Donderdag 7 mei 2020 kwam Colette Zee (Algemeen Directeur IT4Kids) naar het hoofdkantoor van PCI in Lijnden om een cheque in ontvangst te nemen van Alona Balaba (Manager Purchasing en Contracting PCI) én sinds kort trotse ambassadeur van DLW, de stichting van PCI die zich inzet voor hulpbehoevende jongeren.

Sport, kinderen en IT

Eind 2019 startte de eerste gesprekken tussen de twee stichtingen, die beide de gemene deler hebben als het gaat om het lot van kinderen. De klik was al snel een feit en de combinatie sport, kinderen en IT geeft alle ruimte om creatief te kijken hoe we de ambities van IT4Kids kunnen ondersteunen.

IT4kids

Duurzame samenwerking

‘Wij stimuleren onze relaties om oude hardware te doneren. Dat heeft nog waarde en hoeft niet zomaar aan de kant gezet te worden. IT4Kids zamelt deze hardware, zoals computers, laptops en monitoren in. Met de opbrengsten hiervan worden goede doelen gesteund. Ik vind het een prachtig en duurzaam initiatief, die wij graag ondersteunen,’ aldus een enthousiaste René Uiterweerd, voorzitter van Stichting DLW.

50 kinderen

Corona of niet, ook nu zijn naast de inzameling van oude hardware donaties nodig. Stichting DLW nodigde Colette uit om een donatie in ontvangst te nemen, waarmee 50 kinderen een duurzame sportkans in het vooruitzicht stellen. Met een keurige anderhalve meter afstand in de buitenlucht is de cheque goed terecht gekomen.

Lees meer over de samenwerking tussen IT4Kids en PCI in het interview met Alona Balaba van PCI

"*" geeft vereiste velden aan

Inschrijfformulier nieuwsbrief PCI

Ik ben geïnteresseerd in*

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe laat wilt u gebeld worden?
U kunt meerdere tijdslots aangeven.

Contact opnemen
Voorwaarden*
Op de hoogte