Donderdag 19 mei (Haaksbergen) en donderdag 9 juni (Lijnden) organiseerde PCI het klant-event PCI Inspire. Een Kennis-event met verschillende sessies over de ideale werkomgeving op het gebied van IT, informatie en communicatie. Kijk de aftermovies om een indruk te krijgen wat wij doen om te zorgen dat je verder kunt met IT.

Get inspired!

Wil je weten hoe wij onze klanten verder helpen met IT? Wil je PCI Inspire (her)beleven in één minuut? Bekijk dan onze Aftermovies van het event in Haaksbergen en Lijnden. Samen met onze partners hebben kijken we terug op twee succesvolle dagen waar we onze gasten hebben meegenomen in verschillende sessies. Van IT-infrastructuur tot documentmanagement, van visuele communicatie tot Cloud-werkplek en van veilig werken tot samenwerken. Alles voor een ideale werkomgeving.

PCI Inspire Lijnden

PCI Inspire Haaksbergen

In PCI Customertalk lees je mini-interviews met onze klanten die aanwezig zijn op één van de PCI-events. Laat je inspireren door onze klanten en lees de korte verhalen over de ideale werkomgeving, samenwerken en IT.

In onze nieuwsbrief geven we informatie en trends over wat er in de markt van ICT speelt. Meld je nu aan en blijf op de hoogte van deze ontwikkelingen

"*" geeft vereiste velden aan

Inschrijfformulier nieuwsbrief PCI

Ik ben geïnteresseerd in*

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe laat wilt u gebeld worden?
U kunt meerdere tijdslots aangeven.

Contact opnemen
Voorwaarden*
Op de hoogte