IT starts with you

Wordt in jouw organisatie veilig gewerkt? En heb je voldoende oog voor security? Hoe wordt de data opgeslagen en gedeeld? Waar moet je aan denken bij een moderne werkplek? En hoe kan IT bijdragen aan duurzaamheidsdoelstellingen? Tijdens PCI Inspire verrijken we je met kennis en inzichten op het gebied van security, data, werkomgevingen en de impact op organisaties. Met gerichte kennissessies, speedseminars en een beursvloer waar onze partners je verder helpen, ben je na een dag Inspire helemaal up to date op het gebied van IT.

Kennis delen en verder praten over IT tijdens PCI Inspire

PCI Inspire draait om kennis delen. Samen met onze partners maken we ieder jaar een nieuw programma met kennissessies en speedseminars op het gebied van IT. Dit jaar ligt de aandacht op security en data. Heb je vragen of wil je meer weten naar aanleiding van een sessie of seminar? Dan zijn al onze partners en onze eigen specialisten aanwezig om je verder te helpen.

Ga je naar Haaksbergen of naar Lijnden? Of misschien wel naar allebei? Op dit formulier kun je vast aangeven dat je erbij bent en houden we je op de hoogte zodra je jouw eigen kennissessie-programma kunt samenstellen.
Dít is de toekomst van IT
Dít is de toekomst van IT

Kijk je mee in de toekomst van IT? Jan Swaters (Technisch Directeur IT bij PCI) weet alles van opkomende technologieën en trends in IT. In deze kennissessie staat digitalisering, efficiëntie en transformatie voorop. Je krijgt tools in handen om jouw organisatie voor te bereiden op een toekomst vol innovatie.

Speedseminars
Speedseminars

Stap binnen bij één van de inspirerende speedseminars tijdens dit event wanneer het jou uitkomt. Bezoek korte seminars die je snel informeren over IT-oplossingen gegeven door onze samenwerkingspartners en PCI specialisten.

Datagedreven werkplek
Datagedreven werkplek

Vanuit inzichten helpen we je verder met werkplekinrichting. Op basis van data is de efficiëntie zichtbaar van de actuele werkwijze en de methodes die kunnen worden toegepast om optimalisatie te realiseren. 'IT starts with you', wordt zichtbaar op PCI Inspire 2024.

Terugblik PCI Inspire Haaksbergen 2023

De showroom van Haaksbergen met haar inspirerende Stonehenge-video (360-experience), exhibitions en inspirerende kennissessies.

Terugblik PCI Inspire Lijnden 2023

Op ons kantoor in Lijnden kwamen 150 bezoekers naar verschillende kennissessies over IT en de ideale werkomgeving.

"*" geeft vereiste velden aan

Inschrijfformulier nieuwsbrief PCI

Ik ben geïnteresseerd in*

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe laat wilt u gebeld worden?
U kunt meerdere tijdslots aangeven.

Contact opnemen
Voorwaarden*
Op de hoogte