A-Partners waar we trots op zijn
Deze organisaties gingen je voor

De kracht van PCI Cloud

Met PCI Cloud profiteer je van alle voordelen die cloud te bieden heeft. Door gedeelten van je infrastructuur te migreren naar de cloud, kun je het onderhoud van je on-premises datacenters terugschroeven, geld besparen op hardwarekosten en real-time bedrijfsinzichten krijgen. Bovendien heb je de mogelijkheid om je IT-resources naar behoefte op- en af te schalen. Wij beheren de infrastructuur terwijl je je eigen software aanschaft, installeert, configureert en beheert.

it pictogram future

PCI Cloud staat voor de visie van PCI op de moderne cloud-omgeving. Multi Cloud combineert het beste van twee werelden: on-premises IT met infrastructuur in de cloud. Want soms wil of moet een organisatie een deel van de ICT en de data onder eigen dak houden, terwijl een ander deel prima in de cloud van een derde partij kan draaien. Het is dan wel cruciaal dat zo’n Multi Cloud-omgeving gemakkelijk te managen is, goed beveiligd en kosteneffectief in gebruik. Met een gedegen Multi Cloud-strategie, waar PCI Cloud voor staat, krijg je dat voor elkaar.

De meest voorkomende uitdagingen aanpakken van de Multi Cloud

Een Multi Cloud strategie biedt uitkomst: naar de private of public cloud als het kan, on-premises (in eigen huis) als het moet. Het uitrollen en beheren van zo’n Multi Cloud-omgeving roept nog heel wat vragen op: hoe veilig is het, wat gaat het kosten en hoe houden we controle? Bovendien moeten de eigen IT-professionals deze uitdaging combineren met hun dagelijkse werkzaamheden. De overgang van on-premises IT naar een Multi Cloud-omgeving kan uitdagend zijn. Er zijn verschillende valkuilen waar jij rekening mee moet houden. PCI helpt en adviseert je hierbij deze uitdagingen goed te kunnen tackelen en eventuele gevolgen te voorkomen.

 

PCI neemt werk uit handen met Multi Cloud

Met PCI Cloud nemen onze experts zowel de installatie, configuratie, support en het beheer van je Multi Cloud-omgeving voor hun rekening. Op die manier ontlast je de IT-professionals bij het uitvoeren van de dagelijkse cloud activiteiten en blijft de bedrijfsvoering efficiënter. Dit wil niet zeggen dat IT-professionals niet in staat zijn deze taken uit te voeren, maar de uitbesteding stelt hen wel in staat zich te concentreren op de strategische activiteiten van het bedrijf. Met andere woorden, jij doet waar je goed in bent en wij zorgen voor de rest.

 

Hoe werken wij aan jouw Multi Cloud?

Om tot een ideale samenstelling te komen, brengen we eerst jouw huidige infrastructuur en services in kaart. Aan de hand daarvan bepalen we wat in aanmerking komt voor migratie naar de Cloud en wat achterblijft. Daarna maken we een ontwerp van hoe je infrastructuur, al dan niet stap voor stap, verhuisd kan worden naar de Multi Cloud. Als het ontwerp is goedgekeurd, verzorgen wij ook de volledige implementatie en verhuizing van bijvoorbeeld de data. Daarna staan onze experts tot je dienst voor het beheer.

pci cloud
5 redenen om te vertrouwen op PCI Multi Cloud:

Zo werkt PCI Multi Cloud

  • Kostenbesparend: door alleen de nodige apparatuur on-promises te hebben, bespaar je kosten voor de aanschaf en het onderhoud van hardware en het configureren en beheren van een fysiek datacenter.
  • Meer flexibiliteit: door een deel van je workloads naar de cloud te verplaatsen, benut je de schaalbaarheid en flexibiliteit van de cloud, terwijl je tegelijkertijd controle behoudt over de on-premises omgeving.
  • Stabiel, betrouwbaar én ondersteunend: door de naadloze integratie met jouw on-premises omgeving biedt PCI een uniforme en geïntegreerde Multi Cloud-omgeving.
  • Brengt applicaties sneller bij gebruiker: een nieuw product of initiatief lanceren? In de PCI Cloud is de nodige compute in een handomdraai beschikbaar - de benodigde infrastructuur ligt al klaar.
  • Bedrijfscontinuïteit verbeteren: dankzij de juiste SLA’s helpt PCI Cloud je de kosten voor bedrijfscontinuïteit te verlagen en beschik je te allen tijde over je applicaties en data.

PCI Cloud for the Edge, powered by HPE GreenLake

Om onze klanten het beste van twee werelden te bieden, hebben we geïnvesteerd in het innoveren van onze PCI Cloud. We hebben de voordelen van Cloud nu ook beschikbaar gemaakt voor de Edge en on-premises. Daarmee breekt een nieuw tijdperk aan waarin niet Cloud alleen, maar de hybride Cloud concurrentievoordeel gaat opleveren. Onze specialisten voerden hier uitgebreid onderzoek naar uit, zodat de voordelen hiervan in het platform opgenomen konden worden. Het platform is een samenwerking tussen PCI en HPE waarbij PCI het onderscheid maakt met de managed dienstverlening. Het stelt ons in staat de noodzakelijke management, security- en back-up oplossingen toe te voegen aan de oplossing. Een krachtige all-in-one oplossing, met het beste wat de Cloud en on-premises te bieden heeft.

Meer informatie

Is jouw onderneming klaar voor cloud innovatie?

Met PCI ben je zo op weg naar een moderne Multi Cloud-ervaring. Wij geven passend advies en nemen het werk voor jou uit handen. Wij zorgen voor een uniform, cost-driven beheer van jouw Multi Cloud omgeving. Bovendien helpen wij deze geheel te automatiseren. Alles zodat jij hier niet langer meer naar hoeft om te kijken en je kunt focussen op andere belangrijke werkzaamheden. Laat dit aan PCI over.

Colleagues Problem Solving At Computer Together
PCI IT

PCI helpt met jouw cloud omgeving

Wil jij een passende oplossing voor jouw cloud omgeving? Dan is PCI hier de ideale partner voor. Wij zijn al jarenlang actief met IT voor op maat gemaakte clouddiensten. Binnen onze diensten bieden wij diverse oplossingen voor jouw cloud, zoals Private Cloud Servcer, Cloud Werkplek, Cloud Readiness Assessment en MaaS. Kunnen wij jouw organisatie ook helpen met ondersteuning en een betrouwbare IT-omgeving?

PCI helpt je verder met IT

Je kunt PCI terecht voor meer dan alleen de cloud. PCI helpt je met een ideale, moderne werkplek creëren voor iedere medewerker binnen een organisatie. Of het nu gaat om een werkplek reserveren, de juiste veiligheid creëren, een optimale print & scan omgeving of een vergaderruimte inrichten; PCI biedt de juiste oplossing. En dat voor iedere branche. Wij zorgen voor een optimale werkomgeving met een sterke IT-infrastructuur.

Neem contact met ons op

Vul ons contactformulier in, dan nemen wij snel contact met je op om je zo optimaal van dienst te zijn.

1
Vul in en verstuur
2
Bevestigingsmail
3
We nemen contact op

Vrijblijvend advies krijgen over de PCI Cloud?

Benieuwd naar de slimme oplossingen van PCI? Vul onderstaande contactformulier in en we nemen spoedig contact met je op.

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Neem contact met mij op en ik help je graag verder.

Sheila Dear
Sheila Dear PCI Ambassadeur
Terugbelverzoek indienen

Whitepaper over de PCI Cloud

pci cloud

Download onze gratis whitepaper over de PCI Cloud voor waardevolle inzichten. Laat je gegevens achter en ontvang de whitepaper.

"*" geeft vereiste velden aan

"*" geeft vereiste velden aan

Inschrijfformulier nieuwsbrief PCI

Ik ben geïnteresseerd in*

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe laat wilt u gebeld worden?
U kunt meerdere tijdslots aangeven.

Contact opnemen
Voorwaarden*
Op de hoogte