Hou je agenda vrij, want donderdag 22 juni (Haaksbergen) en donderdag 14 september (Lijnden) ben je van harte welkom op PCI Inspire 2023! Het PCI-kennisevent met sessies gericht op de ideale IT-werkomgeving. Van IT security to hybrid workplace. Samen met onze partners en gastsprekers word je geïnformeerd over en verder geholpen met actuele onderwerpen als security, veilig online vergaderen, werken in de Cloud en managed IT infrastructure. Wil je weten wat je kunt verwachten op PCI Inspire? Kijk dan hier de aftermovies.

PCI Inspire Lijnden

Op het hoofdkantoor in Lijnden (Amsterdam) kwamen zo'n 150 bezoekers naar verschillende kennissessies over IT en de ideale werkomgeving.

PCI Inspire Haaksbergen

De showroom van Haaksbergen met haar inspirerende Stonehenge-video (360-experience), exhibitions en inspirerende kennissessies.

Aanmelden PCI Inspire 2023

Meld je aan en ontvang een mail zodra de programma’s compleet zijn en je in kunt schrijven voor onze kennissessies. Van IT-infrastructuur tot documentmanagement, van visuele communicatie tot Cloud-werkplek en van veilig werken tot samenwerken. Alles voor een ideale werkomgeving.

  • Vrijblijvende aanmelding voor PCI Inspire 2023
  • Dagvullend programma met inspirerende kennissessies en innovatieve oplossingen
  • Heerlijke lunch en afsluitende borrel inbegrepen

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
PCI Inspire 2023 komt dit jaar naar Haaksbergen én Lijnden. Waar ga jij naartoe?

"*" geeft vereiste velden aan

Inschrijfformulier nieuwsbrief PCI

Ik ben geïnteresseerd in*

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe laat wilt u gebeld worden?
U kunt meerdere tijdslots aangeven.

Contact opnemen
Voorwaarden*
Op de hoogte