Na een periode van intensieve voorbereiding starten op zondag 18 september aanstaande onze DLW/PCI Ambassadeurs voor de 10 Engelse Mijl hardlopen en 115 kilometer fietsen. Met de Dam-tot-Dam wil de stichting Door Leren Wijzer geld ophalen voor het goede doel. Onze missie is het om zoveel mogelijk geld op te halen voor onze microdoelen. Doelen waarmee we geld ophalen en kinderen kunnen helpen die dat nodig hebben. Kijk op onze website voor de doelen die we steunen.

Wie ga jij sponsoren en belonen voor zijn of haar prestatie? Uiteindelijk is elke kilometer die gelopen of gefietst wordt een stap dichterbij om kinderen verder te helpen. Sponsoren is eenvoudig. Vul de velden in en help Stichting DLW.

Dam tot damloop 10 Engelse Mijl

Op zondag 18 september a.s. kunnen 50.000 hardlopers meedoen aan de Dam tot Damloop. De ongeëvenaarde sfeer, de IJtunnel, één van de grootste Businesslopen ter wereld en het feit dat start en finish in twee verschillende steden liggen, maken dit evenement zo bijzonder. De 10 Engelse Mijl zal starten aan de Prins Hendrikkade te Amsterdam en eindigen bij de Peperstraat te Zaandam.

Fietsclassic 115 kilometer

Naast de hardlopers gaat dit jaar ook een aantal collega’s met de fiets het avontuur aan. Een unieke ervaring met je fiets door de tunnel en dan van dam tot dam over een afstand van 115 km. De racers gaan via Amsterdam, delen van het Dam tot Damloop parcours naar Dammen als Zaandam, Oost Knollendam en Monnickendam. Via Uitdam en Durgerdam over de Amsterdamse bruggen door de binnenstad naar finish op de Dam.

Sponsor

Sponsoren

Via het formulier op deze pagina kun je een deelnemer sponsoren en daarmee het door jouw ingevoerde bedrag doneren aan Stichting DLW.

1. Vul de velden volledig in.
2. Kies uit het drop-down menu de deelnemer die je wilt sponsoren.
2. Geef het bedrag op dat je wilt sponsoren en klik op de doneren button.
3. Je wordt hierna doorgestuurd naar een beveiligde pagina, waarna jij je ingevulde donatie met de gewenste betaalmethode kan overmaken naar Stichting Door Leren Wijzer.

Naam(Vereist)
Vul hier het gewenste sponsorbedrag in.
Betaalmethode

"*" geeft vereiste velden aan

Inschrijfformulier nieuwsbrief PCI

Ik ben geïnteresseerd in*

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe laat wilt u gebeld worden?
U kunt meerdere tijdslots aangeven.

Contact opnemen
Voorwaarden*
Op de hoogte