Het Nederlandse Van Mossel Automotive geniet in de hele Benelux bekendheid. Dit mobiliteitsbedrijf is dealer van 28 automerken, heeft 25 schadevestigingen en een leasevloot van bijna 100.000 auto’s. Ook voor occasions, financiering en autoverzekeringen kan particulier en zakelijk Nederland, België en Luxemburg bij Van Mossel terecht. Een organisatie met zo’n omvang vereist een strakke, eenduidige organisatie. Een van de partijen waar Van Mossel mee samenwerkt om dat te bewerkstelligen is PCI.

van mossel

Printers en IT-hardware van PCI

Van Mossel groeit in hoog tempo via overnames. Om grip te houden op het beheer van alle vestigingen richt Van Mossel elke nieuwe locatie standaard opnieuw in met IT-hardware en printers van PCI. Rens Boeren, ICT Directeur Nederland, is erg te spreken over de samenwerking: “Onze accountmanagers bij PCI schakelen snel en goed. Ze leveren de installaties, maar denken ondertussen ook actief mee over nieuwe oplossingen die onze organisatie verder helpt op het gebied van IT, AV en print. En de uitnodiging om naar PCI Inspire te komen, waardeer ik ook. Het was interessant om tijdens het rondetafelgesprek over IT in de automotive te horen hoe onze concullega’s omgaan met thema’s waar we allemaal mee te maken hebben zoals security en awareness.“

“De samenwerking met PCI verloopt hartstikke goed. Ze denken mee en geven ons inzicht in wat mogelijk is qua IT, AV en print.”

Inrichting nieuwbouw hoofdkantoor

Ondertussen verrijst er vlak naast de A59 in Waalwijk een nieuw hoofdkantoor van Van Mossel. Rens: “PCI is nauw betrokken bij de inrichting van de nieuwbouw. Ze denken onder andere met ons mee over de ledwall en de andere schermen die we erin willen hebben en over audio. Ze maken bijvoorbeeld een luidsprekerplan inclusief tekeningen zodat we straks speakers hebben die precies het juiste volume geven.”

Customer Service

Waar kunnen we je mee helpen?

Customer Service Klantenservice

"*" geeft vereiste velden aan

Inschrijfformulier nieuwsbrief PCI

Ik ben geïnteresseerd in*

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe laat wilt u gebeld worden?
U kunt meerdere tijdslots aangeven.

Contact opnemen
Voorwaarden*
Op de hoogte