Op 15 juni 2022 is het structurele partnership ondertekend door Alona Balaba van DLW en Colette Zee, directrice van IT4Kids, in het Koninklijk Theater Tuschinski in Amsterdam. Friends of IT4Kids zijn meerjarige partnership pakketten waarbij een duurzaam partnership met IT4Kids kan worden uitgedragen.

Alona Balaba, van DLW: “Wij hopen zo lang mogelijk samen met IT4Kids door te gaan, zodat we zoveel mogelijk kinderen kunnen helpen. Het is heel belangrijk om kinderen te helpen bij de sociale ontwikkeling en het creëren van #skills4life. De kinderen zijn de toekomst. Wij willen met DLW, als Friends of IT4Kids, bijdragen aan de ontwikkeling van de kinderen in Nederland die dat zo hard nodig hebben en wat extra support kunnen gebruiken.”

IT4kids

Door leren wijzer en IT4Kids

Sinds 2012 steunt PCI met stichting DLW meerdere goede doelen waaronder IT4Kids. Bij elk goed doel helpen zij kinderen in de leeftijdscategorie tot 18 jaar. Medewerkers, leveranciers en partners van PCI stropen keer op keer de mouwen op om kinderen te helpen. Het bedrag dat zij doneren moet bijdragen aan het welzijn en de gemoedstoestand van het kind, of een toevoeging zijn om dit te bereiken. Lees hier meer over DLW.

Vanaf 2019 is IT4Kids één van de vaste goede doelen van Stichting DLW. Daarnaast doneert PCI al een aantal jaar haar afgeschreven hardware en activeert zij als een ware ambassadeur haar netwerk om ook hardware te doneren.

Bron:IT4Kids

"*" geeft vereiste velden aan

Inschrijfformulier nieuwsbrief PCI

Ik ben geïnteresseerd in*

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe laat wilt u gebeld worden?
U kunt meerdere tijdslots aangeven.

Contact opnemen
Voorwaarden*
Op de hoogte