DLW Loterij

Doe jij mee met de loterij van DLW? Vanaf nu kun je loten kopen en kans maken op prachtige prijzen. De opbrengst van de loterij wordt volledig ingezet om onze goede doelen te helpen. De prijzenpot is goed gevuld. Zo is er o.a. een koffiemachine t.w.v. € 1.600,-, een LG TV en een aantal BOSE bluetooth speakers.

Jouw geld wordt goed besteed

Natuurlijk is het leuk om prijzen te winnen. Maar je wilt vast ook weten wat er met het geld gebeurt dat je uitgeeft aan de loten. Daar hebben we als stichting uiteraard een goede bestemming voor en jij kunt hier ook initiatief in nemen. Want Stichting DLW helpt kinderen tot 18 jaar op het gebied van ziekte, revalidatie, educatie en zorg. Op onze site zie je hiervan een aantal voorbeelden.

Lokale initiatieven
Een recent initiatief vanuit PCI collega’s is o.a. een donatie aan Bouwkeet, waarbij we een bedrag van €1.000,- doneerde, waardoor VR-headsets gekocht konden worden. Hiermee hielpen we jongeren in achterstandswijken om workshops volgen en dingen te leren. Ook ging er €1.000,- naar Stichting Pendrecht Vooruit, die jongeren opvangt, les geeft en activiteiten organiseert in vakanties. De donatie droeg bij aan de gameroom met Playstations. Heb je ook een lokaal initiatief waarbij je betrokken bent en is hier geld voor nodig? Wellicht kan Stichting DLW helpen. Mail dlw@pci.nl.

"*" geeft vereiste velden aan

Inschrijfformulier nieuwsbrief PCI

Ik ben geïnteresseerd in*

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe laat wilt u gebeld worden?
U kunt meerdere tijdslots aangeven.

Contact opnemen
Voorwaarden*
Op de hoogte