PCI Talks… is een Webinar-format waar IT-kennis wordt gedeeld om je verder te helpen met uiteenlopende onderwerpen. Van security tot werken in de Cloud en van managed services omgevingen tot veilig samenwerken. Specialisten en partners van PCI komen maandelijks bij elkaar in de studio om te praten, te adviseren en actuele onderwerpen helder te maken.

onderweg it

Welkom bij deze editie van PCI Talks waarbij we ons dit keer richten op een cruciaal aspect van cybersecurity – Compliancy. Bedrijven worden steeds meer geconfronteerd met wet- en regelgeving en moeten voldoen aan verschillende normen en standaarden om hun gegevens en systemen te beschermen. 

Tijdens deze webinar gaan we in gesprek met  Danny Zeegers, Technical Sales (NIS2 Expert) bij SerSo, Karin Printemps, Projectmanager (NIS2 Expert) bij SerSo en Jan Swaters, Technisch Directeur IT bij PCI, en met hen bespreken we welke impact de NIS2 regelgeving heeft op het gebied van Compliancy. We kijken naar de belangrijkste uitdagingen waarmee organisaties te maken hebben en gaan krijgen bij het voldoen aan deze wet- en regelgeving en hoe je hiermee jouw beveiligingsstrategie kunt optimaliseren. 

Daarnaast zullen we ook ingaan op de rol van technologieën en processen bij het voldoen aan de vereisten voor Compliancy. We bespreken hoe je jouw beveiligingsstrategie kunt verbeteren door het gebruik van de nieuwste technologieën en processen, zoals Vulnerability Management en Threat Management. 

Als je wilt weten hoe je jouw organisatie kunt beschermen tegen cyberdreigingen door te voldoen aan wet- en regelgeving en normen, dan is dit de webinar voor jou. Meld je nu aan en krijg waardevolle inzichten van onze experts over hoe je Compliancy kunt integreren in jouw beveiligingsstrategie. 

 

Tafelgasten

Danny Zeegers, Technical Sales (NIS2 Expert) bij SerSo 

Karin Printemps, Projectmanager (NIS2 Expert) bij SerSo 

Jan Swaters, Technisch Directeur bij PCI 

Moderator

René van Hees, Commercieel Directeur bij PCI (Moderator)

Krijg toegang tot de PCI Talks... Compliancy

"*" geeft vereiste velden aan

"*" geeft vereiste velden aan

Inschrijfformulier nieuwsbrief PCI

Ik ben geïnteresseerd in*

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe laat wilt u gebeld worden?
U kunt meerdere tijdslots aangeven.

Contact opnemen
Voorwaarden*
Op de hoogte