In een wereld waarin digitalisering hoogtij viert en cybercriminaliteit aan de orde van de dag is, levert Palo Alto Networks betrouwbare oplossingen die van hoge kwaliteit zijn. Die oplossingen vinden hun weg naar de eindgebruiker via partners. Dit jaar reikte Palo Alto Networks voor het eerst een Rising Star Award uit aan een van haar partners: PCI.

Palo Alto Networks is een Amerikaans cyberbeveiligingsbedrijf met vestigingen over de hele wereld. Hun core business bestaat uit een platform met geavanceerde firewalls. In aanvulling daarop levert de organisatie cloud gebaseerde oplossingen die de firewalls uitbreiden en zo de beveiliging nog verder versterken.

rising star awards 2

Pionieren op een veilige manier

‘Onze IT-techneuten zijn continu op zoek naar wat technisch het beste is’, legt Marco Reitsma uit, Internal Accountmanager bij PCI. ‘Daarbij geldt wel: wij pionieren graag en zijn steeds alert op verbetering en nieuwe oplossingen, maar het moet ook veilig zijn. Wij verkopen een product pas als we het door en door kennen en dus ook goede support kunnen leveren. Voor de producten van Palo Alto Networks geldt beide: we weten precies wat we in handen hebben, maar ze hebben ons nog nooit in de steek gelaten. Het draait vlekkeloos en er staat weinig open qua service. Dat zegt genoeg.’

Een bevestiging én een belofte

De award valt bij PCI dan ook in goede aarde. René van Hees, Commercieel Directeur IT bij PCI: ‘De award bevestigt onze relatie en de potentie om nog meer gezamenlijk op te trekken in het veiliger maken van organisaties. In die zin voelt de award als een belofte die tegemoetkomt aan zowel de ambities van Palo Alto Networks als die van ons.’ Los van de techniek, matchen ook de twee bedrijven goed samen. Marco: ‘We hebben ontdekt dat onze bedrijfsculturen en werkwijzen erg op elkaar aansluiten. Zo zijn onze contactpersonen bij Palo Alto Networks goed bereikbaar. We schakelen vaak in een tijdspanne van minuten met elkaar, ondanks dat iedereen druk is. Daar is de eindgebruiker enorm bij gebaat. Wat dat betreft, is dit echt een win-win-win-situatie: Palo Alto Networks en PCI genereren business met goede securityproducten en de eindklant is meer dan tevreden met de hoge kwaliteit van zijn of haar netwerkbeveiliging.’

Meer weten over het beveiligen van uw netwerk? Neem contact op met onze IT specialisten.

rising star awards 3
Customer Service

Waar kunnen we je mee helpen?

Customer Service Klantenservice

Vragen gekregen naar aanleiding van deze blog?

Wil je een vraag stellen, offerte aanvragen of een afspraak maken met één van onze specialisten? Vul dan het formulier in op deze pagina en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Inschrijfformulier nieuwsbrief PCI

Ik ben geïnteresseerd in*

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe laat wilt u gebeld worden?
U kunt meerdere tijdslots aangeven.

Contact opnemen
Voorwaarden*
Op de hoogte