Stichting DLW heeft als doel het ondersteunen van kinderen bij ziekte, zorg en revalidatie. Stichting DLW heeft een cheque mogen uitreiken aan Judith Ordelmans, voorzitster van de Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting, en moeder van de 9 jarige Babette. Coen Temmink, Salesmanager bij PCI Nederland, heeft gehoor gegeven aan de oproep van stichting DLW aan de medewerkers van PCI om te zien of er kinderen zijn die onze steun kunnen gebruiken.

Coen heeft goede vriendin Judith samen met haar dochter Babette aangedragen. Vanaf de geboorte is bij Babette Cystic Fibrosis (CF), beter bekend als taaislijmziekte vastgesteld. Deze ziekte wordt omschreven als een ongeneeslijke, erfelijke aandoende met dodelijke afloop, waarbij toenemende luchtweginfecties leiden tot onomkeerbare beschadiging van de longen en stoornissen in de spijsvertering. Op dit moment is van 650 kinderen in Nederland bekend dat zij CF hebben. De gemiddelde levensverwachting ligt op 40 jaar en door onderzoek neemt dit stap voor stap toe.

Hoe helpt Stichting DLW?

DLW ondersteunt fixeenfoutje.nl, waarbij een onderzoeksprogramma zich richt op het vinden van een medicijn op maat. Hierbij wordt gekeken naar wat er precies fout gaat in de cellen en hoe wordt gereageerd op bestaande en nieuwe medicijnen. Hiervoor wordt eenmalig weefsel afgestaan. Het doel dat wordt beoogd is dat de kwaliteit van leven wordt verhoogd. Een beter leven met minder medicijnen!

DLW is verheugd een steentje te kunnen bijdragen om deze ziekte beter te kunnen beheersen. Wil je meer informatie, ga dan naar fixeenfoutje.nl. Het bestuur van DLW bedankt iedereen die deze bijdrage mogelijk heeft gemaakt!

"*" geeft vereiste velden aan

Inschrijfformulier nieuwsbrief PCI

Ik ben geïnteresseerd in*

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe laat wilt u gebeld worden?
U kunt meerdere tijdslots aangeven.

Contact opnemen
Voorwaarden*
Op de hoogte