Newline Benelux en PCI faciliteren hybride werken in bedrijfsleven en onderwijs

Gebruiksvriendelijke, hightech interactieve panels voor het onderwijs. Daar startte Newline Benelux in 1995 mee. Tegenwoordig ontwikkelen ze nog steeds slimme toepassingen. Zoals touch screens met een antibacteriële glasplaat voor onderwijzen, presenteren, samenwerken, video callen en brainstormen. Met de heldere, overzichtelijke navigatiestructuur gaat de gebruiker intuïtief, als vanzelf door de menu’s. PCI zorgt dat de audiovisuele schermen van multinational Newline communiceren met alle bijbehorende randapparatuur en software. Samen faciliteren de twee bedrijven hybride werken en leren.

Newline

Progressieve hightech-toepassingen voor lesgeven en werken: Nederland loopt voorop

Partner manager Patrick Thomassen van Newline: “Als Nederland hebben we het uitstekend voor elkaar wat internetverbindingen betreft. We lopen daardoor voorop met progressieve manieren van lesgeven. Schoolverlaters hebben een ambassadeurfunctie in het promoten van die vernieuwing. Ze gaan het bedrijfsleven in en willen ook daar graag werken met innovatieve technieken. Technieken die zelfstandigheid stimuleren.” “Zélf beslissen en autonoom functioneren zijn echt typisch Nederlandse eigenschappen”, zegt ook Peter Paul Krijnen, Sales manager en mede-eigenaar van Newline: “En de leercurve? Binnen 10 minuten heb je ’t werken met onze toepassingen door: menu-icoontjes zijn in één oogopslag duidelijk. Eenvoudig en simpel voor degene die alleen de basisfuncties nodig heeft en uitnodigend voor mensen die graag leergierig dieper in het systeem duiken.”

Audiovisuele schermen Newline geïntegreerd met Microsoft

PCI stemt alle audiovisuele toepassingen van Newline perfect af met Microsoft. En dat bijvoorbeeld belangrijke brainstormsessies of grote online hoorcolleges vlotjes verlopen zonder storingen, daar zorgen PCI’s installateurs en monteurs voor. Newline is dus de productspecialist en PCI de oplossingsspecialist: ervaren in verbinden en aansluiten. Ook maakt Newline graag gebruik van de demo-functie in PCI’s showrooms, voor de broadcasting en presentatie van haar producten. Alles werkt goed met elkaar samen, dankzij een mooie synergie die al sinds 2014 bestaat tussen de twee organisaties.

“Newline levert hightech audiovisuele schermen. PCI zorgt voor installeren, aansluiten en toepassen van randapparatuur en software. Alles werkt goed met elkaar samen!”

Customer Service

Waar kunnen we je mee helpen?

Customer Service Klantenservice
Lees alles over Newline en PCI als partnersMeer informatie

"*" geeft vereiste velden aan

Inschrijfformulier nieuwsbrief PCI

Ik ben geïnteresseerd in*

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe laat wilt u gebeld worden?
U kunt meerdere tijdslots aangeven.

Contact opnemen
Voorwaarden*
Op de hoogte