PCI Talks is een Webinar-format waar IT-kennis wordt gedeeld om je verder te helpen met uiteenlopende onderwerpen. Van security tot overal werken in de Cloud en van managed services omgevingen tot veilig hybride samenwerken. Specialisten en partners van PCI komen maandelijks bij elkaar in de studio om te praten, te adviseren en actuele onderwerpen helder te maken.

Welkom bij deze webinar van de PCI Talks op het Inspire in Lijnden. Tijdens deze PCI Talks richten we ons op de hybride werkplek, en wat daarbij komt kijken. Nog nooit is de technologie zo vooruitstrevend geweest, maar zijn ook de eisen van werknemers zo hoog geweest. Aan bod komen zowel de mogelijkheden die er tegenwoordig zijn, als de uitdagingen die bedrijven ondervinden. Hoe kunnen we ervoor zorgen dat de IT-omgeving veilig blijft in deze hybride werkomgeving?

Tijdens deze webinar gaan we in gesprek met Pieterjan van der Werf, IT Service manager en Gerard Tunteler, Lokale Overhead Lead. We bespreken we de nieuwste trends en uitdagingen op het gebied van het creëren van een veilige, goed werkende hybride werkplek.

onderweg it

IT-omgeving en Hybride Werkplek

We zullen ons concentreren op de cruciale aspecten van IT-infrastructuur, beveiliging en gebruikerservaring specifiek voor een hybride werkomgeving. We bespreken hoe organisaties effectief hun IT-omgeving kunnen beveiligen in het licht van hedendaagse bedreigingen, zoals ransomware, phishing en gegevenslekken, allemaal binnen de context van hybride werken. Hierbij zoomen we in op de innovatieve technologieën en best practices die essentieel zijn voor het opzetten van een robuuste beveiligingsstrategie in zo’n gemengde werkomgeving.

Bovendien zullen we de uitdagingen en mogelijkheden van hybride werken verkennen, zoals het dynamisch beheer van identiteiten en toegangsrechten, het handhaven van gegevensprivacy en het waarborgen van een vlotte samenwerking tussen teams, ongeacht hun locatie. We zullen strategieën en technologische oplossingen onder de loep nemen die organisaties kunnen helpen bij het leveren van een superieure gebruikerservaring en het verhogen van de algehele productiviteit.

Samengevat biedt deze webinar diepgaande kennis en hands-on advies voor organisaties die de stap zetten naar hybride werken en die de integriteit en veiligheid van hun IT-omgeving willen garanderen.

Guests:

Pieterjan van der Werf – IT Service Manager bij Natuurmonumenten
Gerard Tunteler – Lokale Overheid Lead bij HPE
Egbert van den Bosch – Manager Digital Transformation Services bij PCI

Moderator:

René van Hees – Commercieel Directeur IT bij PCI

 

"*" geeft vereiste velden aan

Inschrijfformulier nieuwsbrief PCI

Ik ben geïnteresseerd in*

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe laat wilt u gebeld worden?
U kunt meerdere tijdslots aangeven.

Contact opnemen
Voorwaarden*
Op de hoogte