IT starts with you

Wordt in jouw organisatie veilig gewerkt? En heb je voldoende oog voor security? Hoe wordt de data opgeslagen en gedeeld? Waar moet je aan denken bij een moderne werkplek? En hoe kan IT bijdragen aan duurzaamheidsdoelstellingen? Tijdens PCI Inspire verrijken we je met kennis en inzichten op het gebied van security, data, werkomgevingen en de impact op organisaties. Met gerichte kennissessies, speedseminars en een beursvloer waar onze partners je verder helpen ben je na een dag Inspire helemaal up to date op het gebied van IT.

Registreer je hier voor PCI Inspire 2024

Vanaf 08:30 uur ben je van harte welkom op PCI Inspire 2024. Begin in het Grand Café of bij de barista met een kop koffie of thee voordat de sessies van start gaan. Registreer je op deze pagina, zodat we je vooraf over alles rond het event op de hoogte kunnen houden.

Partners

Zonder partners geen PCI Inspire. Want samen krijgen we het voor elkaar om je verder te helpen. Met meer dan twintig sterke merken uit de IT-branche verzorgen we sessies.

Kennissessies

Kies de sessie die bij je past en stel eenvoudig jouw programma samen voor je bezoek. Selecteer eenvoudig jouw sessies in het formulier op deze pagina. Kies je een dagdeel, blijf je lunchen of plan je de hele dag vol? Je bent van harte welkom.

Round Table

Schrijf je tijdens dit event in voor één van de Round Tables. Wees er snel bij, want voor deze sessies is een beperkt aantal seats.

Speedseminars

Laat je in twintig minuten inspireren en bijpraten over verschillende IT onderwerpen. Onze partners delen in een korte pitch hun belangrijkste kennis. Elk half uur starten er twee speedseminars, waar je zo kunt binnenlopen.

Beursvloer

Op de beursvloer op de begane grond en eerste etage vind je onze partners met inspirerende stands. Ga in gesprek en laat je kennis verrijken op het gebied van IT.

Catering

Ben je bij de lunch? Kom je naar de borrel? Of ga je misschien wel naar allebei? Je bent van harte welkom om bij ons een hapje mee te eten. Mis je iets?

Kennis delen

PCI Inspire draait om kennis delen. Samen met onze partners maken we ieder jaar een nieuw programma met kennissessies en speedseminars op het gebied van IT. Dit jaar ligt de aandacht op security en data. Heb je vragen of wil je meer weten naar aanleiding van een sessie of seminar? Dan zijn al onze partners en onze eigen specialisten aanwezig om je verder te helpen.

 

Inspire Partners

PCI Inspire Lijnden

In Lijnden kwamen zo'n 150 bezoekers naar verschillende kennissessies over IT en de ideale werkomgeving.

PCI Inspire Haaksbergen

De showroom van Haaksbergen in 2023 met haar inspirerende Stonehenge (360-video-experience), exhibitions en inspirerende kennissessies.

"*" geeft vereiste velden aan

Inschrijfformulier nieuwsbrief PCI

Ik ben geïnteresseerd in*

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe laat wilt u gebeld worden?
U kunt meerdere tijdslots aangeven.

Contact opnemen
Voorwaarden*
Op de hoogte