inlezen en deze exact reproduceren met de printer. Dit is bijzonder handig voor het behouden van specifieke huisstijlen.

Meer informatie

Wat zijn de voordelen van een professionele printer?

Het professionele printlandschap is de laatste jaren erg veranderd; technologie is immers beter en betaalbaarder geworden. Printopdrachten uitbesteden aan een drukker is vaak prijzig. Door deze printopdrachten in huis te halen kun je financieel voordeel behalen, maar ook enorm winnen aan flexibiliteit.

Met een uitgebreid portfolio geven wij jou graag een merkonafhankelijk advies, zodat je zeker weet dat jij het beste advies krijgt voor jouw bedrijf.

Meer informatie

Hoe werkt een professionele printer?

Een professionele printer maakt het mogelijk om efficiënte en hoogwaardige afdrukken op grote schaal te realiseren. Het helpt jouw digitale bestanden om te zetten in fysieke afdrukken. Zo geef jij je printopdracht en vertaalt de professionele printer het naar een afdruk met de juiste inktsoort van hoogwaardige kwaliteit.

Ook is het mogelijk met een professionele printer verschillende kleuren te combineren en een breed scala aan tinten op afdrukken te krijgen. Dat betekent: niet langer zwartwit, maar kwalitatief mooie, diverse kleuren printen. Daarnaast kun je met een professionele printer dubbelzijdig afdrukken, diverse formaten afdrukken en automatisch het papier laten laden. Dit maakt dat professionele printers veel mogelijkheden bieden voor organisaties om over een professionele printomgeving te beschikken.

 

Printoplossingen voor meer zakelijk succes

Professionele printers spelen een grote rol in het werkveld. Ze brengen bedrijven veel verder dan simpelweg wat printen; het is een cruciaal onderdeel van efficiënte documentmanagement en zakelijke communicatie. Van ‘even snel wat printen’ tot complexe printopdrachten – professionele printers helpen bedrijven verder om processen te stroomlijnen en efficiëntere workflows in te richten.

Ontdek hoe PCI organisaties verder helpt met een professionele printer als printoplossing en daarmee ook jouw organisatie kan ondersteunen in succesvolle printresultaten.

 

Geen idee welke printer? Doe de gratis Printerkeuzewijzer!

Weten welke professionele printer de beste keuze is voor jouw organisatie? Kom er binnen 3 minuten achter welke printer er bij jouw behoeften past met de gratis Printerkeuzewijzer van PCI. Op basis van jouw antwoorden geven wij je een advies voor de beste printer, specifiek voor jouw print- en scan omgeving.

Start de keuzewijzer

 

Een professionele printer kopen of leasen?

Bij het overwegen van een nieuwe printer lijkt kopen wellicht direct de beste oplossing. Alleen brengt het natuurlijk wel risico’s met zich mee. Stel dat er onverhoopt problemen plaatsvinden met je printer, moet je al snel een nieuwe oplossing vinden of zelfs wéér een nieuwe printer kopen. De kosten kunnen oplopen en het kan meer zorgen geven. Een alternatief voor een printer kopen is een printer leasen. Kiezen voor een lease optie biedt je organisatie meer flexibiliteit en je kunt rekenen op meer ondersteuning. Bijvoorbeeld wanneer je printer defect is. In dat geval word je al snel geholpen, waardoor je snel weer aan het werk kunt zonder dat je onnodige grote aanschafkosten betaalt. Ontdek vrijblijvend de leasemogelijkheden van professionele printers voor jouw organisatie.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

 

Wanneer is de keuze voor een professionele printer leasen interessant?

Zoek je een printer maar wil je geen aankoop doen? Deze vraag komt vaak voor. Je wilt niet direct in een printer investeren, maar je hebt er wel een nodig. Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om printers te leasen. Op die manier hoef je je geen zorgen te maken over onderhoud en vermijd je onverwachte kosten. Herken je jezelf in deze situatie?

PCI biedt de oplossing voor je nieuwe professionele printers door de mogelijkheid te bieden een leaseovereenkomst af te sluiten. Hiermee profiteer je van de voordelen van leasen én van het gebruik van een professionele printer op kantoor.

 

Hoe PCI jouw organisatie helpt aan een professionele printer

PCI biedt een uniek aanbod op het gebied van grafische en professionele print oplossingen. Als onafhankelijk leverancier kunnen wij je perfect adviseren op het gebied van professionele printers en software voor in-house printen en commerciële printers. Met de print- en softwareoplossingen kun je taken sneller uitvoeren en jouw klanten de kwaliteit bieden die zij eisen. Ongeacht je werkzaamheden.

 

Uitgebreide digitale printmogelijkheden

Wij bieden niet alleen service, maar ook een uitgebreide selectie aan digitale printmogelijkheden. Zo kun jij met het beste advies de juiste keuze maken voor jouw behoeften. Of het nu gaat om het afdrukken van zakelijke documenten, marketingmateriaal of ontwerpen; onze professionele printers en printstraten stellen je in staat om hoogwaardige resultaten te behalen. Wij streven ernaar om jouw printervaring zo veelzijdig en probleemloos mogelijk te maken, met op maat gemaakte oplossingen die perfect passen bij jouw specifieke afdrukdoelen.

 

Professioneel printen kan ook vanuit huis

Wil je niet alleen zorgeloos op kantoor kunnen printen, maar ook vanuit huis? Dan is Print-as-a-Service (PaaS) jouw perfecte thuisprintoplossing. Voor een vast maandelijks bedrag is het met deze service mogelijk om veilig en efficiënt vanuit je thuiswerkplek te printen. Jij wordt volledig ontzorgd en alles wordt voor jou geregeld om veilig te kunnen printen vanuit huis. Jij hoeft niet langer na te denken over kosten van een nieuwe printer, het bestellen van inkt of bij problemen met de printer. Alles wordt uit handen genomen, zodat jij zorgeloos thuis kunt werken in een optimale thuis printomgeving.

Meer over Print-as-a-Service

 

Een veilige scan omgeving creëren?

Ervaar je uitdagingen met scannen binnen jouw organisatie? Als merkonafhankelijke leverancier in zakelijk en professioneel printen en scannen staat PCI klaar om je te adviseren. Voor elk print- en scanvraagstuk bieden wij een geschikte oplossing. Ontdek op onze pagina over onze scanners meer informatie over hoe PCI jouw organisatie verder kan helpen en welke geavanceerde scanners wij aanbieden. Of je nu te maken hebt met complexe scanbehoeften of eenvoudige digitaliseringsprojecten, bij PCI vind je de perfecte scanneroplossing voor jouw bedrijf.

Meer over scanners

 

Duurzaam printen met jouw organisatie

Duurzaam printen wordt steeds belangrijker binnen organisaties en dat gaat verder dan enkel de hoeveelheid papier besparen. Het gaat hierbij om het maken van bewuste keuzes voor jouw apparatuur, het energieverbruik en de gebruikte materialen voor het printen. Kleine aanpassingen kunnen al zorgen voor een duurzame manier van printen. Denk aan energiezuinige professionele printer, dubbelzijdig printen en het gebruik van gerecycled papier. Alles om een verminderde ecologische voetafdruk te realiseren voor jouw organisatie. Benieuwd naar de duurzame printoplossingen voor jouw organisatie?

De voordelen van professionele printers bij PCI

Zo helpen onze professionele printers je verder:

  • Hoge afdrukkwaliteit van jouw printen
  • Vele mogelijkheden in afwerking
  • Perfecte geproduceerde kleuren
  • Geschikt voor hoge volumes
  • Hoge snelheid

Waarom PCI voor jouw professionele printer?

Wil jij profiteren van een werkomgeving waarin je kunt printen met hoogwaardige kwaliteit? Dan helpt PCI je verder! Wij luisteren naar de wensen voor jouw organisatie en zorgen dat we tot een professionele printer komen die perfect aansluit op jouw organisatie. Benieuwd naar meer informatie? Laat onze specialisten met je meedenken.

 

PCI als merkonafhankelijke printpartner

Overweeg je het leasen van een professionele printer? PCI staat klaar om je te ondersteunen. We denken mee over welke printer het beste past bij jouw organisatie en de uitgevoerde werkzaamheden. Factoren zoals het frequent gebruik van de printer, de behoefte aan kleurenafdrukken of juist zwart-wit afdrukken en de relevantie van scannen en kopiëren worden zorgvuldig afgewogen. Bij PCI helpen we je de juiste keuze te maken voor het leasen van de perfecte printer die aansluit bij jouw behoeften. Neem contact met ons op. Onze experts gaan graag het gesprek met je aan.

 

Meer dan alleen professionele printers

Wist je dat je ook bij ons terecht kunt voor andere printoplossingen dan enkel professionele printers? Zo kun je ook bij ons terecht voor scanners, een printer leasen, maar ook andere oplossingen op het gebied van veilig printen, zoals printmanagement, Printing-as-a-Service of zakelijke printers. PCI helpt je met ieder vraagstuk op printgebied. En dat voor iedere organisatie, binnen iedere branche. Benieuwd naar al onze oplossingen? Ontdek waarmee wij kunnen helpen als het gaat om de beste werkomgeving creëren.

Bekijk alle oplossingen

 

Ook voor andere vraagstukken staat PCI voor je klaar

Streef jij naar een optimale werkomgeving voor jouw organisatie? Zie PCI als jouw strategische IT-partner. Wij helpen je niet alleen met professionele printers en andere printoplossingen. Ook kun je bij de specialisten van PCI terecht met alle IT- en audiovisuele vraagstukken. Ontdek hoe wij een op maat gemaakte oplossing bieden die geheel aansluit op jouw behoeften en wensen. Vraag een vrijblijvend advies aan en ontdek hoe jij de beste werkomgeving creëert voor jouw organisatie met PCI als jouw partner.

Meer over onze printoplossingen

Meer over onze audiovisuele oplossingen

Neem contact met ons op

Vul ons contactformulier in, dan nemen wij snel contact met je op om je zo optimaal van dienst te zijn.

1
Vul in en verstuur
2
Bevestigingsmail
3
We nemen contact op

Benieuwd naar een professionele printer in jouw organisatie?

Benieuwd naar de slimme oplossingen van PCI? Vul onderstaande contactformulier in en we nemen spoedig contact met je op.

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Neem contact met mij op en ik help je graag verder.

Sheila Dear
Sheila Dear PCI Ambassadeur
Terugbelverzoek indienen

Whitepaper over Print- en Documentstromen

magazine

Download onze gratis whitepaper over Print- en Documentstromen voor waardevolle inzichten. Laat je gegevens achter en ontvang de whitepaper.

"*" geeft vereiste velden aan

Veelgestelde vragen

Professionele printers zijn geavanceerde machines ontworpen voor hoge afdruksnelheden, grote volumes, en een breed scala aan afwerkingsmogelijkheden, ideaal voor bedrijfsmatig gebruik.

Professionele printers zijn sneller, kunnen grotere volumes aan, bieden hogere kwaliteit en meer afwerkingsmogelijkheden vergeleken met consumentenprinters die bedoeld zijn voor persoonlijk, minder intensief gebruik.

Een professionele printer zet digitale bestanden om in fysieke afdrukken met hoogwaardige inkt en biedt de mogelijkheid voor kleurenprints, dubbelzijdig afdrukken, en verschillende formaten en papierlading.

PCI biedt merkonafhankelijk advies, geavanceerde printoplossingen, en ondersteuning, zodat organisaties efficiënte documentmanagement en zakelijke communicatie kunnen realiseren.

Groen printen omvat het gebruik van energiezuinige printers, dubbelzijdig afdrukken, en gerecycled papier om een verminderde ecologische voetafdruk te realiseren.

PCI biedt koop- en leaseopties met ondersteuning en advies. Klanten kunnen kiezen voor een aanpak die past bij hun behoeften, inclusief onderhoud en service.

De kosten variëren afhankelijk van het model, de functionaliteiten, en het aankoop- of leaseplan. Specifieke prijsinformatie is op aanvraag beschikbaar.

Ja, met Print-as-a-Service (PaaS) van PCI kun je veilig en efficiënt professioneel printen vanuit huis, met volledige ondersteuning en zonder zorgen over onderhoud of inkt.

"*" geeft vereiste velden aan

Inschrijfformulier nieuwsbrief PCI

Ik ben geïnteresseerd in*

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe laat wilt u gebeld worden?
U kunt meerdere tijdslots aangeven.

Contact opnemen
Voorwaarden*
Op de hoogte