PCI Talks… is een Webinar-format waar IT-kennis wordt gedeeld om je verder te helpen met uiteenlopende onderwerpen. Van security tot werken in de Cloud en van managed services omgevingen tot veilig samenwerken. Specialisten en partners van PCI komen maandelijks bij elkaar in de studio om te praten, te adviseren en actuele onderwerpen helder te maken.

In deze editie van PCI Talks… richten we ons op de verschuiving naar de Cloud. De Cloud wordt steeds meer gezien als een noodzakelijke stap voor organisaties die hun IT-strategie willen moderniseren, hun schaalbaarheid willen vergroten en hun kosten willen verlagen. Een Multi-Cloudomgeving biedt hierin veel mogelijkheden en onze specialisten delen hierover hun kennis.

onderweg it

In onze nieuwe PCI Talks richten we ons op de verschuiving naar de cloud. De cloud wordt steeds meer gezien als een noodzakelijke stap voor organisaties die hun IT-strategie willen moderniseren, hun schaalbaarheid willen vergroten en hun kosten willen verlagen. Een Multi-Cloudomgeving biedt hierin veel mogelijkheden en onze specialisten delen hierover hun kennis. Met PCI Cloud komt dat prima voor elkaar.

Multi Cloud omgeving

Een eindbestemming zou een Multi-Cloudomgeving kunnen zijn, waarin jouw bedrijf profiteert van de specifieke voordelen van on-premises, private en public clouds. Uiteraard moet zo’n Multi Cloud-omgeving gemakkelijk te managen zijn, goed worden beveiligd en kosteneffectief zijn in het gebruik.

Cloud Experts

Tijdens deze webinar gaan we in gesprek met experts uit het werkveld. Dat zijn Dennis Krukkert – Specialist HPE Greenlake cloud & managed infrastructure en Jan Swaters – Technisch directeur IT bij PCI IT Solutions.

We bespreken het Why-How-What van Cloud in het algemeen en PCI Cloud in het bijzonder. We zoomen in op het managen van meerdere cloud-omgevingen (Multi Cloud), op de beveiliging en natuurlijk ook op het kostenaspect.

  • Wat is het, waarom zou je het gebruiken?
  • Waar moet je op letten bij je overwegingen en welke voordelen ga je precies bereiken?
  • Wat zijn de use cases?

Kortom, deze webinar biedt jou waardevolle inzichten als je – deels – wilt overstappen naar de cloud of als je je cloud-strategie wilt verbeteren. Meld je nu aan en krijg waardevolle inzichten van onze experts over hoe je de beste afweging tussen on-premises en cloud bepaalt.

Krijg toegang tot de PCI Talks... Multi Cloud

"*" geeft vereiste velden aan

"*" geeft vereiste velden aan

Inschrijfformulier nieuwsbrief PCI

Ik ben geïnteresseerd in*

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe laat wilt u gebeld worden?
U kunt meerdere tijdslots aangeven.

Contact opnemen
Voorwaarden*
Op de hoogte