PCI Talks… is een Webinar-format waar IT-kennis wordt gedeeld om je verder te helpen met uiteenlopende onderwerpen. Van security tot werken in de Cloud en van managed services omgevingen tot veilig samenwerken. Specialisten en partners van PCI komen maandelijks bij elkaar in de studio om te praten, te adviseren en actuele onderwerpen helder te maken.

onderweg it

Kwetsbaarheid is te managen

In deze PCI Talks… richten we ons op Vulnerability Management en hierin een vaak onderschat onderwerp; de impact van de menselijke factor. Als organisatie kun je namelijk nog zóveel technologieën en processen hebben om je te beschermen tegen cyberaanvallen, de mensen in jouw organisatie vormen de grootste uitdaging.

We gaan aan tafel in gesprek met Frank Schonewille, Quality & Security Specialist bij vCare, Tom D’Hoore, Partner Manager bij Phished.io en Jan Swaters, Technisch Directeur IT bij PCI. Met hen kijken we naar de menselijke factor bij het beheer van kwetsbaarheden. We praten over hoe menselijke fouten en gebreken in het proces een organisatie kunnen blootstellen aan bedreigingen en wat je kunt doen om deze risico’s te minimaliseren.

We bespreken het belang van training, bewustmaking van medewerkers en hoe dit kan helpen om menselijke fouten te verminderen en de beveiliging te verbeteren. We kijken naar best practices voor het creëren van een veiligheidscultuur binnen jouw organisatie en het verbeteren van de compliance.

Daarnaast gaan we in op de rol van de leverancier en de Managed Service Provider bij het beheren van kwetsbaarheden. We bespreken hoe deze partijen hun kennis en ervaring kunnen gebruiken om de beveiliging van jouw organisatie te verbeteren en de risico’s te minimaliseren die voortvloeien uit de menselijke factor.

Tafelgasten

Frank Shonewille, Quality & Security Specialist bij vCare

Tom D’Hoore, Partner Manager bij Phished.io

Jan Swaters, Technisch Directeur IT bij PCI

 

Moderator

René van Hees, Commercieel Directeur IT bij PCI (Moderator)

Krijg toegang tot de PCI Talks... Vulnerability Management

"*" geeft vereiste velden aan

"*" geeft vereiste velden aan

Inschrijfformulier nieuwsbrief PCI

Ik ben geïnteresseerd in*

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe laat wilt u gebeld worden?
U kunt meerdere tijdslots aangeven.

Contact opnemen
Voorwaarden*
Op de hoogte