DLW Loterij

Van Dyson föhn tot weekendje cabrio rijden. Voor iedereen zit er wel iets in de loterij om mee te doen. Vanaf nu kun je loten kopen en kans maken op deze prachtige prijzen. De opbrengst van de loterij wordt volledig ingezet om onze goede doelen te helpen. De prijzenpot is dus goed gevuld. Zo is er ook een koffiemachine t.w.v. € 1.600,-, een LG TV of ga je misschien wel naar de skybox van Heracles!

Je kunt loten kopen t/m woensdag 10 januari 16:00 uur.

Jouw euro’s gaan naar de kinderen

Natuurlijk is het leuk om prijzen te winnen. Maar je wilt vast ook weten wat er met het geld gebeurt dat je uitgeeft aan de loten. Daar hebben we als stichting uiteraard een goede bestemming voor en jij kunt hier ook initiatief in nemen. Want Stichting DLW helpt kinderen tot 18 jaar op het gebied van ziekte, revalidatie, educatie en zorg. Op onze site zie je hiervan een aantal voorbeelden.

Lokale initiatieven
Dit jaar steunen we bijvoorbeeld Sterren Stralen. Een initiatief van de Rotaryclub Haaksbergen en Rotaryclub Neede. Sommige kinderen kunnen niet meedoen met leeftijdsgenoten, omdat er thuis geen geld is voor een laptop, smartphone of fiets. Daarom een steuntje in de rug voor de kinderen.

Is er bij jou iets in je omgeving waar je betrokken bij bent en is hier geld voor nodig? Laat het ons weten en wellicht kan Stichting DLW helpen. Mail dlw@pci.nl.

"*" geeft vereiste velden aan

Inschrijfformulier nieuwsbrief PCI

Ik ben geïnteresseerd in*

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe laat wilt u gebeld worden?
U kunt meerdere tijdslots aangeven.

Contact opnemen
Voorwaarden*
Op de hoogte