PCI Inspire is mogelijk dankzij onze partners
Het aanmelden voor Inspire 2023 is niet meer mogelijk.
PCI zet haar deuren open

Van veilige IT-omgeving tot hybride werkplek. Daar gaat het over als je naar PCI Inspire komt. In gerichte kennissessies pak je learnings op en krijg je tips van onze specialisten en partners. Met inhoudelijke en technische sessies plan je eenvoudig zelf je programma. Kom je 14 september naar ons kantoor in Lijnden? Op die dag staan de deuren open en ontvangen we je graag om je verder te helpen met IT.

Op de beursvloer vind je meer dan twintig partners die klaar staan om in gesprek te gaan over IT en alles weten van de ideale werkomgeving. Onze specialisten én de specialisten van onze partners zijn de hele dag aanwezig om je verder te helpen. In combinatie met inspirerende kennissessies is alles in huis voor een leerzame en inspirerende dag.

Partners

Zonder partners geen PCI Inspire. Want samen krijgen we het voor elkaar om je verder te helpen. Met meer dan twintig sterke merken uit de IT-branche verzorgen we sessies en is een beursvloer gecreëerd waar menig event jaloers op is.

Kennissessies

Kies de sessie die bij je past en stel eenvoudig jouw programma samen voor je bezoek. Wil je een technische sessie volgen? Selecteer eenvoudig in het formulier op deze pagina. Kies je een dagdeel, blijf je lunchen of plan je de hele dag vol? Je bent van harte welkom.

Beursvloer

De beursvloer van PCI Inspire kent tweeëntwintig stands waar onze partners met kennis en kunde op je staan te wachten. De hele dag door kun je terecht op de thematische beurspleinen. Heb je een vraag? Dan kun je altijd terecht bij één van onze PCI Ambassadeurs ter plaatse.

Het aanmelden voor Inspire 2023 is niet meer mogelijk.

PCI Inspire Lijnden

Op het hoofdkantoor in Lijnden (Amsterdam) kwamen zo'n 150 bezoekers naar verschillende kennissessies over IT en de ideale werkomgeving.

PCI Inspire Haaksbergen

De showroom van Haaksbergen met haar inspirerende Stonehenge-video (360-experience), exhibitions en inspirerende kennissessies.

"*" geeft vereiste velden aan

Inschrijfformulier nieuwsbrief PCI

Ik ben geïnteresseerd in*

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe laat wilt u gebeld worden?
U kunt meerdere tijdslots aangeven.

Contact opnemen
Voorwaarden*
Op de hoogte